... Norskehav SÆSON: Bifangst hele året LEVER AF: Plankton i de første leveår, derefter større plankton og fisk. ERNÆRINGSINDHOLD Ernæringsindhold i 100 g rå rødspætte (spiseligt føde): Energi: 394 kJ / 94 kcal Næringsstoffer: Protein: 17,1 g Fedt: 2,8 g Mættede fedtsyrer: 0,5 g Transumættede fedtsyrer: 0 g Monoumættede fedtsyrer: 1,2 g Polyumættede fedtsyrer: 0,7 g Kolesterol: 43 mg Vitaminer: Vitamin A: 3 μg Vitamin D: 0 μg Riboflavin: 0,11 mg Folat: 9 μg Vitamin B1: 1 μg Mineraler: Jern: 0,2 mg Selen: 50 μg Jod.
Italien, Maruggio
...Druetype: Hvid Malvasia – Trebbiano – hvid Pinot Produktionsområde: Østområdet af Taranto Jordtype: Rød jord blandet med klipper, tuf og/eller kalksten Vinevæksttype: Støttet alberello Gennemsnitlig alder på vinmarken: 15 år Gennemsnitlig produktion / hektar: 120/150 kvintaler druer Høsttidspunkt: September Druernes høstmetode: Manuel Alkohol: 11% - 12% vol. Farve: Stråfarvet til gylden Bouquet: Meget behagelig frugtagtig Smag: Tør og kølig Serveringstemperatur (celsius): 8° -10° C Anbefalet: Aperitif, forretter, supper og delikat tørret, kogt rødt kød, hvidt kød, fisk, skaldyr, lagrede oste.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play