...Cerise noire, Griotte, Kirsch.
Kontinent mindre end 2% alkohol.
Marmeladen "Des Vieux Garçons" er en blanding af fristende smagsnuancer, der fanger ganen med essensen af sort kirsebær, surkirsebær og et strejf af kirsch. Fremstillet med en omhyggelig opmærksomhed på detaljer, er denne marmelade en hyldest til kunsten at konservere frugter på en måde, der ikke kun bevarer deres naturlige fordele, men også forvandler dem til en symfoni af lækre smagsoplevelser.
... hibiscusgeléen med krydderier kroppen. Hibiscusblomsten har mange antioxidanter, der arbejder dybt på huden, fordøjelsen og tarmtransit. Nelliken detoxer i dybden, mens kanel styrker immunsystemet. Sødt eller salt, bliver denne gelé den perfekte ledsager til alle dine måltider. Serveret til morgenmad eller dessert, passer den vidunderligt sammen med pandekager, yoghurt og andre brød. Bruges som fyld til dine retter, harmonerer dens krydrede smag af røde frugter perfekt med kød og fisk.
Indhold: 260 ml...
...Vakuumkogeanlæg til bedste produktkvalitet I Kogeapparater til konservering - KASAG-eksperterne er specialister i konstruktion af kogeapparater og industrikogeanlæg til fremstilling af konservering, marmelade, kompot og gelé. Høje produktkrav, særlige krav til pektinbehandling, optimal stykstørrelse og korte proces tider vækker vores lidenskab.
Vi tilpasser os hver kunde individuelt og bygger skræddersyede eller modulopbyggede anlæg, der maksimalt opfylder deres krav.
Grundlagt i 1835, er Domaine de la Flaguerie en familieejet virksomhed dedikeret til produktion og forarbejdning af cideræbler. Som naturens elskere har domenet taget værdierne fra Økologisk Landbrug til sig siden 1998.
Domaine producerer æblejuice, IGP Normandie cider og pærer, Pommeau de Normandie AOC, Calvados AOC, brændevin og andre økologiske aperitiffer og likører af høj kvalitet, der er b...
...Ananas syltetøj med julespecier 240g
Vores syltetøj er fremstillet håndværksmæssigt i vores værksted beliggende i FaverollessurCher i LoiretCher.
Og vores frugter købes lokalt, hver gang det er muligt. Jordbær kommer fra Sologne. Vi plukker blåbær i Soing i Sologne. Så kommer æblerne og pærerne fra MontprèsChambord i slutningen af august og begyndelsen af september. Endelig kommer blommerne og...
... overensstemmelse med gældende lovgivning.
Dominant note: Friskhed fra ananas og eksotisk smag fra kokosnød.
Ingredienser: Ananas 30%, Kokosnød 30%, Sukker 40%.
Tekstur: syltetøj med sprøde stykker af kokosnød.
Smagsråd: på brød, bagværk, yoghurt eller hytteost, bagværk.
Vi producerer og kommercialiserer honning fra det nordlige Spanien samt andre biprodukter som pollen, propolis, mjød... samt håndlavede marmelader, med og uden tilsat sukker, hvor vi omhyggeligt passer på fremstillings- og emballeringsprocessen for at tilbyde vores kunder kvalitet og garanti, da vi mener, at det kun er på denne måde, vi kan opnå den ønskede vækst. Vi søger en ekspansion ud over de...
...Frugten af et trepartssamarbejde mellem kokken Hubert Nobis og marmelademageren André Guépratte, lad dig føre med af den perfekte alliance mellem lækkerhed og originalitet, som
vores høkonserves tilbyder.
Under udseendet af en gelé er den fremstillet af en infusion af hø, til hvilken der tilsættes krystalsukker, 1 % frugtpektin og 0,5 % koncentreret økologisk citron.
Dette originale og...
... marmelade os til en exceptionelt lækker og smagfuld kulinarisk rejse.
Kendt for sit høje indhold af fibre, vitaminer A og C samt beta-carotener, vil denne marmelade helt sikkert vække dine kræsne smagsløg med fine produkter med eksotiske og tropiske smagsnuancer.
Samlet frugtkoncentration: 56%
Ingredienser: Mango, sukker, citronsaft, bergamot, ingefær, geleringsmiddel: pektin
Opbevaring: To år før åbning. Opbevares køligt efter åbning og bør spises hurtigt.
Vi er en import- og eksportvirksomhed af traditionelle portugisiske og brasilianske fødevarer med eget mærke og prestigefyldte mærker.
Ascensão Silva & Canas Lda er en familieejet virksomhed med mere end 18 års erfaring på det internationale marked. Virksomheden startede sin aktivitet i september 2005 med mærket Ascensão Silva og ændrede senere sine vedtægter i juli 2015 til Ascensão Silva & Cana...
...der starter fra forsyningsprocesserne af råmaterialer, selv fra afgrødernes vækstprocesser til emballeringen af det endelige produkt, er strengt kontrolleret af vores kvalitetskontrolledelse, og vores produkter serveres til den endelige forbruger.
...omhyggeligt blandet med sukker og underkastet en langsom kogning.","4":"FIGMARMELADE MED ROM OG CHOKOLADE\nLækker figcreme lavet af søde frugter plukket i de pugliesiske marker, omhyggeligt blandet med sukker, rom og chokolade."}...
...En lækker økologisk og gourmet blåbærsyltetøj! Plateau des Monédières er ideelt til blåbærvækst. De høstede sorter er: Bluecrop, Berkeley, Spartan, Jersey, Darrow og Elliott. 350 g.
...Denne lækre kompot er lavet af bær af høj kvalitet, med et strejf af sukker, citron, kanel og portvin. Den indeholder en smag, der minder om en tur gennem den storslåede region, med en enestående skønhed, som Douro.
JORDBÆR, SUKKER, PORTVIN, CITRON OG KANEL
210g...
...Opdag en opskrift med vores ANANAS, lime & vanilje fra Tahiti Tahaa syltetøj, udarbejdet af Marine fra Masterchef til vores store fornøjelse på
næringsværdier pr. 100 g
energi(kcal)= 210
ergi(Kj)= 892
fedt(g)= 0.2 hvoraf mættede fedtsyrer(g)=0
kulhydrater(g)=51 hvoraf sukker(g)=47
proteiner(g)=0.7 salt(g)=0.1
Tilstand: Ny
INGREDIENSER: Frisk ananas 57%, sukker, vand, corse lime 6 %, citronsaft, vanilje fra TAHITI
Nettovægt: 220 g
Oprindelse: Korsika...
...BÄKO-ZENTRALE NORD eG tilbyder et bredt udvalg af produkter til bagerier og konditorier:
Tørret frugt / Frø
Mel
Bagetilbehør
Friske produkter
Frostvarer
Olier og fedtstoffer
Frugtkonserves
Læskedrikke
Juicer
Mælkeblandinger
Syltetøj
Honning
Gastro-sortiment
Kondensmælk
H-mælk
Bagværk
Pålæg/margarine
Pasta...
Men også emballage og reklameartikler.