Frankrig, Yvre L Eveque
Artisan meunier. Producent af 100% fransk hvedemel. Producent af bagevenligt mel. Bagevenligt mel til bagere. Mel med label rouge til traditionelt fransk brød. Producent af kagemel. Hvedemel til fremstilling af butterdej og hævet dej. Hvedemel til fremstilling af wienerbrød. Mel til brød rigt på korn. Producent af økologisk mel. Mel til gammeldags baguetter. Mel til gammeldags baguetter beriget med solsikkefrø. Mel fra CRC hvede.
Frankrig, La Loubière
SA L’Epi du Rouergue blev grundlagt i april 1973 af syv bagere og konditorer fra landet (Le Nayrac, Moyrazés, Gages, Florentin, Mûret-le-Château og Nuces). Bygget på stedet i det håndværksmæssige område i Lioujas, beliggende 10 km fra Rodez i Aveyron, havde Fournil til formål at levere brød til de tilknyttede bagere, lokale myndigheder og potentielle kunder. Hr. MOLINIE, der var etableret i...
Frankrig, FEIGNIES
Huset MENISSEZ positionerer sig som en af lederne inden for forudtilberedte frostprodukter under beskyttende atmosfære og bagte brød. Virksomheden genererer i dag over 50% af sin omsætning fra eksport med mere end 100.000 tons produceret hvert år. Til stede på vores marked i over 50 år, giver vores erfaring os mulighed for at forblive i kontakt med markedet for bedst muligt at imødekomme jeres behov og forslag.
Frankrig, Marcq-En-Baroeul
Château Blanc repræsenterer den industrielle ekspertise fra Groupe HOLDER; en familiehistorie, der har været skrevet siden 1889. En unik historie i Frankrig, hvor bagere er fast besluttet på at bevare smagen af godt brød. Château Blanc er det første franske slot for bageri, konditori, wienerbrød og catering. Slottet for en ny æra, hvor teknologier bruges til at bevare håndværkets traditioner. Vi...
Frankrig, Noyal Sur Vilaine
... konstant udvidet sit maskinproduktionssortiment, både semi-industrielle og industrielle linjer og til alle typer brød. Og i mere end 60 år har vores virksomhed nu designet og produceret moderne, udvidelige arbejdsredskaber, der er nemme at betjene. Eksporten genererer i dag 60% af MERANDs omsætning. Vores motto: "Innovation i bagerens tjeneste og respekt for bage-traditionen". Ring til os eller skriv til os, vi svarer gerne på alle dine spørgsmål!
Frankrig, St Agathon
... fremhæver vores arv og vores traditionelle kærlighed til brød. I dag forbereder Daunat også salater, desserter, snacks, mellemmåltider... Et stort udvalg af opskrifter at opdage... Baguette-sandwich. Club-sandwich og trekantsandwich. Wraps. Salater. Kager. Fra salater til trekanter og videre til desserter eller snacks, tilbyder Daunat den snacking-pause, du ønsker. Nyd hvert øjeblik.
... innovationskapacitet gør Bongard til den foretrukne partner inden for bageri-konditori. Vi tilbyder et komplet sortiment bestående af manuelle og automatiske udstyr til små og store produktioner, dejmaskiner og maskiner til forarbejdning af dej, bundovne, roterende og ventilationsovne, fermenteringskamre, hurtigfrysning, opbevaring og automatiske grupper (små brød, pizzaer, …). Vi prioriterer servicekvalitet og lytter til kunden.
Frankrig, Servon-Sur-Vilaine
Bridor tilbyder et udvalg af over 30 lækre opskrifter udviklet af mestre bagere fra Lenôtre-skolen i Paris. Et stort udvalg af baguetter. Små og store brød på plade. Sprøde og gyldne, beregnet til professionelle inden for hotel- og restaurationsbranchen. Produkter udelukkende lavet med smør og uden hydrogenerede fedtstoffer. Bagerileverandør. Brødleverandør. Viennoiserie-leverandør. Patisserie-leverandør. Producent af frossen, rå viennoiserie. Leverandør af forpustet, frossen viennoiserie. Engrosleverandør af frosne patisserier.
Frankrig, Saint Geosmes
...Som jer har vi gjort brød til vores speciale. Som jer er vi krævende med hensyn til kvaliteten af det, vi producerer og sælger. JAC har tre produktionsbaser beliggende i Liège, Langres og for nylig i Orléans. Fabrikken i Liège har udviklet sin ekspertise inden for skæremaskiner, mens Langres-fabrikken er specialiseret i formemaskiner og hydrauliske delere. Hvad angår fabrikken i Orléans, udvikler den sin store ekspertise inden for automatiske linjer. For at sikre kvaliteten af servicen er der to "logistik" enheder placeret i Boston og Heidelberg. Det er effektiviteten hos JAC!
Frankrig, Saint-Macaire-En-Mauges
... vandstråleprocesser til skrabning af brød og brioche samt automatiske transport- og håndteringssystemer: ladere og aflader til riste, vogne. Maskinen, der er udstyret med en eller flere dyser monteret på en XY-akse og styret af en numerisk kontrol, er beregnet til bagerier, friske eller frosne konditorier, søde eller salte, wienerbrød, kød og fisk, frugt og grøntsager, og muliggør skæring af alle standard- eller tilpassede former.
Frankrig, Ivry Sur Seine
Udført med det franske bagerhåndværk, er brødene i Le Pain Héritage-serien fra Délifrance bagt i en stenovn, hvilket giver dem en frisk krumme og en uimodståeligt sprød skorpe. Serien omfatter delingsbrød, sandwichbrød og individuelle brød og fås i tre unikke og lækre opskrifter: Korn (med frugtige og ristede noter samt sprødheden fra kornfrøene), Poolish (med delikate aromaer af korn og sød mandel) og Surdej (med mere markante noter: en let syrlighed, noter af rug og surdej).
Frankrig, Saint-Pierre-Des-Corps Cedex
...Alpal® papiremballage; emballage til galette des rois; æsker og æsker til makroner; bageforme; bagepapir; papir og muslin; brød- og baguettesække; croissantposer; tætsluttende poser til kylling, kød og fisk; frugt- og grøntsagsposer; sandwichposer; hvide konditorunderlag og gyldne konditorunderlag.
Frankrig, Clermont-Ferrand
...Hos KM Burger er "HOMEMADE & TRADITIONAL" nøgleordene for vores restaurant. Vi tilbyder autentiske burgere 100% lavet hjemme med friske, lokale og kvalitetsprodukter. Hos KM BURGER kender vi ikke til fryseren! Alle de ingredienser, vi bruger, er rå og tilberedt i vores køkken. Startende med vores håndlavede brød, der er lavet af en lokal bager. Til kødet tilbyder vi generøse bøffer på 140G af...
Frankrig, FONTAINE DE VAUCLUSE
Håndværksvirksomhed hvis hovedaktivitet er fremstilling af provencalske specialiteter til at smøre på brød til aperitif (tapenader, tians, pistous...) og tilberedte krydderier (løgkonfiter, figenkonfiter, provencalske sennepper.....) Prioriteten ligger på valget af råvarer, kvalitet, smag. Yan Bosc, kok af profession, i flere generationer (18 års erfaring inden for gastronomi) følger den provencalske tradition, men elsker også at skabe nyheder både i produktet og i emballagen. Årets nyhed kommer fra kombinationen af vores smørbare specialiteter og den ancestrale opskrift på ...
Frankrig, Vergeze
BIO AUDEMA er en virksomhed, der baserer sine værdier på respekt for miljøet og kvaliteten af sine produkter. Derfor tilbyder de et komplet udvalg af produkter fra økologisk landbrug: frugter, grøntsager, brød, pålæg og skiver af ost, løs vægt, dagligvarer, rengøringsprodukter, ... samt et nyt økologisk produkt, æteriske olier.
Frankrig, Poitiers Cedex 9
...), færdigretter (friske produkter, frosne, konserverede, cateringprodukter, pølsefabrikker), bageri og konditori (industrielle enheder til fremstilling af brød, wienerbrød og kager både friske og frosne), æg (æggepakker, enheder til fremstilling af æggeprodukter), logistik (logistikplatforme, fryselagre), siloer og dyrefoder (forsyning, indsamling, opbevaring, tørring, foder til husdyr), industriel arkitektur (butikker, kontorer, industrielle bygninger) ...
Frankrig, Soultz Sous Forets
Firmaet Paul Heumann har været producent af usyret brød siden 1907.
Frankrig, Labeuvrière
Udført med det franske bagerhåndværk, er brødene i Le Pain Héritage-serien fra Délifrance bagt i en stenovn, hvilket giver dem en frisk krumme og en uimodståeligt sprød skorpe. Serien omfatter delingsbrød, sandwichbrød og individuelle brød og findes i tre unikke og lækre opskrifter: Korn (med frugtagtige og ristede noter samt sprødheden fra kornfrøene), Poolish (med delikate aromaer af korn og sød mandel) og Surdej (med mere markante noter: en let syrlighed, noter af rug og surdej).
Frankrig, Servon Sur Vilaine
Bridor tilbyder et udvalg af over 30 lækre opskrifter udviklet af mestre bagere fra Lenôtre-skolen i Paris. Et stort udvalg af baguetter. Små og store brød på plade. Sprøde og gyldne, beregnet til professionelle inden for hotel- og restaurationsbranchen. Produkter udelukkende lavet med smør og uden hydrogenerede fedtstoffer. Leverandør af bageri. Leverandør af brød. Leverandør af wienerbrød. Leverandør af kager. Producent af frossen, rå wienerbrød. Leverandør af forpustet, frossen wienerbrød. Engrosleverandør af frosne kager.
Frankrig, Pezenas
URBAN SNACKING er et selskab, der specialiserer sig i produktion og distribution af friske og frosne brød og bagværk, frisk og frossen kød, kebabkød, forarbejdede kødprodukter. Vi leverer året rundt, 365 dage om året og 6 dage om ugen til mere end 400 kunder dagligt. Restauranter, snackbarer, institutioner, klinikker, hoteller, plejehjem, skoler, kantiner i virksomheder, campingpladser. Vores...
Frankrig, Valbonne
Eksport af frosne bageriprodukter til Tyskland og Holland: brød, bagværk.
Frankrig, Thiais
Frankrig, Royaumeix
Hos Royaumeix dyrker vi korn – hvede, rug og spelt – som vi forvandler til mel i vores håndværksmølle med stenmølle. Denne produktion gør det muligt at fremstille vores forskellige produkter, brød uden tilsætningsstoffer eller med frø, som formes i hånden og bages i en brændefyret ovn, samt brioche og mel. Specialiteter: Brød lavet af hvedemel uden tilsætningsstoffer eller med frø, speltbrød, rugbrød, landbrød, skiver, fougasse med frø, mel, tortiller og speltklid;...
Frankrig, Champier
BRODELYS L'ATELIER er et team dedikeret til produktmærkning....
Frankrig, Vezin Le Coquet
Frankrig, Lons Le Saunier
Frankrig, Ogeu Les Bains
Frankrig, Paris
Frankrig, Maisons Laffitte

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play