Italien, Mesoraca
...Guanciale af svinekød er et udskæring af svinekød, der er præget af magre muskelårer med en komponent af fint fedt, som har en sammensætning, der adskiller sig fra lardo (rygfedt) og pancetta (bugfedt). Konsistensen er hårdere sammenlignet med pancetta, og smagen er mere karakteristisk. Kødets bliver omhyggeligt masseret i hånden og krydret med vores karakteristiske krydderier. Det får lov til...
Finland, Turku
Italien, Marciano Della Chiana
...Guanciale er en pølse lavet af svinekind. Kødets masseres med salt i cirka fem dage. Peber og chili tilsættes, og det krydres med rosmarin og salvie for at gøre kødet endnu mere velsmagende. Modningen, som varer fra 60 til 90 dage, foregår i miljøer med optimal temperatur og fugtighed. Det bruges i madlavning i forskellige opskrifter og saucer: pasta alla carbonara, gricia og amatriciana for at nævne de mest berømte.
Italien, Viterbo
...Aldret guanciale, lavet af det bedste certificerede italienske friske kød. Perfekt til de bedste amatriciana, carbonara og gricia pasta retter. Aldret i mindst 2880 timer for at give den bedste smag til dine retter. Unik og uforglemmelig.
Frankrig, Pessac
...Pølser, salami, lonza, fårehamburger, geddeham, lokale specialiteter, guanciale, pancetta, rå ham, coppa, Desulo-ham, vildsvin, porcini-pølse, cannonau-salami, oliven-salami...
Frankrig, Laissac
... oksekød, chorizo, guanciale, tørret pølse, saucisson, udgør vores sortiment af nitritfri charcuteri fremstillet i vores værksted i Laissac i Aveyron. COTE2BOEUF er også opfinderen af Popines: fint skåret charcuteri i et 100% genanvendeligt og pantbart glas. Når den er vakuumpakket, kan Popinen holde sig i 3 måneder ved stuetemperatur. Tilgængelig i 3 størrelser (Popine, Marmite, Chaudron), vil den ledsage dine raclette-retter om vinteren og charcuteri-plader om sommeren.
Italien, Castel Guelfo Di Bologna
... af naturlige produkter, der er fremstillet håndværksmæssigt. Pølsefabrikken producerer skinker, ekstra frisk pølse, tørret pølse, Luganega, salame zia ferrarese, salame del guelfo til grill, salame del contadino og grosso nostrano, salame tipo Milano, Ungarsk, Felino, Ferrarese, Napoli, Fabriano, Guanciale, coppa di testa, ciccioli, cotechino og zampone, bondiola, cappelli del prete og andre specialiteter til detailhandel, GDO og restauration.
Italien, Cerreto D'esi
I vores økologiske landbrug opdrætter vi svin i semi-vild tilstand med fokus på dyrevelfærd. Svinene fodres udelukkende med virksomhedens egne kornprodukter, og der gives ikke antibiotika. Alle dyr bliver forarbejdet på virksomheden, som er udstyret med et CE-godkendt charcuterilaboratorium. Vi producerer forskellige typer salami, modnet bacon, krydret svinefedt, loin, små loin-stykker, guanciale...
Italien, Scario
...Capocollo, Guanciale, Økologisk pasta, Økologisk vin, Oliven, Paté, Konfitter, Marmelade, Mastaccioli, Cantucci. Håndlavet honning, Speltprodukter, Propolis, Honningkarameller, Bryllupstorrone, Hampolie og -mel, Senatore Cappelli mel, Saragolla, Speltpasta, Amaro Penna, Krydderier, Mousserende vin, Grappa,...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play