...Cerise noire, Griotte, Kirsch. Kontinent mindre end 2% alkohol. Marmeladen "Des Vieux Garçons" er en blanding af fristende smagsnuancer, der fanger ganen med essensen af sort kirsebær, surkirsebær og et strejf af kirsch. Fremstillet med en omhyggelig opmærksomhed på detaljer, er denne marmelade en hyldest til kunsten at konservere frugter på en måde, der ikke kun bevarer deres naturlige fordele, men også forvandler dem til en symfoni af lækre smagsoplevelser.
Frankrig, Gennevilliers
... hibiscusgeléen med krydderier kroppen. Hibiscusblomsten har mange antioxidanter, der arbejder dybt på huden, fordøjelsen og tarmtransit. Nelliken detoxer i dybden, mens kanel styrker immunsystemet. Sødt eller salt, bliver denne gelé den perfekte ledsager til alle dine måltider. Serveret til morgenmad eller dessert, passer den vidunderligt sammen med pandekager, yoghurt og andre brød. Bruges som fyld til dine retter, harmonerer dens krydrede smag af røde frugter perfekt med kød og fisk. Indhold: 260 ml...
Schweiz, Langnau Im Emmental
...Vakuumkogeanlæg til bedste produktkvalitet I Kogeapparater til konservering - KASAG-eksperterne er specialister i konstruktion af kogeapparater og industrikogeanlæg til fremstilling af konservering, marmelade, kompot og gelé. Høje produktkrav, særlige krav til pektinbehandling, optimal stykstørrelse og korte proces tider vækker vores lidenskab. Vi tilpasser os hver kunde individuelt og bygger skræddersyede eller modulopbyggede anlæg, der maksimalt opfylder deres krav.
Frankrig, Ducy-Sainte-Marguerite
Grundlagt i 1835, er Domaine de la Flaguerie en familieejet virksomhed dedikeret til produktion og forarbejdning af cideræbler. Som naturens elskere har domenet taget værdierne fra Økologisk Landbrug til sig siden 1998. Domaine producerer æblejuice, IGP Normandie cider og pærer, Pommeau de Normandie AOC, Calvados AOC, brændevin og andre økologiske aperitiffer og likører af høj kvalitet, der er b...
Frankrig, Warmeriville
... / 100g":"Kulhydrater 58g / 100g","Rhubarbe, sucre, sucre roux de canne, jus de citrons concentré et, éventuellement, gélifiant : pectine de fruits.":"Rabarber, sukker, rørsukker, koncentreret citronsaft og eventuelt geleringsmiddel: frugtpektin.","Valeurs nutritionnelles pour 100g :":"Næringsværdier pr. 100g:","Marque:BONNE MAMAN":"Mærke:BONNE MAMAN","Conditionnement palette:1254 UVC (soit 209...
Frankrig, Faverolles-Sur-Cher
...Ananas syltetøj med julespecier 240g Vores syltetøj er fremstillet håndværksmæssigt i vores værksted beliggende i FaverollessurCher i LoiretCher. Og vores frugter købes lokalt, hver gang det er muligt. Jordbær kommer fra Sologne. Vi plukker blåbær i Soing i Sologne. Så kommer æblerne og pærerne fra MontprèsChambord i slutningen af august og begyndelsen af september. Endelig kommer blommerne og...
Frankrig, Gennevilliers
... overensstemmelse med gældende lovgivning. Dominant note: Friskhed fra ananas og eksotisk smag fra kokosnød. Ingredienser: Ananas 30%, Kokosnød 30%, Sukker 40%. Tekstur: syltetøj med sprøde stykker af kokosnød. Smagsråd: på brød, bagværk, yoghurt eller hytteost, bagværk.
Frankrig, Auterive
... marmelade os til en exceptionelt lækker og smagfuld kulinarisk rejse. Kendt for sit høje indhold af fibre, vitaminer A og C samt beta-carotener, vil denne marmelade helt sikkert vække dine kræsne smagsløg med fine produkter med eksotiske og tropiske smagsnuancer. Samlet frugtkoncentration: 56% Ingredienser: Mango, sukker, citronsaft, bergamot, ingefær, geleringsmiddel: pektin Opbevaring: To år før åbning. Opbevares køligt efter åbning og bør spises hurtigt.
Frankrig, Puyricard
... muligt at bevare aromaerne, duftene og teksturen af frugten, som traditionen kræver. DLUO*: 3 år Nettovægt: 370g og familieforsyning 650g til visse opskrifter* Sukkerindhold: 60% Konfitur certificeret AB Distributionskanal: Specialbutikker (økologisk)...
Frankrig, Saint-Fraimbault
...Frugten af et trepartssamarbejde mellem kokken Hubert Nobis og marmelademageren André Guépratte, lad dig føre med af den perfekte alliance mellem lækkerhed og originalitet, som vores høkonserves tilbyder. Under udseendet af en gelé er den fremstillet af en infusion af hø, til hvilken der tilsættes krystalsukker, 1 % frugtpektin og 0,5 % koncentreret økologisk citron. Dette originale og...
Frankrig, Brive La Gaillarde
...En lækker økologisk og gourmet blåbærsyltetøj! Plateau des Monédières er ideelt til blåbærvækst. De høstede sorter er: Bluecrop, Berkeley, Spartan, Jersey, Darrow og Elliott. 350 g.
Frankrig, Toulouse
Vores virksomhed repræsenterer og markedsfører premium kosmetiske produkter, parfumer og eau de parfumer baseret på bulgarsk rose på det franske marked. Vores produkter er fremstillet i Bulgarien, og vi har direkte kontakt med producenterne, der er baseret i Bulgarien. Vi udvikler vores salg mod professionelle som apoteker, para-apoteker, laboratorier, indkøbscentraler og specialbutikker i Frankr...
Frankrig, Biguglia
...Opdag en opskrift med vores ANANAS, lime & vanilje fra Tahiti Tahaa syltetøj, udarbejdet af Marine fra Masterchef til vores store fornøjelse på næringsværdier pr. 100 g energi(kcal)= 210 ergi(Kj)= 892 fedt(g)= 0.2 hvoraf mættede fedtsyrer(g)=0 kulhydrater(g)=51 hvoraf sukker(g)=47 proteiner(g)=0.7 salt(g)=0.1 Tilstand: Ny INGREDIENSER: Frisk ananas 57%, sukker, vand, corse lime 6 %, citronsaft, vanilje fra TAHITI Nettovægt: 220 g Oprindelse: Korsika...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play