Frankrig, Objat
Håndværksvirksomhed baseret i Corrèze siden 1979. Produktion af konserverede varer baseret på and og gås - Hele ande-foie gras, halvkogt eller på dåse, naturel eller med trøfler fra Périgord, blokke af foie gras. - Hele gåse-foie gras på dåse, naturel eller med trøfler. - Specialiteter med foie gras: figner fyldt med foie gras, medailloner af foie gras, smørepålæg med foie gras, anderillettes med ...
Italien, Montalto Uffugo
...De lækre tørrede figner fra Calabria, små, med næsten usynlige frø og en uendelig sødme, bagt i ovnen og med en delikat siciliansk mandel indeni, i en 200 g boks. Opbevares på et køligt og tørt sted, væk fra varmekilder og direkte lys.
Tyrkiet, Istanbul
...Særligt udvalgte let saltede græskarkerner. Specialfremstillet 1. klasses fyldte kerner i vores eget anlæg. Sendes i specialkartonpose på 10 kg. Kontakt os for andre nøddeprodukter. Rå eller usaltede ristede græskarkerner, abrikoskerner, abrikoser, figner, valnødder, mandler, cashewnødder osv.
Frankrig, Fongrave
... energi, vitalitet, fibre, antioxidanter, så mange sundhedsmæssige fordele. For os er det vigtigste at høste søde og modne frugter. Den håndværksmæssige emballage tilbyder et komplet udvalg, der spænder fra prunes med sten uden konserveringsmiddel, med konserveringsmiddel, manuelt udstenede (garanti for kvalitet), i løs vægt, i poser... Vores sortiment suppleres med chokoladeovertrukne prunes, fyldte prunes og også andre tørrede frugter: abrikoser, figner og honning.
Frankrig, Bias
...LOU PRUNEL er en virksomhed, der specialiserer sig i produktion og salg af "PRUNEAUX D'AGEN". Pruneaux fra LOU PRUNEL har en "Beskyttet Geografisk Betegnelse" og certificeringen "Kvalitetskriterier Certificeret". Virksomheden tilbyder økologiske pruneaux, udstenede pruneaux, fyldte pruneaux samt økologiske tørrede frugter som tørrede æbleblade, abrikoser, figner og sultana rosiner.
I tre generationer har vi hver dag givet jer søde øjeblikke med vores småkager, der dagligt tilberedes med den samme passion og omhu som dengang. De morgenfriske, krøllerne, småkagerne, tricotti, taralle, savoiardi, de fyldte med figner og mandler, bauletti, burrì, gocciolosi, cookies, mandorlotti, reginette, fuldkorns cruscolotti og pancacao er enkle og ægte produkter, der stammer fra vores...
Italien, Cerzeto
... med n’duja eller sardella - kaldet "de fattiges kaviar" - til svinekødsprodukter, fra saucer til pasta til fiskeanretninger. Den kraftige smag af chili står i kontrast til den søde smag af den berømte røde løg fra Tropea, beskyttet af IGP-mærket, som bruges både til at give smag til retter og til helbredende formål. Blandt de typiske delikatesser fra Calabrien er oste, ekstra jomfruolie, vine, likører baseret på lakrids, urter, honning, fyldte tørrede figner, grøntsagsprodukter på olie, marmelader og pasta i forskellige former absolut værd at prøve.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play