Frankrig, Sainte-Luce-Sur-Loire
...Orient’hal Market er et fransk firma, der specialiserer sig i handel og levering af Halal-certificerede produkter. Gennem vores mærke "Authentic & Halal" tilbyder vi et bredt udvalg af produkter af høj kvalitet, såsom Label Rouge-certificeret fjerkræ, and, foie gras, kanin, panerede produkter, koldskære osv. Vores mærke markedsføres i Frankrig, i Europa og også internationalt, i UAE, i Afrika og...
Frankrig, Avon
... :: Forretningsrejser: Messen, Udstillinger, Konferencer, Incitamentsarrangementer :: Paris Lufthavnstransfers - Roissy Charles de Gaulle, Orly, Beauvais :: Togstation & Paris By Transfers: Gare du Nord, Eurostar, Disneyland Paris :: Franske Havne & Krydstogtskibe: Le Havre, Calais, Cherbourg :: Personlig Møde & Hilsen Service :: Bryllupper, Særlige Anledninger & Private Arrangementer :: Guidede Paris By Ture & Udflugter :: Kvalificerede Turguider & Tolke :: Parisiske Kabareter, Seinen Frokost & Middagscruise - Moulin Rouge, Lido :: Fuldt, halvdags- & ugentlig leje inden for og uden for Paris...
Frankrig, Etaules
Vores virksomhed ligger i hjertet af Marennes Oléron-bassinet og har været det i 3 generationer. Vi tilbyder 4 serier af østers, der er modnet i vores marsk, Østers fine fra Claires Marennes Oléron: modnet i vores claires i 2 til 4 uger, hvor deres iodede smag får et let præg af terroir. Deres smag er let og fin i munden. Østers fine fra Claires grønne Label Rouge: har en karakteristisk grøn...
Frankrig, Bourcefranc
... kød, rig på vand og afbalanceret i smag - Spéciales de claire: en østers med regelmæssig form og større kødvolumen - Fines de claire verte Label Rouge: et produkt af høj kvalitet, lidt kødfuld med den meget værdsatte grønne farve - Spéciales Lambert: en meget kødfuld østers, rund og konkav i formen med fast og sprød kød - Pousses en claire Label Rouge: den øverste østers fra Marennes-Oléron-bassinet, med et meget højt kødindhold, fast og sprød med en udtalt terroir-smag. Kvalitet er nøgleordet for etableringerne LAMBERT.
Frankrig, Capdenac Gare
... rouge, AOP, AOC og konventionelle). Vi arbejder primært i området Quercy (Figeac, Capdenac, Villefranche de Rouergue, Cahors, Decazeville...). Vores prisklasser er tilpasset hver af vores kunder (Engros, halvengros eller detail) afhængigt af bestillingsvolumen. Vores merværdi er: - Levering til vores kunder til næste dag - Kvaliteten af vores produkter, som har givet os vores omdømme - Den bedste pris-kvalitet-forhold i området - Adgang til bestilling 7 dage om ugen, 24 timer i døgnet. Tøv ikke med at kontakte os for mere information eller besøg vores hjemmeside.
Frankrig, Le Vernois
...Côtes du Jura paille, Côtes du Jura jaune, Côtes du Jura blanc, Côtes du Jura rouge, Château Chalon, Côtes du Jura, Hvidvine, Chardonnay, Savagnin, Arbois Blanc, Rød, Poulsard, Trousseau, Pinot noir, Crémant, Aperitif, Brændevin, Gule vine, Røde vine, Økologiske vine, Biologiske vine, Vingård, Vine fra Franche-Comté, Vine Franche-Comté...
Frankrig, Le Roc Saint Andre
...EURL LE LIEVRE Luc, handelsmand i kvæg beliggende i MORBIHAN. Vi køber og sælger kvæg til opfedning eller opdræt af alle racer: Primholstein, hvid blå belgisk, blond d'Aquitaine, normande, charolais, pie rouge, lokale krydsninger, simmental og limousine osv... Mulighed for malkekalve og eksport. Vores store erfaring inden for handel og handel med kvæg gør, at vi kan garantere sporbarhed og kvalitet af kvæg.
Frankrig, Montpellier
...LE MOULIN DU SAURET er en virksomhed, der blev grundlagt i 1146, og er den lokale partner for det håndværksmæssige bageri. LE MOULIN DU SAURET har det økologiske mærke til at fremstille melet "RASPAILLOU", der stammer fra hvede fra Gard, samt godkendelsen af Møllen du SAURET til at fremstille melet med Label Rouge "La Festive". Siden 2011 har installationen af 500 m² solpaneler på møllebygningerne gjort det muligt at producere 30% af møllens elforbrug.
Frankrig, MULHOUSE
Kommunikations- og reklamebureauet Mars Rouge understreger vigtigheden af et stærkt og velkontrolleret image. Grafisk design, audiovisuel, tryk, web og pressekommunikation: I forbindelse med globale projekter, der involverer alle deres kompetenceområder, arbejder teamene hos Mars Rouge tæt sammen for at sikre overholdelse af den fastlagte handlingsplan og sammenhængen i den overordnede tilgang til projektet fra et medie til et andet.
Frankrig, Pont Sainte Marie
SAMR er specialist i glidende lejer. SAMR centrifugerer kobberlegeringer og reguler i små serier for at imødekomme markedet for tung industri. Vi fremstiller lejer, ringe, skøjter og alle sliddele til glidende lejer i bi- eller trimetalliske materialer baseret på antifriktionsmidler. Vi mestrer teknologien til boring med enkel eller kompleks geometri, faste eller variable. SAMR er et selvstændigt ...
Frankrig, Saint Loubes
... blandt de 10 største huse i Bordeaux, og sender hvert år over 30 millioner flasker til alle kontinenter i 75 forskellige lande. Til sine 2.300 kunder tilbyder GVG-gruppen: -en bred vifte af vine bestående af over 350 referencer under slotte eller mærker, hvoraf 90% er vine fra Bordeaux på alle appellationer (Barsac, Bordeaux Blanc, Bordeaux Côtes de Francs, Bordeaux Rouge, Bordeaux Supérieur...
Frankrig, SABLE SUR SARTHE
... markedet. På markedet for mærket fjerkræ indtager LDC en førende position og har på bare ti år etableret sig på det franske marked for mærket fjerkræ. LDC startede med de tre første franske mærker og kontrollerede oprindelsesbetegnelser for at opbygge sit omdømme (Loué gårdfugle, Landes fugle og Bresse fugle), før de erhvervede regionale mærker med høj anerkendelse (Label Rouge og AOC). Mærker: LE GAULOIS, MAITRE COQ le Volailler, Loué, Marie og Traditions d’Asie.
Frankrig, Rungis
... forarbejdningslaboratorier, en upåklagelig produktsporbarhed og de tætte bånd, den opretholder med sine leverandører og kunder. Fransk restauration: Liniebar, torsk, turbots, havtaske, rødspætte, havkat, gul og sort torsk, dorade, vild og opdrættet havbars, blæksprutte, sepia, rascasse,... Japansk restauration: Filet af albacore-tun, fed og rød, opdrættet laks fra Norge og label rouge, opdrættet dorade (Grækenland), opdrættet havbars (Grækenland), frisk og frossen blæksprutte, hvid muld,... Offentlige institutioner: leverandør af fiskeprodukter til store offentlige institutioner.
Frankrig, Lahontan
...FIPSO INDUSTRIE er en virksomhed, der specialiserer sig i fremstilling og salg af svinekød. FIPSO er det eneste franske slagteri, der eksporterer svinekød til USA og Kina. FIPSO's produkter har mange mærker. Nogle af produkterne fra produktionen er identificeret: IGP svinekød fra Sydvestfrankrig, IGP Bayonne-skinke, label rouge svinekød fra fritgående opdræt og en kæde uden GMO.
Frankrig, Montaut
...cassoulet, daube osv. Maison er anerkendt for sin kvalitet (IGP LANDES og SUD-OUEST certificering, Label Rouge) og sit renommé. Den markedsfører sine produkter i Frankrig og til eksport via delikatesseforretninger, vinhandlere, fødevarebutikker, restauratører og catering.
Frankrig, Colombier
Vingården CHATEAU LA RAYRE ligger på de lerede og kalkholdige skråninger syd for Monbazillac. Denne vingård strækker sig over 22 hektar vinmarker. Der er 14 hektar dedikeret til produktionen af Bergerac Sec med druesorterne Sauvignon og Sémillon, og 8 hektar som producerer en Bergerac Rouge med druesorterne Merlot, Cabernet Franc og Cabernet Sauvignon. Som et kvalitetsstempel er alle vine fra CHATEAU LA RAYRE blevet belønnet ved forskellige konkurrencer.
Frankrig, Paris
... specialiteten hos Pelmeni pelmeni, den utrolig populære sibiriske ravioli, der har været elsket i Rusland siden middelalderen, lavet af hvedemel og fyldt med kød og/eller grøntsager, serveret med bouillon, smetana og friske urter som dild. Pelmeni genfortolker de traditionelle pelmenis og tilbyder nye opskrifter, der er mere i tråd med gourmetens smag og mere raffinerede. Pelmeni prioriterer at købe fra lokale leverandører for at begrænse sit CO2-aftryk. De højtkvalitetsvarer vil oftest være mærket 'ØKO', AOP eller Label Rouge.
Frankrig, Pont Sainte Marie
...Embiellage Collector er specialist i online salg af lejer og ringe til klassiske biler, leveret inden for 48 timer. WWW.EMBIELLAGE-COLLECTOR.COM. Embiellage Collector bygger på erfaringen og ekspertisen fra sit søsterselskab SAMR SAS (Société d'application du métal rouge), en fransk producent af lejer siden 1947. Det er denne historiske ekspertise, som Embiellage Collector drager fordel af for at tilbyde dig både de lejer, du søger, og de tekniske råd, du har brug for.
Frankrig, Moissac
ALBAFRUIT kommercielle sa produktion og den uafhængige produktion af frugtavlere, vinavlere og grøntsagsdyrkere, der ligger langs dalene og bakkerne, der strækker sig langs Garonne og dens bifloder: æbler, kiwier, blommer, kirsebær, jordbær, chasselas fra Moissac, meloner. Æblerne udgør det største volumen med de vigtigste sorter: Gala, Granny, Braeburn, Golden, Jazz, Chantecler, Canada gris, Fuji, Rouge. Alle frugter sælges under mærket KERAUNI eller som detailhandelsmærke, undtagen æblet Jazz.
Frankrig, Paris
...Hotel de l'Europe har en ideel beliggenhed i Paris, midt imellem Gare du Nord (200 meter) og Gare de l'Est (5 minutters gang), og tæt på de store boulevarder og den berømte Moulin Rouge. 20 minutters gang til Sacré Cœur og Montmartre. For et behageligt ophold tilbyder hotellet en internetterminal, Wifi-adgang og indbydende værelser med komfortable faciliteter. Lydisolerede værelser med eget...
Frankrig, Luc La Primaube
...Virksomheden BOUSQUET er specialiseret i skæring, forarbejdning og salg af kvalitetskød til RHF/BCT. Den tilbyder oksekød, svinekød, lammekød, fårekød og kalvekød. Som et kvalitetsstempel har virksomheden siden 2010 haft godkendelser til distribution af Økologisk kød og Label Rouge.
Frankrig, Mulsanne
...VOLAILLES Vincent er specialiseret i udskæring af fjerkræ og i forarbejdede fjerkræprodukter, men også i fransk vildt. Fjerkræ. Vildt af fransk oprindelse, Menard & Label Rouge gårdfjerkræ, fransk oprindelse svinekød. Vildt: Det indsamles af os i store nationale områder som Rambouillet eller Chambord, samt i små regionale jagter. Vi har altid været engageret i at værdsætte fransk vildt. Nogle...
Frankrig, Montfort En Chalosse
Grundlagt i 1982, samler kooperativet FOIE GRAS DE CHALOSSE i dag 80 producenter. Ønskende at bevare deres håndværk, lokale traditioner og værdsætte kvaliteten af deres produkter, har opdrætterne engageret sig i Label Rouge-initiativet siden 1999. Alle dyr opdrættes på friland, fodres med majs i kollektive parker. De er mindst 104 dage gamle, når de kommer ind i kooperativet. Kooperativet FOIE GRAS DE CHALOSSE producerer foie gras, gæslinger, confit, brystfileter, manchons, rilletter, terriner og andepaté.
... fremstilles i Morvan-bjergene, og på den anden side de kogte specialiteter, der fremstilles i Dijon i et sted i konstant udvikling med en IFS-tilgang, der blev lanceret i 2006, og et renrum til skæring i ISO 8-standard, der blev indviet i 2007. Forskning og innovation er vores primære udviklingsområder, både hvad angår produkter, processer, emballage og pakning. Denne politik har gjort det muligt for os at opnå i de seneste år en INNOVATION PRIS SIAL 2004, et produkt anerkendt som SAVEURS DE L’ANNEE 2006 og en ærespris SAUCICREOR 2007. Label rouge salaisons dijonnaises. JAMBON PERSILLÉ LABEL ROUGE...
Frankrig, Coudray Au Perche
Svinet, det er vores fag. Vi er endda specialister. Men for 30 år siden besluttede vi at gøre svin på en anden måde. Et kvalitets-svin, en kød race, der stammer fra en lokal kæde og produceret efter præcise krav (Label Rouge svin på halm, Bleu-Blanc-Cœur svin og certificeret, og snart et økologisk svin). Vi laver lækre produkter til stor glæde for vores smagsløg, men også for vores sundhed. Oplev vores kæde, vores produkter, de kvinder og mænd, der arbejder sammen med os hver dag. Og tøv ikke med at tale med os, hos Vallégrain er vi passionerede, så vi elsker at diskutere med dig!
Frankrig, Yvre L Eveque
Artisan meunier. Producent af 100% fransk hvedemel. Producent af bagevenligt mel. Bagevenligt mel til bagere. Mel med label rouge til traditionelt fransk brød. Producent af kagemel. Hvedemel til fremstilling af butterdej og hævet dej. Hvedemel til fremstilling af wienerbrød. Mel til brød rigt på korn. Producent af økologisk mel. Mel til gammeldags baguetter. Mel til gammeldags baguetter beriget med solsikkefrø. Mel fra CRC hvede.
Frankrig, Roquefort Sur Soulzon
...Siden 1906 har mejeriet PAPILLON været specialiseret i produktion af oste. Mejeriet producerer Roquefort, ren fåreost og også økologisk olivenolie. Som et kvalitetsstempel har virksomheden PAPILLON mange certificeringer såsom "ECOCERT", "BREBIS ROUGE", "Beskyttet Ursprungsbetegnelse" og "Økologisk Landbrug".
Frankrig, St Emilion
...SCODEX WINES er både producent og forhandler af vine i Bordeaux. Virksomheden producerer et bredt udvalg af sine egne vine fra VIGNOBLES GALHAUD. Den producerer og markedsfører vine som SAINT EMILION GRAND CRU, BORDEAUX ROUGE og CREMANTS DE BORDEAUX. Den tilbyder også et bredt udvalg af følgende vine: SAINT-ÉMILION, BORDEAUX ROUGE, MÉDOC, SAUTERNES, VIN DE PAYS DES CÔTES CATALANES, VIN DU PAYS D'OC.
Frankrig, Gornac
VIGNOBLES ROUX tilbyder store vine fra Bordeaux. De ejer følgende slotte: Château HAUT PHILIPPON, Château LAFORET, Château ROUX DE BEAUCES, Château LES TUILERIES, Château TAFFARD, Château TAFFARD DE BLAIGNAN. De producerer og markedsfører således vine som Bordeaux Supérieur, Bordeaux Rouge, Bordeaux Rosé, Bordeaux Clairet, Entre Deux Mers Blanc, Bordeaux Moelleux, og Cru Bourgeois.
Frankrig, Azé
...Cave d'Azé ligger i hjertet af Mâcon-vinmarkerne, i det sydlige Bourgogne (i trekanten Tournus-Cluny-Mâcon). Mens de bevarer de traditionelle metoder (lagring i egetræsfade til ældning af opbevaringsvine), har Cave d'Azé også anskaffet sig ny, avanceret teknologi (pneumatiske presseanlæg og termoregulerede rustfri ståltanke). I Cave d’Azé kan du opdage og smage: hvide, røde og rosévine: Mâcon Blanc, Mâcon Prestige, Cuvée Saint Martin, Bourgogne aligoté, Mâcon rosé, Bourgogne rouge fadlagret, Bourgogne passe tout grain, Crémant blanc de blanc, Crémant rosé...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play