Italien, Imperia
...Klassisk sauce fra den mediterranske tradition, velsmagende og frisk. En ægte italiensk sauce baseret på tomater, velsmagende udstenede Taggiasca-oliven, gulerødder, selleri, kapers, løg og basilikum. Al den italienske karakter i en kombination, der afspejler den mest passionerede af de mediterranske traditioner. Produktlabel I 'Vedhæftninger' finder du etiketten med de ernæringsmæssige data og...
Italien, Nave
...og her stammer en meget intens og duftende olie, som vinder anerkendelse både i specialiseret presse og på markedet. Produktet er elegant og ægte, værdigt til at udtrykke sig bedst som krydderi til de mest raffinerede retter, idet det fremhæver smagene uden at overdøve dem. Dens delikatesse muliggør også en kyndig anvendelse som krydderi til fisk fra havet. Kapacitet: 0,50 l Kode: 03566 Kategori: Olie Land: Italien Region: Toscana...
Italien, Carovigno
... Monokultivarolie og endelig EVO BLEND Multikultivarolie. 3 variationer af oliven EVO smag: - AROMA Olie EVO justpugliafactory NATURLIG EKSTRAKT AF HVIDLØG - CITRON - STÆRK PEPPER - Med foreningen af en ekstra jomfruolivenolie af høj kvalitet og infusionen af de ægte og bedste frugter fra området, fødes den aromatiske olie fra justpugliafactory i de dekilinerede.
Italien, Città Di Castello
...Salsa med sommertrøfler og svampe. Uden konserveringsmidler og uden gluten. Perfekt til pasta, risotto, æg, tartiner, forretter. Indeholder ikke sorte oliven for en ægte trøffelsmag! Sauce med sorte trøfler og svampe. Ideel til at berige forskellige retter såsom forretter, toast, hovedretter, saucer, kød, gratinerede retter og omeletter.
Italien, Silvi
... abruziske område, og presset inden for meget kort tid efter høsten i en traditionel mølle med granitkværne, ved dræning fra "første koldpres", som bevarer alle de organoleptiske egenskaber af den mest ægte olivenolie af højeste kvalitet, der kun er opnået ved mekaniske processer som en ægte presning af oliven.
... for traditioner og "håndværk" er grundlaget for at skabe et produkt af høj kvalitet. En olie, der ikke blot er et simpelt krydderi, men som derimod betragtes som en ægte fødevare, der kan give og fremhæve smagen af de retter og produkter, den hældes over.
...Mange delikatesseforretninger og fine restauranter i Italien og Europa har valgt vores olie, og vores kunders tilfredshed fylder os med stolthed. Hvert produkt er resultatet af en kombination af tradition og fornyelse. De moderne apparater til knusning af oliven, en værdifuld og delikat proces, udføres med respekt for traditionen ved hjælp af koldpresningsmetoden. Den høje kvalitet af vores ekstra...
Italien, Milano
Osteria Maurino er født ud af ejerens, Maurinos, erfaring og passion for madlavningen fra hans hjemland: Rom. Maurino tilbyder alle sine gæster en ægte romersk madlavning, med lækre fortolkninger, men altid tro mod traditionen. Blandt specialiteterne: Bucatini all’amatriciana, Tonnarelli cacio e pepe, Paccheri med artiskokker, guanciale og oliven, gnocchi alla romana, abbacchio allo scottadito...
Ægte italienske produkter udvalgt og anerkendt af den italienske kokkeforening og dens professionelle netværk af kokke verden over. Opdag vores gourmet- eller detaillinje af: - Pasta (spaghetti, fusilli, penne, maccheroni...) også tilgængelig økologisk lavet af 100% italiensk hvede - Ekstra jomfruolivenolie også tilgængelig økologisk lavet af 100% italienske oliven - Færdiglavede saucer (pesto...
... ægte produkter. Landbruget Eredi Tito Albani i lokaliteten Serrarossa, ejet af Marchesi Albani, i Roccabernarda området. Det strækker sig med sine store arealer langs bredden af floden Tacina, i det bakkede område ved foden af Sila-bjergene. Dets særligt egnede mikroklima og det stadig urørte miljø fremmer dyrkningen af citrusfrugter og oliven, og skaber, med de mest moderne metoder inden for økologisk landbrug, et produkt af høj kvalitet. Allerede i det gamle Magna Grækenland (VI-V århundrede f.Kr.) var disse områder berømte for produktionen af olivenolie og honning.
... det traditionelle system med møller og en enkelt koldpresning. Den ekstra jomfru, der opnås, har ikke kun en meget lav syreindhold, men er også duftende, rig på aromaer og har en karakteristisk frugtagtig smag: en ægte presse af oliven! Landbrugsvirksomheden Le Farnie er certificeret som en økologisk virksomhed (ccpb) EMBALLAGE: DÅSE på liter 5; 3; 2; 1; 0,5; 0,25; FLASKE i mørkt glas på liter 0,25 og 0,75; KRUKKE i glaseret og håndmalet ler på liter 4; 0,75; 0,25. Der tilbydes hjemlevering i Italien og Europa. Fuldstændig prisliste findes på hjemmesiden www.agriturismolefarnie.it...
...Den produktive virkelighed suppleres med en undervisningsdel, der foregår på to fronter: oliemøllen og køkkenet. Det er muligt at besøge oliemøllen gennem en rute, der guider børnene i at forstå processen for olieudvinding. Derudover er der en madlavningsskole for børn, hvor der afholdes kurser, hvor eleverne tilbereder retter fra den toskanske tradition som brød, hjemmelavet pasta og småkager ved hjælp af ægte ingredienser fra landbruget.
Ejeren af Chiaramonte olivenmølle har i over 30 år gjort professionen som olivenmøller til en ægte kunst; han passer og kontrollerer personligt alle faser, fra høst til emballering. De oliven, der høstes ved »håndplukning« på det rette modningspunkt, på de grønne og solrige bakker i Saracena, ved foden af Pollino Nationalpark, presses koldt med stenmøller på meget kort tid for ikke at...
Italien, Alatri
Salg af typiske, ægte og økologiske italienske produkter, anerkendt DOP, DOC, IGT. Ekscellence som ekstra jomfruolivenolie, Cesanese vin, bufallo mozzarella fra Amaseno, trøfler fra Campoli Appennino, Cabernet vin fra Atina, cannellini bønner fra Atina, peberfrugter fra Pontecorvo, Amaretti fra Guarcino, samt honning, oste, tomater, grøntsager på olie, kaffe, konserver, økologiske oliven. Kvalitets italiensk gastronomi.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play