Frankrig, Josselin
...MixeoGS er vores naturlige alternativ til klassiske stabilisatorer til is og sorbet. MixeoGS er en blanding af hørfrømel og plantefibre, et alternativ til klassiske stabilisatorer til is og sorbet. MixeoGS giver en cremet tekstur og begrænser krystalliseringen af vand, samtidig med at det er af naturlig oprindelse, clean-label (uden Exxx) og nemt at bruge og let at integrere i eksisterende...
Frankrig, Yssingeaux
...Tekstureringsmidler, der har til formål at give indhold og en vis modstand over tid samt under brug, opbevaring, forarbejdning og transport af fødevarer. SEVAGEL 64G: stabilisator til is SEVAGEL 64S, 65S: stabilisatorer til is og sorbetter SEVAGEL: emulgeret stabilisator til is Stabilisator til crème pâtissière-vaniljesauce Stabilisator til flødeskum...
Frankrig, Vendin Le Vieil
... fødevareindustrien (specifikt festlige fødevarer), bioteknologi, fremstilling af naturlige produkter, produktion af stabilisatorer og kemi. Vores kundebase er primært fordelt mellem GMS (Store og Mellemstore Supermarkeder) under navnet Simon og forskellige specialiserede grossister inden for RHD (Restaurant Udenfor Hjemmet) med tilpassede emballager. De søde røgede sild, røgede makrel, rollmops samt nogle af...
Frankrig, Bruges
BERISMA SAS. er en virksomhed specialiseret i handel med agro-fødevarer ingredienser såsom aromater, æteriske olier, emulgatorer og stabilisatorer. Vi er forpligtet til at levere produkter af høj kvalitet for at imødekomme behovene hos vores kunder i fødevareindustrien. Vores ekspertise gør os i stand til at tilbyde et bredt udvalg af ingredienser til at forbedre smag, tekstur og holdbarhed af fødevarer. Hos BERISMA Frankrig er vi dedikeret til at fremme ekspertise i indkøb af ingredienser, samtidig med at vi sikrer tilfredshed og tillid hos vores forretningspartnere.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play