Frankrig, Paris
...Den sorte høne Noirans har arvet fjerede ben og en forbedring af generne, som giver en generøs produktion af meget farverige æg. Noirans har de samme egenskaber som sin forfader, Marans-hønen. Den er resultatet af krydsninger mellem en lokal høne og ældre racer, som den har arvet robustheden samt sine fjerfarver fra. En elegant sort og kobberfarvet dragt Store chokoladebrune æg En familiær høne...
Frankrig, Malataverne
...Butterdej med emmental og en bund af sorte oliven for at fremhæve smagen. Endnu bedre, hvis de let opvarmes i ovnen i bakken. ingredienser hvedemel, smør 29,02%, emmental 7,89%, blanding af sorte oliven 5,48% (sorte oliven 91,2%, salt, rapsolie, syre E330), salt, rapsolie, gær, aroma, blanding af krydderurter med hvidløg og løg, sort peber, farvestof E160c. Kan indeholde spor af sesam, soja, hasselnød, mandel, æg.
Frankrig, Olivet
...Reference 3317960007527 Træagtig, frisk, krydret og behageligt aromatisk parfume. De sorte peberkorn plukkes grønne, hvorefter de gennemgår en fermenteringsproces i et par dage og tørres i solen, hvor de rynker og bliver sorte. Peber har traditionelt været med til at fremhæve smagen af alle salte fødevarer. Det anbefales at bruge hele korn til at krydre kød bouilloner. For at peber ikke mister sin aroma og ikke giver en skarp smag til retten, er det bedst at tilsætte det mod slutningen af tilberedningen. Brugsanvisning: saucer, kød, æg, fyld, patéer, grøntsager...
Frankrig, Valréas
...En rejse mellem land og hav, der stammer fra kombinationen af Guérande-salt med ægte chips af sorte trøfler fra Provence, som afslører sin fulde aromatiske kraft. Smagsråd: Et nip er nok til at forfine friske pastaer, en risotto, hvidt kød, et carpaccio og vil være ideelt på foie gras og æg. Bruges kun i sidste øjeblik i dine forberedelser, når tilberedningen er afsluttet.
Frankrig, Paris
...Semulje af durumhvede, Æg 30%, Rødbede pulver, Vin Barolo DOCG 2%. Kan indeholde spor af bløddyr. Til cirka 3/4 personer. 6/7 minutters kogetid i en stor mængde kogende, saltet vand. Dræn og krydr. Vi anbefaler en trøffelsauce (hvide eller sorte), til kød, til grøntsager. En rødvin (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) eller en hvidvin (Roero Arneis, Gavi di Gavi) fra samme terroir vil danne en perfekt kombination. Ean13:3701511702359 Reference:TagliatelleBioVinItalie1...
Frankrig, Saint Ouen L'aumône
...Du vil elske dine cocktails lavet med passionsfrugt! Passionsfrugten, også kaldet grenadilla, er en lille tropisk bær på størrelse med et æg. Dens aromatiske kød indeholder mange små sorte frø, som er en meget god kilde til kostfibre. Nyd den i en salat med papaya, mango og ananas. Den passer også godt sammen med marcipan i en velkendt dessert, pavlova. I en salt version passer den ideelt til grillet fisk.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play