...Hos Ugena tilbyder vi en specialiseret fryseudlejningsservice med 450 m² fryserum designet til opbevaring af frosne produkter ved -18°C, med kapacitet til op til 400 paller. Derudover har vi en frysetunnel ved -40°C, der kan håndtere op til 12 paller, hvilket sikrer hurtig og effektiv nedkøling. Denne service er ideel for virksomheder, der har brug for opbevaring og fryse af fødevarer eller industrielle produkter under kontrollerede og sikre forhold.
Belgien, Anderlecht
...Detaljeret beskrivelse: - Vasket og ren. - Uden gul hud. - Ingen fjer. - Ingen dårlig lugt. - Ingen blod. - Ingen blå mærker. - Ingen sorte puder. - Ingen spor af dybe sår. - Ingen ammoniakforbrændinger. - Brækkede knogler: under 3%. - Fugtindhold: mindre end 1%. - Dræning: 0 til -5°C i 8 timer. - Blastfrosset ved: -40°C. - Opbevaring ved: -18°C - 100% frisk og frosset. Sikker til menneskelig konsum. Venligst send os en forespørgsel for fuld tilbud.
Frankrig, Pleucadeuc
...• Saucer, smør og krydderier i salte og søde portioner som IQF-frosne • Fra 5 til 25 g ANVENDELSER • Frosne færdigretter (fisk, kød, grøntsager, pandestegte retter) • Tilbehør til kød, pasta, fisk, grøntsager • Topping på kød- og fiskestykker PRODUKTFORDELE • Konstant vægt • Let dosering, kontrol over portionsomkostninger • Klar til brug • Lettere opbevaring og lagerstyring • Bevarelse af flotte mærker i varierende størrelser (grøntsager, kød) • Kontrol og konsistens af farver og teksturer FORPAKNING • Kartoner på 10 kg • Sække på 10 til 15 kg OPBEVARING • 12 til 24 måneder ved -18°C.
Holland, Bv Nijkerk
... (spansk makrel), blacktip og spinner hajer, jack crevalle, rød fisk og snook. Trådene laver en fantastisk chummer, når de skæres i meget små stykker og smides over bord i strømmen eller sænkes til bunden i en chummerkurv. Tråd sild bliver også malet til frossen chummer, der sælges i dispenserposer og bulk kasser. OPBEVARING: Reefer Container – 18° C HOLDBARHED: 24 MÅNEDER...
Tyskland, Ankum
...-drumstick Opbevaring ved: -18 °C til -24 °C. Emballage: afhænger af kundebestillinger, hvad enten det er til fremstilling af fødevarer som kødproduktionsanlæg eller til engros- og distributionsformål for restauranter og hoteller eller til detailhandel som restauranter og caféer, forbrugermarkeder og fødevarebutikker. Alle typer emballage er tilgængelige afhængigt af anvendelsen. Egnet emballage: 20 x 500 g, 6 x 2 kg / 4 x 2,5 kg poser, 12 x 900 g skåle L / P 10 kg og / eller 15 kg kasser.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play