Frankrig, Sète
...Tø op Golfo Nuevo skaldyrscocktailen. Sauter alle ingredienserne i 2 spiseskefulde olivenolie med hvidløg og persille. Imens koges de friske spaghetti. Hæld 20 cl flydende fløde i den tilberedte blanding, drys med parmesan, og tilsæt salt og peber. Dræn pastaen og bland den med saucen. Server varm.
Frankrig, Rungis Cedex
...Et udvalg designet til at optimere dine forberedelsestider! Rå eller halvkogte foie gras, omhyggeligt udvalgte fiskeprodukter og tilberedte kødprodukter samt cateringprodukter, forretter, hovedretter og desserter klar til servering, vores udvalg giver dig et bredt spektrum af muligheder.
Frankrig, Donchery
... snavset og nedbryder det, fjerner behovet for slibemidler, skylles let af, letter rengøring af svære, kogte eller forkullede fedtstoffer, fjerner tykke lag af fedt, tilberedte fødevarer, madlavningsrester, røg osv. Biologisk nedbrydelighed (beregnet) over 95% i henhold til OECD 301E. Ikke brændbar. Uden piktogram. Undtaget fra toksikologisk klassificering. Reference: CUI-GREFOU/5 Vægt: 5 LITER...
Frankrig, Saint Pal De Mons
...Sækkepapir, fedtafvisende Kraft hvid eller brun 45g, indvendig belægning PP 25g Meget høj modstand Tryk i passepartout afhængig af kraftfarven Egnet til kontakt med fødevarer Udviklet specifikt til transport og opbevaring af tilberedte kyllinger Kraft hvid Dimensioner 170+40+40 (=250) x 360 mm 250+45+45 (=340) x 420 mm Kraft brun 180+40+40 (=250) x 350 mm 200+40+40 (=280) x 350 mm Sælges i kasser med 500 sække...
Frankrig, Avignon Cedex 9
... Palgacol-proces muligheden for at omstrukturere kold produktion af ædle og originale produkter, rå eller tilberedte, baseret på ingredienser, der hidtil har været lidt eller slet ikke udnyttet, til catering og forarbejdningsværksteder. Det færdige produkt har altid en ensartet præsentation og identificeres med produkter af oprindelse, fra kød- eller fiskemuskler. Udbyttet ved tilberedning er tæt på det af en rå muskel med en perfekt holdbarhed ved skæring og tilberedning.
Frankrig, Queven Cedex
...Hovedaktiviteten i virksomheden VALIA er industriel forberedelse af frosne fødevarer baseret på fjerkræ, fisk, oste og kød. Som en uafhængig og innovativ SME inden for fødevaresektoren, designer, fremstiller og tilbyder vi tilberedte, skårne, IQF-frosne sammensætningsprodukter af høj kvalitet og "skræddersyede" til professionelle (industrielle og CHD). Siden 1986 har vi konstant tilpasset os ved...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play