Il Cestino di Pane er et helt håndlavet produkt, hvor hele arbejdsprocessen er strengt kontrolleret. (IFS-certificering) Dets alsidighed gør det muligt at bruge det til både varme og kolde retter, og da det næsten ikke indeholder salt og gær, kan det anvendes til både søde og salte retter. Hvedemelet med sit naturlige bindemiddel (gluten) kombineret med forskellige tilberedningsmetoder giver...
Italien, Roma
... småkager er en garanti for friskhed, da de kun producerer på bestilling, søde sager af højeste kvalitet uden gluten eller laktose. Et bouquet af smagsoplevelser og dufte, der indhyller i en sød og poetisk sensorisk komfort.
Vores laboratorium producerer håndlavede produkter udelukkende med ingredienser af høj kvalitet, uden tilsatte konserveringsmidler, som også er laktosefri, mælkefri og ægfri. Dette omfatter: forretter, hovedretter, tilbehør, fyldte eller ufyldte sandwich, brød, pizzaer og desserter, friturestegte retter, rustikke retter, julespecialiteter og festlige retter. Produkterne er allerede tilberedt og fr...
Italien, Ferrazzano
... fra naturlige essenser eller ingredienser. Når det er muligt, skaber vi mælkefri produkter uden tilsat sukker. Alle vores produkter er også fri for palmeolie og gluten. I de seneste år har Shockino Mix Experience været hovedpersonen i begivenheder og smagninger over hele Italien, startende fra EXPO2015 ved Salone del Mobile og Salon du Chocolat i Milano, Cibus Parma og Vinitaly i Verona.
Italien, Pescara
... agronomisk erfaring på alle afgrøder er vores kerne de nævnte biostimulanter, især vores SURNAN, 100% vegetabilsk protein hydrolysat opnået fra majs gluten proteiner med proprietær og patenteret teknologi, SURNAN S, som inkluderer elementært svovl og biokontrol linje med planteekstrakter og nogle mikroorganisme-baserede produkter. Vi arbejder på B2C- og B2B-kanaler. Vi tilbyder forskellige løsninger til både ernæring og naturlig kontrol, med en personlig og skræddersyet service baseret på vores kunders ønsker.
Italien, Santa Maria Capua Vetere
Il Mondo Senza Glutine opstod ud fra behovet for at leve et sundt liv uden afsavn, ved at hjælpe dem, der er cøliakere, med at ernære sig korrekt og fuldstændigt. Hos os finder du alt, hvad du behøver for at leve lykkeligt og med smag, uden gluten. Vi har et bredt udvalg af produkter af enhver art: tørrede, friske og frosne, alle af høj kvalitet og fra de bedste mærker som Schar, Nutrifree...
Italien, Prato
...Drop Beverages Italia er en italiensk virksomhed, der i mere end 20 år har produceret et stort udvalg af produkter: Uden genetisk modificerede organismer (GMO) - Uden gluten - Uden palmeolie. Frugtpulp til cocktails: "FREESTYLE BARTENDER": et komplet sortiment af koncentrater med højt indhold af pulp og frugtsaft, stor kvalitet og endelig et fremragende alternativ til frisk frugt. Topping - Kaffe...
... to produkter i Sheline-serien, der er dedikeret til kvinder. - Sheline Slim & Drain til vægttab og væskeretention, naturlig, uden jod og af høj kvalitet. - Sheline Più, til kvinder fra ungdom til overgangsalder. Modvirker effektivt menstruationsbesvær og alle symptomer på overgangsalderen. Uden hormoner eller phytoøstrogener, GMO, soja, gluten og laktose. Vores produkter distribueres på...
Italien, Savona
Siden 1987 har vi skabt og udviklet nye økologiske diætprodukter og nutraceutika. Produkter uden sukker, uden gluten, uden laktose. Drikkevarer og fødevarer til sport. Økologiske barer uden sukker, med sesam, mandel, hasselnød, tørret frugt, frø. Bløde barer lavet af 100% frugt. Sprøde barer med korn. Barer med puffede korn og chokolade. Energi barer. Barer til sport. Grissini uden gær, lavet med...
Italien, San Bonifacio
...Virksomhedsprofil En virksomhed, der opererer på nationalt og europæisk niveau inden for glutenfri fødevarer og fødevareintolerancer (uden mælk, uden æg, uden gær, vegansk glutenfri og økologisk vegansk uden gluten). Vores mål er at skabe samarbejder med udvalgte partnere til international distribution af mærket MailorVeg. Historie: "Mailor" er en virksomhed grundlagt af personer med...
Italien, Sant'antimo
DOLCIARIA PALMA producerer halvfabrikata til bagværk, vafler og skåle til is, samt is-slikkepinde med smag af appelsin, citron, jordbær, mynte og cola. Is-slikkepindene er fremstillet uden konserveringsmidler og uden gluten. Alle produkter er pakket i friskhedsbevarende blister.
Salumificio Del Vecchio, siden 1968 i Cesena, producerer højkvalitets pølser fra svin opdrættet med respekt for naturen: økologiske pølser, krydrede pølser, guld pølser og traditionelle pølser uden laktose og gluten, i overensstemmelse med den bedste italienske og romagnolske tradition: Parma-skinker og typiske pølser fra Romagna.
Italien, Borgo San Lorenzo
Vi er et laboratorium for genetiske analyser, specialiseret i udførelse af tests for fødevareintolerancer, gluten- og laktoseintolerancer, samt skræddersyede genetiske diæter udviklet af vores ernæringseksperter, der er korrekt registreret. Vi har besluttet at skabe løsninger og tjenester rettet mod velvære og psyko-fysisk balance for individet. Alt vores engagement oversættes til viljen til at tilbyde kunderne det bedste produkt til at identificere mangler, forstyrrelser og alle overskud i kosten i det tredje årtusinde. Vores aktivitet skal være prædiktiv medicin og ikke helbredende.
Italien, Santa Maria La Carità
...Behandlingen af Tørret Pasta: den anvendte fremstillingsmetode er skånsom og består grundlæggende af 4 forskellige faser: Fase af æltning: vi bruger udelukkende 100% italienske hård hvede semoliner med højt proteinindhold. Hver pastatype kræver en passende blanding af semolina og vand. Kold æltning (ikke over 35°C) forhindrer "termisk denaturering" af gluten, den værdifulde substans der findes i...
Italien, Caltrano
...Salumificio Sant'orso ligger i Calltreno i provinsen Vicenza, ved foden af Asiago-platået. Vi producerer salami uden GMO, uden mælkeprodukter, uden gluten, uden allergener. Vores produktion består af et komplet udvalg af søde og krydrede salami, samt et bredt udvalg af både rå og kogte pancetter, alle formet for at sikre bedre udnyttelse. Vi inviterer dig til at besøge vores hjemmeside: www.salumisantorso.it...
Italien, Lentini
Vores virksomhed er specialiseret i salg af glutenfri fødevarer. Ideen opstod fra det stigende behov hos personer, der skal eliminere gluten fra deres kost. Vores mål er at tilbyde flere og flere produkter af høj kvalitet, alle certificeret af sundhedsministeriet, uden at gå på kompromis med smagen.
Italien, Basciano
... proces, der respekterer den italienske tradition, og de er fri for gluten, palmeolie og hydrogenerede fedtstoffer for at garantere den højeste kvalitet. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter: lækker nougat og chokolade i alle former samt et bredt udvalg af håndlavede is. Vores produkter er tilgængelige både under vores eget mærke og for tredjepart. Vores produkter findes både i restauranter og små butikker samt i GDO. Kvalitet, innovation og fleksibilitet kendetegner vores produktion.
Italien, Sesto Calende
Madlavningskurser for voksne og børn, mulighed for private kurser, madlavningskurser til polterabend, cooking team building. Kurserne afholdes på stedet i Sesto Calende eller på andre steder ved Lago Maggiore eller i Milano. Specialkurser uden gluten, vegansk madlavning. Online madlavningskurser for private og virksomheder. Privat kok (madlavning hjemme) i områderne Lago Maggiore, Lago di Como, Milano.
Italien, Capranica
... blik på forskning og innovation. Som en af de første i Italien til at garantere produkter designet til alle behov, har vi i over tyve år tilbudt lækre kager af højeste kvalitet, uden gluten eller uden laktose. Og fra Tuscia når vi længere og længere væk. Fra Europa til Sydøstasien og videre til Nordamerika, vores produkter er elsket og værdsat over hele verden. For en idé om smag i konstant bevægelse, på jagt efter den perfekte kombination mellem fornøjelse og velvære.
... er rismel (som indeholder stivelse) og hvedemel (som indeholder gluten), to naturlige bindemidler, der sammen giver styrke og modstand til brødkurven, hvilket skaber en beholder, der ikke let nedbrydes, selv med varme retter som suppe. Det anbefales dog at placere kurven på en tallerken, der fungerer som en solid base. Den dobbelte sammensætning gør det muligt at bruge den til at opvarme retter i...
Virksomheden PB Progetto Benessere er grundlagt af Dr. Giovanni Piccitto med ideen om at tilbyde sikre og effektive naturlige midler, der er nemme at bruge, for at genoprette den psyko-fysiske velvære i den enkelte persons liv. Vores produkter er fremstillet af maceration af alpine planter, der er vilde og 100% italienske. De indeholder ikke kunstige konserveringsmidler, farvestoffer, gluten...
Italien, Siderno
... Pallerne består af 20 kasser pr. lag, og en palle i højden er dannet af 15/18 lag (maksimal højde 1,80 m; vægt kg 405/486; antal stk. 3000/3600). *Udsivning af den såkaldte "kerne" uden for isen kan ikke betragtes som en klage, men snarere som et typisk element i håndværksproduktionen. *Produkterne laves alle på bestilling for altid at have den bedste kvalitet. *Produkterne er fri for gluten. *Frugtprodukterne kan have begrænset tilgængelighed på grund af indkøb af frisk frugt.
Italien, Chieri
... historiske møller: http://www.aiams.eu/. I vores produktion anvendes kun højkvalitetsgryn, der er langsomt malet for at producere 100% naturlige mel uden tilsætning af gluten, tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Alle lokale gryn testes og overvåges konstant på vores landbrug, der ligger i Chieresi-området. Produktet fra Km0 anvendes også i vid udstrækning af de lokale håndværkslaboratorier.
Italien, Andria
Vi byder dig velkommen i glutenfri bageri. Vi har omsorg for andres sundhed, især dem der må undvære gluten. Vi startede som pizzeria Imperiale, men med tiden har vi forstået de udfordringer mange kunder står overfor, og vi har forsøgt at imødekomme dem bedst muligt, uden nogensinde at gå på kompromis med den vidunderlige smag af pizza, taralli, pasta og brød. Uundgåelige fødevarer for en sund kost, men især for os italienere og folk fra Apulien.
Italien, Panicale
Vores virksomhed er beliggende ved bredden af Lago Trasimeno, mellem de umbriske og toskanske bakker; disse vidunderlige områder giver vores hvedeblandinger unikke dufte og smage, som viser deres merværdi til slutforbrugeren gennem ethvert bagværk, konditorvarer, pizza eller frisk pasta lavet med vores mel. Alle vores mel er strengt produceret uden tilsætning af tilsætningsstoffer, uden tilsat gluten, uden behandlingsmidler eller proceshjælpemidler.
Italien, Ispica
... petrokemiske derivater og fri for alle kemiske tilsætningsstoffer. Shoppen omfatter alle typer produkter fra vin og øl til likører, fuldkornsmel, pasta lavet med gamle hårde hvedesorter som Russello og Timilia, som indeholder mindre gluten, fuldkornsris, krydderier, bælgfrugter, glutenfri chokolade fra Modica, laktosefri, 100% plantebaseret, pistacienødder fra Bronte, mandler fra Avola, honning fra Sortino...
Italien, TRESANA
...VIRKSOMHEDEN PRODUCERER FRISKE PØLSER (PØLSER, BIDDER, LUGANEGA) OG MODNE PØLSER MED UDELUKKENDE ITALIENSK KØD AF HØJ KVALITET, UDEN GLUTEN, GLUTAMAT, LAKTOSE, FARVEMIDLER, OG BRUGER OPSKRIFTER VIDEREGIVET FRA VORES BEDSTEFORÆLDRE, I RESPEKT FOR TRADITIONEN FRA LUNIGIANA. DE HOVEDSAKLIGE PØLSER, DER BLIVER PRODUCERET, ER: VORES LUNIGIANA MORTADELLA, LARDELLATO SALAMI, LUNIGIANA FILET, LUNIGIANA BRESAOLA (FORPACKET MED FRISK KØD) OG FIORE ALL'OCCHIELLO ...
Italien, Frattamaggiore
Italien, Capurso
...I BUONI SENZA GLUTINE SRL beskæftiger sig med produktion af råvarer/halvfabrikata og færdigvarer uden gluten. Virksomheden blev grundlagt i 2008 ud fra den vindende idé fra to unge iværksættere, Massimiliano Barnaba, som i dag er salgsdirektør, og Laurent Urbinati, som i øjeblikket er administrator og køkkenchef. Erfaringen: I BUONI SENZA GLUTINE SRL har til formål at føre sine valg videre ved at...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play