Spanien, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
...Ege-fed iberisk chorizo er et produkt, der traditionelt er lavet med de bedste krydderier og udvalgte kødtyper. Dets ingredienser og kontrolleret modning gør dette produkt til en exceptionel delikatesse.
Spanien, Guijuelo-Salamanca
... ingredienser. Uden kunstige E-stoffer. Vægt: 0,280 Kg Betingelser for distribution og transport: Ved stuetemperatur er der ingen restriktioner. Hvis det er vakuumpakket ved Tª under 5ºC. Den anbefalede temperatur for forbrug er 15º-18ºC. Fremstillingsproces: Udvalg, hakning, æltning, fyldning og modning. Ingredienser: Kød fra iberisk bellota-svin, salt, sukker, naturlige krydderier, vegetabilsk protein. Vægt: 0,280 Kg...
Spanien, Monroyo (teruel)
...I fremstillingen af denne hjemmelavede chorizo anvendes de fine dele af svin med "Denominación Origen Teruel" Duroc, såsom skulderen og baconet, udvalgte krydderier fra oprindelsen og naturlige tarme, hvilket giver en intens og karakteristisk smag, samt gør det til et meget sundt produkt.
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Fremstillet af det mest udvalgte magre kød fra vores iberiske eksemplarer, præsenterer vores "Naturlige" Ege-foede Iberico Chorizo et intenst orange-rødt farve, der er blødt at røre ved og har en medium hårdhed med en intens aroma, hvor paprikapulveret, der anvendes i fremstillingen, skiller sig blidt ud. Med en intens og gennemtrængende smag givet af det iberiske svinekød, vi bruger i fremstillingen, er vores Chorizo en fryd for selv de mest kræsne ganer. Nu skåret i blisterformat, ideelt som gave. SKU:245003 Forsendelsesvægt:0.2 kg...
Portugal, Santarém
Monte Safira er en premium producent og eksportør af højkvalitets portugisiske produkter, der specialiserer sig i rå olivenolie og traditionel charcuterie. Beliggende i Portugal er Monte Safira dedikeret til at producere autentiske produkter ved hjælp af tidstestede metoder, der henvender sig til forbrugere, som søger smagene fra deres hjemland. Virksomhedens produktudvalg inkluderer ekstra jomfru...
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Produktet er fremstillet med en omhyggelig udvælgelse af hakket / skåret kød, tilsat salt, paprika og andre krydderier, hvilket resulterer i vores Velita de Chorizo Ibérico de Bellota. En sand delikatesse for ganen, der uden tvivl vil imponere dem, der prøver det. De iberiske svin Brisa De iberiske svin Brisa har nogle særlige kendetegn, der adskiller dem markant fra andre, hvilket resulterer i...
Spanien, Murcia
Spanien, Alcobendas
...Bellota Cular Chorizo 5 Dompales Den iberiske Bellota Cular Chorizo fra DOMPAL er lavet af hakket kød og svinefedt, krydret med paprika og hvidløg, alt sammen fyldt i naturligt tarmskind. Omtrentlig vægt 1,3 kg...
Spanien, Toral De Los Vados-León-España
...Fabrica de Jamones y Embutidos Juan Fernández S.L. Håndværksmæssig fremstilling af produkter som: El Botillo del Bierzo, krydret og sød chorizo, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, Lacón Ahumado, Panceta, røget bacon, Lacón Braseado (Gourmetprodukt) blandt andre... Vi tilbyder også frisk svinekød som: Chuleteros, Solomillos, Costilla, Panceta, Lacón, frisk skinke, frisk knogle, og naturligvis de salte og friske produkter som: Øre, hale, rygsøjle, svinehoved, snude, svinefod.
Spanien, Finestrat
...Spansk iberisk chorizo; Tilgængelig som iberisk chorizo eller fra almindelige fedesvin.
Spanien, Madrid
...Gourmetcroquetas fremstillet håndlavet i vores værksted. Vi har mange forskellige varianter: - Croquetas med iberisk skinke - Croquetas med boletus - Croquetas med blå ost - Croquetas med torsk - Croquetas med confiteret porre, dadler og gulerod - Croquetas med rejer i hvidløg - Croquetas uden chorizo (100% vegetabilske) - Croquetas med græskar og karry (100% vegetabilske)...
...Fremstillet af udvalgte magre stykker og marmorert kød fra iberisk svinekød. Krydrede med udvalgte krydderier (paprika til den røde iberiske chorizo) og modnet i et naturligt tørreområde.
Spanien, La Muela
Aibar Selección er en familieejet virksomhed med over 50 års erfaring inden for fremstilling og distribution af skinker, pølser, oste og meget mere. Alle de produkter, vi sælger, er af høj kvalitet og til de bedste priser. Vi har et bredt katalog af produkter, herunder: iberisk bellota-skinke, iberisk skinkeben, iberisk salchichón, modnet chorizo, frisk chistorra, guanciale, special coppa til...
Spanien, Aracena
... modner vi på en håndværksmæssig måde med luft fra Naturparken Sierra de Aracena og Picos de Aroche i en periode på minimum 24-36 måneder. Den omhu og det engagement, vi lægger i vores Jamón de JABUGO, gør det muligt for os at tilbyde dem med den helt rigtige modningsgrad. Vi har også iberisk cebo-skinke, iberisk Bellota-skinkeskive, iberisk lomo, ekstra lomo morcón, iberisk chorizo, iberisk salchichón og skiver af iberiske pølser. Kontakt os venligst via denne kanal, så vil vi betjene dig uden forsinkelse.
Spanien, Guijuelo
Online butik til salg af skinker og iberiske pølser fra Guijuelo, Salamanca, Spanien. Iberisk skinke, iberisk skulder, iberisk chorizo, iberisk lomo, iberisk salchichón, pølsepakker, julekurve og gavepakker med kvalitetsprodukter.
Spanien, Sevilla
... overskrider grænser og efterspørges i alle lande. Olivenolie er den grundlæggende og karakteristiske ingrediens i middelhavskosten. Den stammer fra Andalusiens jorde, og dens anvendelse er primært kulinarisk og meget gavnlig for helbredet. Vi har også andre produkter som: - Vin - hvid, rød eller rosé - Chacina - De iberiske chacinas er konserverede, marinerede eller pølseprodukter. Blandt de mest kendte er chorizo, salchichón, caña de lomo og andre pølser som butifarra, morcón eller fyldt kød. - Oste - Cabrales, Payoyo, Boffard eller manchego...
Frankrig, Ste Eulalie
Vi er Jambons Oliveras, en familieejet virksomhed, der tilbyder iberisk pata negra cebo og bellota skinke online. Du kan finde serrano skinke (fra bjergene) samt klassikerne inden for spansk charcuteri (iberisk lomo, chorizo fra Salamanca, morcilla, iberisk fuet, landpølse) i vores online butik. Vi har været importører af iberisk skinke i over 18 år (siden 1998). Vi deltager i mere end 50 messer...
Spanien, Alcobendas-Madrid
... i Alcobendas. Vi er leverandører af iberisk svinekød. De produkter, vi tilbyder, er: pluma, secreto og solomillo. Og i tørrede produkter: iberisk skinke, iberisk skulder, presa embuchada, lomo embuchado, chorizo cular og salchichón cular. Vi er involveret i hver del af processen fra opdræt til markedsføring og distribution af kød og tørrede produkter. Kontakt os og anmod om information om vores produkter og tjenester. Vores hjemmeside www.navarretintoibericos.com...
Spanien, Logroño
... Iberisk Bellota Skinke D.O. Jabugo. 2. Konserves fra Havet Lænd, Salchichón, Chorizo, Fåre- og Geddeoste, Tunfilet, Ventresca, Muslinger, Bonito del Norte. 3. Saltede Fisk Semikonserverede Aromatiserede Olier, Honning, Cremer. Mojama af Almadraba Tun, Hueva de Maruca, osv... Ansjoser, Torsk, osv... Aromatiseret med Trøffel, Sort, Naturlig, osv. Blandt vores leverandører har vi anerkendte...
Spanien, Torrent
Shop online for 100% iberisk bellota skinke, den autentiske pata negra skinke, og andre traditionelle håndværksprodukter fra iberisk svinekød, omhyggeligt fremstillet ud fra de traditionelle opskrifter fra vores regioner (i regionen Extremadura, Spanien). Vi ønsker at servere det bedste fra vores regions smag direkte til dit bord: Pata Negra skinke, Ibérico de Bellota chorizo, Caña de Lomo...
Spanien, Gijón
Online salg til Europa af iberisk skinke, iberisk chorizo og andre gourmet spanske produkter, både til private og til distributører, spanske restauranter, barer osv. Produkterne er D.O Guijuelo eller ren bellota, høj kvalitet til gode priser.
Spanien, Valencia
Online butik specialiseret i iberisk svinekødsskinke. Vi har også andre relaterede produkter som pølser, chorizo, oste, vin, saltede produkter, konserver og delikatesser. Vores butik specialiserer sig i kun at tilbyde kvalitetsprodukter for at tilfredsstille kunderne, med fokus på kunder primært uden for Spanien. Vi tilbyder også de nødvendige værktøjer til at håndtere alle vores produkter, såsom...
Spanien, Calera De León
Vi har i over 25 år været opdrættere af pure iberiske svin og modnere af Pata Negra Bellota-skinker (100% iberiske skinker). Vi er en lille familievirksomhed med en meget begrænset produktion, der er helt håndlavet og naturlig, på gammeldags vis. Vores produkter: Pata Negra Bellota-skinker, chorizo, pølse, blodpølse, lomo, coppa, panceta... og alle de typiske produkter fra traditionel iberisk...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play