Italien, Imperia
... alt er de en fremragende forret og et fremragende tilbehør, eventuelt genopvarmet, til kødretter. Opbevaringsmetode Opbevares på et tørt og køligt sted, væk fra varmekilder. Når den er åbnet, opbevares den i køleskabet (+4°C) og bør forbruges inden for 3 dage. Kode: CIPO 330...
Italien, Concorezzo
...Dør i plade med en tykkelse på mm. 51, tamburata med usynlige selvsmørende hængsler. Semiautomatisk med dæmper og fjederlukningssystem. Finish i rustbeskyttende RAL 7001. Vindue mm. 150x1170 med lamineret glas og ramme i aluminium. Andet informationsmateriale er tilgængeligt i dette område for registrerede brugere. Registrer dig eller log ind.
Italien, Nove
... temperaturholdetid på et eller to minutter er tilstrækkelig til at sikre 100% dødelighed selv af de mest varmebestandige skadedyr i alle deres udviklingsfaser eller for at opnå en reduktion på 2 eller 3 log i den samlede bakterietælling inden for produktet. De fysiske, kemiske, organoleptiske og ernæringsmæssige egenskaber bevares bedst under den delikate varmebehandling ved hjælp af radiofrekvenser. På denne måde opnås et sundt og sikkert produkt uden brug af fumiganter, anoxisk atmosfære eller andre kemiske behandlinger.
Italien, Marciano Della Chiana
... egenskab, der gør det specielt: det indeholder ikke Allina. Dette gør det helt fordøjeligt og efterlader ikke den nogle gange ubehagelige lugt. Kort sagt, et hvidløg, der er kyssevenligt. For at lave denne sauce har vi brugt hele planten af aglione fra blomst til løg. Det har resulteret i en frisk, sød og delikat smag. Derfor anbefaler vi at varme det op i et par minutter, inden du hælder det over pastaen. Perfekt til at krydre enhver type pasta, især de traditionelle Pici, eventuelt med tilsætning af svampe og pølse eller kapers og ansjoser eller Guanciale Stagionato.
Italien, Ferrara
...<p>La Ori Frigo har været aktiv inden for opbevaring af frugt- og grøntsagsprodukter samt friske og frosne fødevarer i mere end 30 år. De råder over i alt 82 kølerum med varierende volumen fra 500 til 5500 mc til opbevaring - også i kontrolleret og dynamisk atmosfære - ved temperaturer mellem -2° C og +15° C af cirka 25.000 ton løsvarer i bins og 2.300 paller med emballerede varer. Derudover er...
Italien, Signa
... efterfølgende omhyggelig udvælgelse af de bedste partier, med præcis opbevaring i plastkasser. Både løg og hvidløg opbevares ved kontrolleret temperatur indtil flytning, i en fase før forarbejdning, i specielle tørrekamre. Forsyningen af begge produkter sker fra udvalgte virksomheder, især på nationalt niveau. Virksomheden har et bredt udvalg af emballager. Vi kan garantere hurtige leverancer takket være brugen af avanceret maskineri og en produktionskapacitet, der er rettet mod at imødekomme detailhandlen.
Italien, Due Carrare
...radicchio IGP (både sen og tidlig), græskar og alt det bedste, jorden kan tilbyde. De omhyggeligt udvalgte råvarer bliver renset, vasket, skåret, GRILLET (eller bagt), og derefter nedkølet til en temperatur på +4°C. De GRILLET produkter bliver pakket i tønder med en kapacitet på 220 liter (100 kg produkt + 120 liter væske). Løsningen bestemmes af kunden, som vælger den smagsprofil, de ønsker at give...
... borde, lige fra forretterne, er brødet; vi finder det i lækre bruschettaer eller i den typiske "acquasala", brød der er ristet og gennemblødt i vand, derefter pyntet med rå løg, tomater, et drys oregano og god ekstra jomfruolivenolie, strengt taget fra Puglia. Brødet forbliver centralt selv i de pugliesiske supper; pancotto, der er dryppet med ekstra jomfruolivenolie, ledsager retter baseret på...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play