SARL des 2 Puys er en familieejet virksomhed beliggende i hjertet af Périgord, der har specialiseret sig i produktion af nødder i over 20 år. Vi dyrker med passion og håndværk varianterne Franquette BIO, Fernor og Chandler. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter såsom tørrede nødder, nøddekerner, valnøddelolie samt nødder dækket med chokolade. Pakning i poser på 500g, 1kg og net på 5kg. Vores ...
Frankrig, Talant
...profiterole og mont blanc), samt småkager og andre julespecialiteter (kanelstjerner, ingefærbrød...) Illustreret trin-for-trin, finder du også i Bûches et Gourmandises de Noël grundopskrifter: småkager, dej, cremer... Tekst på fransk og engelsk. Format 20.5x26.7cm. Reference: BEL42 På lager: 9 produkter Dimensioner: 250 sider Sprog: Fransk og engelsk...
Senegal, Dakar
DELICES DE FEMMES designer og producerer naturlige og økologiske kosmetik- og velværeprodukter. Vores produkter er håndlavede, en metode der er anerkendt internationalt. Vi bruger kold saponificering til fremstilling af vores sæber og anvender lokale ingredienser som olier fra det senegalesiske terroir, afrikanske smør og æteriske olier. Vi tilbyder velværeprodukter inspireret af traditionelle af...
Frankrig, Biguglia
Af korsikansk oprindelse ønsker kokken Jean-Michel Querci gennem sine kreationer at dele sin kærlighed til produkterne fra sin ø. Som opfinder af marmelade baseret på Brocciu (frisk korsikansk ost) tilbyder kokken os en kulinarisk rejse ind i sine rødder. Serien "O Mà" er meget varieret og spænder fra søde fornøjelser (marmelader, smørepastaer, aromatiserede sukker, kager) til salte fornøjelser (a...
Frankrig, Saint-Georges-Sur-Eure
REVES DE GOURMANDISES er et værksted, der fremstiller duftende vegetabilske stearinlys med trævæk og fondanter med komplekse dufte fra Grasse. Vores stearinlys er lavet af sojavoks, og vores duftende fondanter er lavet af rapsvoks. Vi er miljøbevidste og bruger kun naturlige og vegetabilske voks. Stearinlysene støbes manuelt. De voks, vi bruger, er biologisk nedbrydelige og udsender ikke giftige ...
Virksomheden LES GOURMANDISES DE L'ARTISAN, grundlagt i 2017, er beliggende i Liège i Belgien. Vi er specialiseret i fremstilling af håndlavet nougat. Vores produkter fremstilles i vores eget værksted takket være et håndværk, der er blevet videregivet fra generation til generation, hvilket gør dem autentiske. Vores nougat er lavet med respekt for traditionerne og med kvalitetsingredienser, der ...
Frankrig, Provins
GOURMANDISES MEDIEVALES, en håndværksbageri fra middelalderen beliggende i PROVINS i Ile-de-France, tilbyder et bredt udvalg af traditionelle og originale småkager og kager. Dame Corinne inviterer dig til en ægte rejse gennem tid og historie og genopliver opskrifter fra middelalderen. Et univers af lækkerier, hvor madlavning og historie smelter sammen! Vores småkager og kager er uden farvestoffer...
Frankrig, Saint Georges Sur Loire
Kom og opdag specialiteterne fra Anjou, både søde og salte. Sammensæt dine egne gourmetkurve med te, slik, vine, terriner, retter, marmelader, chokolade, peber, krydderier, kaffe....
Matchende produkter
Costa Rica Kaffe
Costa Rica Kaffe
Frankrig, Sortosville-En-Beaumont
... nogen konserveringsmidler. Nogle eksempler på vores småkager: Langues de Chat, Galettes Normandes, Cookies aux Éclats de Caramel, Cookies aux pépites de Chocolat, Sablés Diamant enrobés de Chocolat Lait, Palets Fins aux Amandes, Palets Normands, Amandines, Gourmandises. Vores bløde opskrifter: Petits Fours Financiers, Brownies, Petits Cakes aux Raisins, Madeleines. Vores marengsopskrifter: Doigts de Dames, Délices de Léa, Rochers Coco, Congolos. La Maison du Biscuit vækker dine smagsløg og dine barndomsminder.
Selskabet CONFITURES ET GOURMANDISES GONDOLO tilbyder et udvalg af marmelader, honninger, vin-konfiter og delikatesser med Sauternes til sin professionelle kundekreds. Frugterne og grøntsagerne kommer fra lokale producenter og udvælges på det optimale modenhedsniveau for derefter at blive forvandlet til marmelade. Frugterne og grøntsagerne sorteres manuelt, skæres med kniv for at bevare deres tekstur og smag, og kogningen foregår i en gryde over høj varme.
Pâtisserier og lækkerier, Stéphane Glaciers skole, er beregnet til både entusiaster og professionelle inden for madlavning. Stéphane Glacier tilbyder professionelle videreuddannelseskurser i bagværk, konfekt og chokolade i henhold til en fastlagt kalender for året. Vi tilbyder omkring fyrre kurser ledet af Stéphane Glacier, Jérôme Le Teuff, hans chef-pâtissier, samt et dusin talentfulde og anerken...
Frankrig, La Teste De Buch
Frankrig, La Queue En Brie
Frankrig, Peyrehorade
Frankrig, Asnières Sur Seine
Frankrig, St Gilles Croix De Vie
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play