Frankrig, Lyon
MVO Distribution, handel med alle typer kød siden 2002, tilbyder dig kød af SVIN / OKSE / FUGL / KALV / VILDT / LAM / FÅR / AND / GÅS / VILDSVIN / HJORT / HESTEKØD ... til meget konkurrencedygtige priser. Vi forhandler direkte med vores partner-slagtninger og skærere, der er til stede i Frankrig og EU, for at sikre særligt konkurrencedygtige priser, så du kan maksimere din økonomiske rentabilitet...
Frankrig, Sendets
...Eksklusiv aperitifprodukt lavet med Espelette-peber og andre krydderier. I temaet for eksklusive aperitiffer tilbyder vi svineterrine med sort hvidløg. Opskriften afspejler et stort håndværk og kombinerer subtilt aromaerne af sort hvidløg, Espelette-peber og peber. Bestil online, levering inden for 48 timer. Ingredienser: magert svinekød*, svinelever, svinefedt*, fransk sort hvidløg*, havsalt, peber*, Espelette-peber*, provencalske urter* * Ingredienser 100% fra Økologisk Landbrug Mængde: 90g Opbevaring: Opbevares i køleskabet efter åbning...
Frankrig, Malataverne
... dens berømmelse har nået hele verden. Finere end en traditionel landpâté, da den er mindre fed, den baskiske pâté let krydret med Espelette-peber for smagens skyld, appellerer altid til et bredt publikum. Den væsentligste egenskab ved den baskiske pâté kommer fra brugen af svinegoulash (magert kød, meget velsmagende), kombineret med svinelever, en subtil blanding, der er så populær. Den baskiske pâté kan være mild eller krydret alt efter præferencer og ønsker og kan nydes på mange måder.
Frankrig, Castelnaudary
...Kød og svinefedt, svinelever 34%, ÆG, salt, peber, krydderier. Kød af fransk oprindelse. KØKKENS TIP: Serveres koldt med brød, syltede agurker og lidt god vin… Hos os går festmåltider hånd i hånd med grøntsager og patéer! Den mest berømte er selvfølgelig den, du skal nyde: LE PÂTÉ DE FOIE! Lille tip: Opbevar det koldt! Det vil altid være din mest trofaste ledsager til en uventet aperitif, en picnic, en skive brød kl. 16, en tv-aften… Glem ikke at servere det med sin bedste ven, den sprøde syltede agurk.
Frankrig, Auros
...Pâté med ande-foie gras 20 % Pâté til weekenden, glas på 175 g, 20 % ande-foie gras. Fremstillet af et ESAT i Périgord (etablissement til hjælp for genintegrering af handicappede arbejdstagere). Ingredienser: fedt og magert kød samt svinelever fra Sydvestfrankrig IGP, ande-foie gras 20 %, salt, peber. Vi har også i samme format: Pâté Basque med Espelette-peber, Pâté de campagne med floc de...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play