Frankrig, Carpentras
...Sødmen fra Sao Tome ren oprindelse chokolade afslører stykker af tranebær med lækre frugtagtige noter, forbedret af sprøde majsflager. INGREDIENSER: 0 KAN INDEHOLDE SPOR AF NØDDER, GLUTEN OG MELK. Opbevares tørt og køligt, mellem 15 og 18°C.
Frankrig, Berre L Etang
...Cremet blanding med en typisk italiensk smag. Kombination af de bedste Arabica- og Robusta-kaffer med en blød smag og en rig aroma. Aromatisk kop, med en let antydning af syrlighed, dufte af ristet brød, frugtagtige og krydrede noter samt en intens aroma af kakao. Udpræget eftersmag af kakao, der minder om mørk chokolade. Sammensætning 40% Arabica, 60% Robusta - Intensitet 10...
Frankrig, Issou
...Med sin lækre, naturlige og lækre chokoladearoma vil dette pulver af malede ærter, der indeholder et sødemiddel, være en ideel allieret til at tabe sig eller opbygge muskelmasse! Rig på veganske proteiner, har det et lavt indhold af kalorier og fedt. Bestående af ærter og kakao kan de vegetabilske proteiner i dette produkt bidrage væsentligt til det anbefalede daglige indtag! Ærter er rige på...
Frankrig, Guignicourt
...Coque af chouxdej fyldt med en lækker varm creme smagt til med kakao og glaseret med en ægte fondant, der er påført manuelt •Uden palmeolie •Produktkode: 643 •Stregkode: 3660133006439 •Vægt pr. enhed: 90 g •Enheder pr. karton: 18 •Palletering af kartoner: 8 kartoner x 18 lag •Stykker pr. palle: 2.592 Brugsanvisning: Når produktet tages ud af fryseren, fjernes beskyttelsesfilmen, og produktet skal tø op på en bagekurv i et positivt kølerum i ca. 3 timer og 30 minutter.
Frankrig, Marseille
Chokoladebelagte specialiteter (mørk, mælk, nougatcreme, karamel, trøffel osv.) og dekorationsperler (sølvfarvede, guldfarvede, multicolor, indvendig sukker eller chokolade), små multicolor chokoladehjerter. Vi arbejder med udvalgte mandler: Avola, mandler fra Frankrig og Spanien, valgt for deres unikke smag. Hvad angår vores chokolade-specialiteter, arbejder vi med ekstra fin chokolade. Råvaren til vores chokolade dragéer er baseret på 70 % kakao. Vi søger eksportdistributører.
Den eneste håndværkschokoladeproducent, der forarbejder kakao i regionen Paca! THEOBROMEUR CHOCOLATIER med en overbygning i agro-fødevarer, Daniel Eynard, forarbejder udelukkende kakao fra Elfenbenskysten! Han fremstiller sin egen chokoladeovertræk! i sin mikroenhed i Venelles i Provence! Mørk chokolade og mælk 100% fra Elfenbenskysten, den eneste ægte mono-ursprungs monovarietal i Frankrig...
Frankrig, Livry Gargan
Burçak Baharat er en anerkendt tyrkisk virksomhed med en lang historie. Vi specialiserer os i fremstilling og eksport af en række krydderier (fra 100 gram til 25 kg), herunder rød peber, kaffe og bagværksprodukter (flødeskum, kakao, sød vanillin, bagepulver, chokolade sauce, stivelsesvarianter), granatæblesirup, æblecidereddike og vindrueeddike samt smagsdrikke. Vi er producenter og emballører...
Frankrig, Varetz
...vurdering af kvalitet og smagsniveau af råvarer - PLATTFORM BEAN TO BAR Ekspertise i Kakao & Chokolade fra 14 producerende lande - 3. PROMOTION og ANIMATION AF MAD & KØKKEN Nye sensoriske & smagsmæssige koncepter KOMMUNIKATION > MARKEDSFØRING > SALG gennem smagsteknikker, professionelle smagninger 'fødevare & kulinarisk'. 4. PLANETGOUT EVENT Opgaver, deltagelse og skabelse af koncepter 'True...
Frankrig, Fleurance
... et udviklings- og selvhjælpsprojekt. Vi tilbyder kakao, kaffe, frugter, chokolade, te, småkager, marmelader, snacks, ris, krydderier... alle fra økologisk landbrug. Vi arbejder både med private og professionelle gennem kollektiv catering, caféer/restauranter og lokale myndigheder.
Frankrig, Collobrieres
Virksomheden Confiserie Azuréenne er specialiseret i produktion af kakao, chokolade og konfektureprodukter. Dens produkter omfatter specifikt glaserede kastanjer, kastanjecreme og kastanjeis.
Frankrig, St Etienne
Siden 1882 har Weiss været et af de store navne inden for fransk chokolade. De er en af de sidste chokoladeproducenter, der arbejder med kakao og forvandler det til plader, konfekt og chokoladeblokke. Weiss excellerer i sammensætningen og ægteskabet af bønner fra forskellige oprindelser. Weiss garanterer brugen af ingredienser fra de mest ædle terroirs uden farvestoffer eller konserveringsmidler...
Frankrig, Wolfisheim
...Morin, som har været familieejet siden 1884 i Donzère. Som pioner i lanceringen og promoveringen af chokolade af ren vietnamesisk oprindelse, tilbyder Vietcacao i dag mælkechokolade med 40% kakao og mørk chokolade med 70% i form af 1 kg blokke og 100 g plader til at nyde. For flere detaljer: contact@vietcacao.com Hjemmeside: www.vietcacao.com...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play