Frankrig, Torcy Le Petit
... autentiske smag, til vores sortiment af glutenfri produkter. Sikkerhed og ro: Vi lægger særlig vægt på udvælgelsen og sikringen af vores råvarer for at kunne tilbyde produkter af høj kvalitet, der er garanteret glutenfri. Skræddersyet glutenfri formulering Forberedelse til brød, tærtedej, småkager, pandekager, sandwichbrød eller bagværk, vi tilpasser os vores kunders specifikationer for at formulere den glutenfri løsning, der opfylder deres behov.
...Uanset om de er elektriske eller gasdrevne, er infrarøde bruningstunneler lige så forskellige og specifikke som de anvendelser, de er beregnet til. Behandlingen kaldes bruning på cremer, gratinering på færdigretter, smeltning for oste (pizzaer, croque-monsieur,…), krustning for sandwichbrød, braisering eller stegning for kød, karamelisering eller glasering for sukker og bagværk… Infrarøde...
Frankrig, Aix En Provence
...Sandwichbrød i sektioner Hvedemel, gluten, vegetabilske fedtstoffer (ikke hydrogenerede olier og fedtstoffer (palme og raps), vand), trimolin, sukker, bagergær, forbedringsmiddel (hvedemel, emulgator E471 og E481, bønne mel, guarmel tykningsmiddel, melbehandlingsmiddel E300, enzymer), salt, malt, emulgator: lecithin soya (OGM-fri).
Frankrig, Bayonne
Oprettet i 1994, OKIN, som betyder "bager" på baskisk, er en familieejet virksomhed beliggende på den baskiske kyst. Vi er udelukkende bagere. Siden vores grundlæggelse for 25 år siden, og stadig i dag, forbliver vi tro mod brødet. Brødet er den fødevare, vi tror på, og som er grundlaget for vores kost. Vi fortsætter med at udvikle os, ved at tage os af hver detalje i vores mest klassiske brød, sa...
Frankrig, L'union
...Vore specifikke ingredienser giver det ønskede udseende, tekstur og holdbarhed til alle typer emballerede produkter (brioche, pandekager, sandwichbrød osv.). Denne teknologi gør det muligt for produkterne at bevare deres blødhed i op til 6 måneder.
Frankrig, Colomiers
Virksomheden LE PETRIN DU PAPE er først og fremmest et team af professionelle bagere, der ved hjælp af avanceret udstyr kan producere tusindvis af brød hver dag. Teamet består af cirka 100 personer, der er specialiseret enten i produktion eller i leveringsservice. Vi fremstiller og leverer i Toulouse og omegn et bredt udvalg af hvidt brød, landbrød og specialbrød, bagt eller forbagte. Vores brødudvalg omfatter små individuelle brød, sandwichbrød og familiebrød. Vi supplerer vores brødudbud med et udvalg af wienerbrød.
Frankrig, Ivry Sur Seine
Udført med det franske bagerhåndværk, er brødene i Le Pain Héritage-serien fra Délifrance bagt i en stenovn, hvilket giver dem en frisk krumme og en uimodståeligt sprød skorpe. Serien omfatter delingsbrød, sandwichbrød og individuelle brød og fås i tre unikke og lækre opskrifter: Korn (med frugtige og ristede noter samt sprødheden fra kornfrøene), Poolish (med delikate aromaer af korn og sød mandel) og Surdej (med mere markante noter: en let syrlighed, noter af rug og surdej).
Frankrig, Labeuvrière
Udført med det franske bagerhåndværk, er brødene i Le Pain Héritage-serien fra Délifrance bagt i en stenovn, hvilket giver dem en frisk krumme og en uimodståeligt sprød skorpe. Serien omfatter delingsbrød, sandwichbrød og individuelle brød og findes i tre unikke og lækre opskrifter: Korn (med frugtagtige og ristede noter samt sprødheden fra kornfrøene), Poolish (med delikate aromaer af korn og sød mandel) og Surdej (med mere markante noter: en let syrlighed, noter af rug og surdej).
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play