Frankrig, Privas
...frugtpuré (60%), crème de marrons (40%) Marpom’s er en lækker blanding af Crème de Marrons fra Ardèche (40%) og æblepuré (60%). Fremstillet med et minimum af 70% frugt, er marpom’s den frugtportion, der kan nydes når som helst på dagen, ideel til de små, anbefalet til de store. Marpom’s fås også i to andre smagsvarianter: abrikos og jordbær. Ingredienser: frugtpuré (60%), crème de marrons (40%) Kode: 630 Nettovægt (g): 340 Bruttovægt (g): 400 Pris inkl. moms: 2.63...
...Cerise noire, Griotte, Kirsch. Kontinent mindre end 2% alkohol. Marmeladen "Des Vieux Garçons" er en blanding af fristende smagsnuancer, der fanger ganen med essensen af sort kirsebær, surkirsebær og et strejf af kirsch. Fremstillet med en omhyggelig opmærksomhed på detaljer, er denne marmelade en hyldest til kunsten at konservere frugter på en måde, der ikke kun bevarer deres naturlige fordele, men også forvandler dem til en symfoni af lækre smagsoplevelser.
Frankrig, Gennevilliers
... hibiscusgeléen med krydderier kroppen. Hibiscusblomsten har mange antioxidanter, der arbejder dybt på huden, fordøjelsen og tarmtransit. Nelliken detoxer i dybden, mens kanel styrker immunsystemet. Sødt eller salt, bliver denne gelé den perfekte ledsager til alle dine måltider. Serveret til morgenmad eller dessert, passer den vidunderligt sammen med pandekager, yoghurt og andre brød. Bruges som fyld til dine retter, harmonerer dens krydrede smag af røde frugter perfekt med kød og fisk. Indhold: 260 ml...
Frankrig, Warmeriville
...)","DLC en moyenne:486 jours":"Mindestholdbarhed:486 dage","Fruits (mûres, framboises, myrtilles, fraises), sucre, sucre roux de cannes, jus de citrons concentré et, éventuellement, gélifiant : pectine de fruits":"Frugter (brombær, hindbær, blåbær, jordbær), sukker, rørsukker, koncentreret citronsaft og eventuelt geleringsmiddel: frugtpektin","Mots clés:bonne-maman":"Nøgleord:bonne-maman","Pays d’origine:FRANCE":"Oprindelsesland:FRANKRIG","Cellule 0g / 100g":"Kulhydrater 0g / 100g","Matières grasses 0,1g / 100g":"Fedt 0,1g / 100g"}...
Schweiz, Langnau Im Emmental
...Vakuumkogeanlæg til bedste produktkvalitet I Kogeapparater til konservering - KASAG-eksperterne er specialister i konstruktion af kogeapparater og industrikogeanlæg til fremstilling af konservering, marmelade, kompot og gelé. Høje produktkrav, særlige krav til pektinbehandling, optimal stykstørrelse og korte proces tider vækker vores lidenskab. Vi tilpasser os hver kunde individuelt og bygger skræddersyede eller modulopbyggede anlæg, der maksimalt opfylder deres krav.
Frankrig, Ducy-Sainte-Marguerite
Grundlagt i 1835, er Domaine de la Flaguerie en familieejet virksomhed dedikeret til produktion og forarbejdning af cideræbler. Som naturens elskere har domenet taget værdierne fra Økologisk Landbrug til sig siden 1998. Domaine producerer æblejuice, IGP Normandie cider og pærer, Pommeau de Normandie AOC, Calvados AOC, brændevin og andre økologiske aperitiffer og likører af høj kvalitet, der er b...
Frankrig, Auterive
... marmelade os til en exceptionelt lækker og smagfuld kulinarisk rejse. Kendt for sit høje indhold af fibre, vitaminer A og C samt beta-carotener, vil denne marmelade helt sikkert vække dine kræsne smagsløg med fine produkter med eksotiske og tropiske smagsnuancer. Samlet frugtkoncentration: 56% Ingredienser: Mango, sukker, citronsaft, bergamot, ingefær, geleringsmiddel: pektin Opbevaring: To år før åbning. Opbevares køligt efter åbning og bør spises hurtigt.
Frankrig, Gennevilliers
...Det er solen, der har rendezvous ved dit morgenbord takket være denne marmelade, der er lavet af de bedste ananasvarianter, udvalgt for deres smagskvaliteter og direkte fra små producenter. Det er en traditionel håndlavet produktion, der er skabt eksklusivt til Seneafood. Indeholder 30% mindre sukker end en klassisk marmelade. Marmelade lavet med 60% friske frugter. Dominant smag: Let krydret med et strejf af ingefær. Tekstur: Glat marmelade. Smagsråd: På brød, wienerbrød, yoghurt eller hytteost, bagværk. Ingredienser: Ananas 40%, sukker 40%, ingefær 20%.
Frankrig, Biguglia
...TARTE FRAISE, FRAMBOISE & CONFITURE AU BROCCIU Ingredienser flødeskum med brocciu 200 gr fløde med 30% fedt. 1 glas brocciu- og cedratmarmelade revet skal fra en citron Forberedelse Varm fløden op i en gryde over lav varme, opløs brocciu-marmeladen og riv citronskallen. Når blandingen er homogen, blend den og sæt den i køleskabet dækket med plastfolie. Anretning Pisk fløden med brocciu til...
Frankrig, Faverolles-Sur-Cher
... rabarberne fra Saint Aignan sur Cher. Så snart frugterne ankommer til værkstedet, forbereder vi dem for at bevare deres friskhed bedst muligt. Vi starter i april-maj med jordbær, derefter rabarber, så abrikoser (som kommer fra Brunet gården i Roussillon), derefter den tidlige pære fra Trévoux og æblet Reine des reinettes, fordi vi elsker at arbejde i takt med årstiderne. Om vinteren har vi god tid til at lave citron-, appelsin- og mandarinsyltetøj. Så kommer tiden for ananas i januar. Nettovægt: 240g Emballage: glasbeholder Tilgængelighed: afhængig af lagerbeholdning...
Frankrig, Puyricard
... konserveringsmidler og farvestoffer i overensstemmelse med gældende lovgivning og i henhold til traditionen fra mestre i konfekture, der er blevet videregivet gennem flere generationer med respekt for frugtens aromaer, dufte og tekstur. Certificeret AB Distributionskanal: Specialbutikker (økologisk) Mindestholdbarhed: 3 år Nettovægt: 370g og familiefordel 650g til visse opskrifter Sukkerindhold: 60%...
...Håndlavet marmelade med en virkelig unik, autentisk og hjemmelavet smag. • Produktet er egnet til celiakere, diabetikere og laktoseintolerante. • Nyt produkt, der lige er lanceret på markedet. • Håndværksprodukt. • Uden tilsatte sukkerarter. • Uden konserveringsmidler. • Uden farvestoffer. • Uden gluten. • Uden palmeolie eller fedt. • Uden emulgatorer. Ideel til brug ved morgenmad...
Frankrig, Saint-Fraimbault
...Frugten af et trepartssamarbejde mellem kokken Hubert Nobis og marmelademageren André Guépratte, lad dig føre med af den perfekte alliance mellem lækkerhed og originalitet, som vores høkonserves tilbyder. Under udseendet af en gelé er den fremstillet af en infusion af hø, til hvilken der tilsættes krystalsukker, 1 % frugtpektin og 0,5 % koncentreret økologisk citron. Dette originale og...
Tyrkiet, Antalya
... processer, der starter fra forsyningsprocesserne af råmaterialer, selv fra afgrødernes vækstprocesser til emballeringen af det endelige produkt, er strengt kontrolleret af vores kvalitetskontrolledelse, og vores produkter serveres til den endelige forbruger.
Frankrig, Paris
...Forkæl dig selv med et lækkert øjeblik af afslapning med vores CBD Frugt Delights. Med 10 mg CBD pr. slik og kun 12 kalorier, vil de være den perfekte ledsager til dine afslapningspauser.
Frankrig, Nousty
Grundlagt i 1986 af François CROPSAL, er huset CROPSAL den ældste producent af håndlavede marmelader og geleer i Pyrenæerne. Vi tilbyder et meget bredt udvalg af søde lækkerier, der er lavet på gammeldags manér, som kombinerer en subtil blanding af traditionelle smage og mange originaliteter såsom "Ferskner i Jurançon", "Jordbær i Madiran", "Appelsiner i Armagnac", "Figner med tre citrusfrugter, n...
Spanien, Jerez De Los Caballeros-Badajoz
Frankrig, Brive La Gaillarde
...En lækker økologisk og gourmet blåbærsyltetøj! Plateau des Monédières er ideelt til blåbærvækst. De høstede sorter er: Bluecrop, Berkeley, Spartan, Jersey, Darrow og Elliott. 350 g.
Spanien, Los Corrales De Buelna
Frankrig, Bagneaux Sur Loing
Vores engagement i initiativet "spis lokalt" fremhæver den lokale produktion: "Vi har forpligtet os til det regionale initiativ for at gøre det muligt for forbrugerne at identificere produkter fra Île-de-France." Vores produktion er af høj kvalitet og underlagt en meget striks lovgivning og kontrol. Dette gør det muligt for kunderne at forbruge kvalitetsprodukter, der kommer fra regionen. Vores ...
...Vi er markedsleder inden for skovsvampe- og frugtprodukter. Vore produkter, kendt under navnet "Wald Schatz", sælges i over 50 lande verden over. Blandt vores vigtigste produkter er: - Svampedåser (champignon samt andre svampetyper som porcini, kantareller, rørhatte, smørsvampe m.m.) - Frostprodukter (IQF) - Champignon, porcini, kantareller, rørhatte, smørsvampe og mange andre svampearter - Svampe på glas - marineret og i saltlage - Lufttørrede svampe: i skiver, granuleret eller i pulverform - Sirup og frugtkonserves - Skovfrugt marmelade (alle slags bær) - Frostbær (IQF) (alle slags bær)...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play