Frankrig, Coignieres
... hybridiseringsarbejde udført af professionelle CBD-dyrkere. Denne blomst er resultatet af en lang proces med udvælgelse og krydsning for at opnå en Black Ice-hybrid med en høj CBD-koncentration. Smag & Aroma: Karamel - Slik Dyrkningsmetode: Indendørs Sort: Black Domina og White Widow CBD-indhold: +- 9% THC-indhold: < 0,2% VÆGT: ND VÆGT: 2g, 5g, 10g, 25g...
Frankrig, Crestet
... rosmarin - nougat kaffe chokolade - nougat karamel smør saltet - nougat chokolade - nougat tranebær - nougat krydderier fra verden - nougat figner og dadler - nougat ingefær - nougat lavendel blomster - nougat mandarin - nougat melon - nougat honning mandel - nougat blåbær - nougat hasselnød praline - nougat orange kanel - nougat pistacie - nougat rosmarin - nougat spekuloos - nougat timian Du kan bestille vores lækre nougater online, direkte på vores hjemmeside. Når du smager på vores produkter, vil du opdage en hel verden af sødme til din store fornøjelse.
Frankrig, Rennes
... is og sorbeter. Iscreme mochi fra Tiliz: Find vores farverige udvalg af is mochis i supermarkeder og dine yndlingsrestauranter: Chokolade, Madagascar Vanilje, Passion Mango, Hindbær Litchi, Kokosnød, Yuzu Lime, Sakura, Sort Sesam, Matcha Te, Saltet Smør Karamel og Pistacie. Tiliz, specialisten i private label mochi: Ønsker du at skabe dit eget mærke af is mochi? Vi lytter til dine behov for at...
Frankrig, Peyruis
... kakaosmør findes i mere end 100 lækkerier. Opskrifterne og teknikkerne forbliver traditionelle. CALISSON er fejring af mandlen fra Provence. Dens delikatesse gør den til en af de mest eftertragtede konfekture i Provence. Oplev vores calissons, vores mini, de traditionelle, med blåbær, med génépi... NOUGAT finder sin finesse i ægteskabet mellem mandlen fra Provence og lavendelhonning. Et stort udvalg står til din rådighed, mere end 70 referencer, med kandiserede figner, hindbær, karamel... En hel palette af smagsoplevelser at opdage!
Frankrig, Marseille
Chokoladebelagte specialiteter (mørk, mælk, nougatcreme, karamel, trøffel osv.) og dekorationsperler (sølvfarvede, guldfarvede, multicolor, indvendig sukker eller chokolade), små multicolor chokoladehjerter. Vi arbejder med udvalgte mandler: Avola, mandler fra Frankrig og Spanien, valgt for deres unikke smag. Hvad angår vores chokolade-specialiteter, arbejder vi med ekstra fin chokolade. Råvaren til vores chokolade dragéer er baseret på 70 % kakao. Vi søger eksportdistributører.
Frankrig, Hangenbieten
... konfektureprodukter. PROFORM er producent af et bredt udvalg af produktionsmaskiner til fødevare- og medicinalindustrien, der fremstiller produkter såsom: - tyggegummi, - toffee og karamel, - kogt sukker, - småkager, kiks og brøddej, - lakrids, - dyrefoder, - osv. Eksempler på maskiner, vi fremstiller: - Ekstrudere & co-ekstrudere, - Intrudere, - Valsering / Stabling, - Produktionslinjer "skåret og pakket", - Kontinuerlig blanding, - Pillemaskine / produktion af kugler, - Køletunneler til fødevarer og emballagemaskiner.
Frankrig, Guerquesalles
ALFALFA SAS er specialiseret i salg af fødevarer såsom: kornprodukter (flager, havre, flakes, crisps, fibre, mel..); mejeriprodukter (koncentreret mælk, mælkepulver ...); søde ingredienser (chokolade, småkager, karamel, cremer, fyld, nødder..); frugt ingredienser (tørret frugt, kandiseret frugt..); tekstureringsingredienser (stivelse, tekniske mel, forkogt ris..); dyrefoder.
Frankrig, Auriolles
Vi er producenter af håndværksøl med høj gæring baseret på maltekorn og humle i det sydvestlige Frankrig. Filtreret, har de et skinnende udseende med et let vedholdende skumlag. Hver øl har en forskellig karakter, hvad enten det er blomsteragtige noter, gule frugter, karamel, kakao eller maltekorn. I munden er der en blød perlende fornemmelse og en tør karakter uden rest sukker, kombineret med en...
Frankrig, Courville Sur Eure
... maskiner, er i stand til at dosere produkter med meget varierende egenskaber. Yoghurt, hytteost og fløde, smeltede oste og oste-specialiteter, desserter, andre smørbare produkter, karamel, honning, frugtsirup, marmelade, kompotter. NOVA producerer også en række semi-automatiske og automatiske maskiner til plantebeskyttelsesmidler, kemikalier, kosmetik og produkter som: mejeriprodukter, produkter baseret på frugt og grøntsager, saucer, drikkevarer.
Frankrig, Chazelles Sur Lyon
... direkte af kakao og råvarer, uden farvestoffer, konserveringsmidler eller aromaer. Producent af pålægscremer uden palmeolie, lavet af kakao. Producent af speculooscreme, nøddefyld, produkter uden sukker til diabetikere osv. Ubegribelig kreativitet, fantasifuld galskab, fokus på smag, tradition, håndværk og produktionshemmeligheder giver anledning til sprudlende, sprøde pålægscremer med AOC Espelette-peber, saltet karamel, speculooscreme og meget mere.
Frankrig, Souillac
... aperitiffer baseret på vin, frugter, nødder, ratafia, nødde- og kastanielikører, hindbærlikører, karamel, chokolade med vanilje, mynte samt frugtcremer. Frugter i alkohol, babas, cannelés, chokoladegodter og specialiteter fra sydvest, sennep og trøffelvinaigre er også tilgængelige. Vi er til stede hos vinhandlere, delikatesseforretninger som Hédiard og Fauchon samt på bordene i mange stjernede restauranter i Frankrig og i udlandet.
Frankrig, Nice
AMSud er specialiseret i salg af produkter til Automatisk Distribution. Vi tilbyder et udvalg af kvalitetsdrikke til dine automater. Fra Kaffe i Bønner eller Frysetørret, Chokolade, Cappuccino, Vanilje, Karamel, Pistacie Macaron, Te, Supper, Friske Drikke og Slik. Vi har vilje til at imødekomme dine behov ved at tilbyde en tilpasset løsning, derfor arbejder vi også med udvikling og design af...
Frankrig, Saint Maur Des Fossees
Sté Médicis, specialist i konfekture og chokoladegodter med mandler, sprød nougat, formet som dragéer. Nye smagsvarianter: karamel med Guérande-salt, gianduja, nougatcreme, cappuccino af ren arabica.
Frankrig, Quiberon
... praliner, ganacher, karamel, nougatine, marcipan… Besøg den online butik Henri Le Roux for at opdage finesse og raffinement! Her finder du vores assorterede mørke eller mælkechokolader, samt vores chokoladeplader lavet af fine kakaobønner med ædle oprindelser! Lad dig også forføre af Henri Le Roux's karamel, udover den lækre CBS® er der mere end 10 frugtagtige smagsvarianter at opdage! For ikke at nævne vores andre lækkerier: Caramélier®, en smørbar pasta med CBS® (Caramel au Beurre Salé), eller Bonsoncoeur®, en fin chokoladepasta.
Frankrig, Nogent-Sur-Seine
...I over 40 år har virksomheden GAGET (økologisk certificeret af Ecocert) udviklet sin ekspertise inden for design af unikke smagsvarianter til fødevareindustrien. I sit højteknologiske laboratorium skaber den særlige smagsstoffer, kaffeekstrakter (Arabica, Robusta, Arabica/Robusta-blandinger), karamel (aromatisk flydende karamel, saltet smørkaramel, mælkekaramel) og frugtforberedelser (citrusfrugter, gule frugter, røde frugter, eksotiske frugter, gulerødder og rabarber), der er beregnet til friske mejeriprodukter (dessertcremer, yoghurt), is, frost- eller mælke-desserter, bagværk og konfekture.
Frankrig, Perpignan
SUD AROMATIQUES FRANCE er specialiseret i fremstilling af naturlige aromaer til industrielle bagerier samt til fødevareindustrien i hele Frankrig. Vi tilbyder et bredt udvalg af aromaer: vanilje, røde frugter, appelsin, citron, bitter mandel, karamel, ...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play