... støtte virksomheder eller sektorer, der ønsker at styrke deres position på stadig mere konkurrenceprægede markeder ved at satse på innovation som en teknologisk fordel, der skaber konkurrenceevne. Vores sted i Côte d’Or samler forskellige virksomheder: LARA SPIRAL (F&U, studier, ingeniørarbejde, prototyper...), CEDRA (Europæisk Center for Forskning og Analyse), Kirial International (Biologisk test KRL til måling af antioxidative forsvar), CPM (HACCP-test).
Frankrig, Heudebouville
...Virksomheden PROMAPACK, med 30 års erfaring inden for plastemballage, arbejder på at bringe sin erfaring i spil for sine kunder inden for engangs-hygiejne. Vi mestrer fremstillingen af vores produkter fra start til slut i kæden, og vi tilbyder vores kunder både et bredt udvalg af standardprodukter på lager og en ikke-udtømmende liste af "specialfremstillede" løsninger. Som pioner inden for engangs-hygiejne i forhold til HACCP-metoden, forbliver Promapack i dag en vigtig aktør på markedet for fødevarebeskyttelse, altid lydhør over for sine partnere.
Frankrig, Vire Sur Lot
CHATEAU DU CEDRE producerer Malbec-vine: frugtvine eller vine til langvarig opbevaring. Ånden, der driver vinproducenterne på slottet, er en oprigtig vilje til at tilfredsstille elskere af store vine, både private kunder og professionelle, nybegyndere eller passionerede. Deres tilgang og overvejelser førte i 2012 til certificeringen i økologisk vinproduktion fra Ecocert Frankrig og HACCP-evalueringen (fødevaresikkerhed) fra SQS Schweiz.
Frankrig, Castets
... håndværkskonserves er garanteret uden tilsætningsstoffer, konserveringsmidler, farvestoffer eller smagsforstærkere. Vi modtager vores friske produkter og fremmer kortslutninger så meget som muligt ved at vælge vores råvarer fra lokale producenter, gode små grøntsager (tomater, grønne bønner, hvide bønner, ærter...), godt kød (svin, and...), fremragende fisk fra auktionen i Saint Jean de Luz eller Adour (chipirones, hvid tun, lamproie...). Alle vores konserves er forberedt og tilberedt hos os, i vores 600m2 værksted i overensstemmelse med CEE og HACCP standarder, af vores team af tre kokke.
Frankrig, Rungis Cedex-Chevilly Larue
...Hej Jordbær, hindbær og andre bær i hverdagen HACCP-tilgang Faciliteter under kontrolleret temperatur Opadgående og nedadgående sporbarhed Vi vil opfylde dine krav og mere til. Variation, oprindelse, størrelse, farve og smag. At støtte dig i din kvalitetsstrategi er en udfordring, vi arbejder med fra MANDAG til LØRDAG og hele året rundt. Kommunikation via Whats'up for bedre opfølgning på vores...
... regionen, både hvad angår beskæftigelse og økonomiske ressourcer: 54 millioner euro i omsætning, cirka 130 faste stillinger, 40 sæsonarbejdspladser. Fra 1998 har sukkerfabrikken implementeret en HACCP-undersøgelse, hvilket førte til en første certificering af Fødevaresikkerhedsledelsessystemet i 2004. I 2007 førte denne tilgang, der fokuserede på løbende forbedringer, til en ny certificering i henhold...
I over 100 år har NATURE ET ALIMENTS produceret sukkerfrie forberedelser til dessert baseret på agar-agar, fermenter til yoghurt, glutenfri bagepulver, vaniljesukker, aromaer og andre kulinariske hjælpemidler samt et bredt udvalg af instant supper. Vores desserter imødekommer specifikke diætbehov (sukkerfri, glutenfri, mælkefri). Hele produktionen overholder HACCP-standarderne og kravene fra...
Frankrig, Vitry Le Francois
...Faktisk er de medicinske, farmaceutiske, fødevare- og industrielle sektorer underlagt strenge regler for temperaturovervågning, især i produktions-, opbevarings-, transport- og distributionsfaserne. For at sikre, at vi altid leverer pålidelige og objektive svar til vores kunder, fortsætter vi vores stræben efter innovation ved at tilbyde effektive løsninger, der indgår i en anerkendt kvalitetsstrategi (akkrediteringer COFRAC, BPF, BPD, BPH, GBEA eller HACCP) og som bidrager til at sikre overvågningen af kølekæden på hver fase af livet for termisk følsomme produkter.
Frankrig, Vic En Bigorre
Gruppen TRANSPORTS VEZO har specialiseret sig i levering af dyrefoder siden 1970. Virksomheden transporterer granuler, mel, krummer og råvarer (hvede, byg, majs, soja). Den arbejder med opdræt af fjerkræ, svin, kvæg, får, geder, heste, ørreder osv. Gruppen leverer dyrefoder i hele det store vestfrankrig. Som et kvalitetsstempel er virksomheden HACCP-certificeret.
Frankrig, CIVRAY DE TOURAINE
Uddannelsesleder inden for processer, kvalitet og dataanalyse. Professionelt uddannelsesfirma inden for fødevaresektoren. Uddannelse til fødevarevirksomheder. Uddannelse til fødevareindustrier. Uddannelse i produktionsstyring inden for fødevaresektoren. Uddannelse i hygiejne og HACCP i restaurationsbranchen. Uddannelse i fremstillingsprocesser for bagervarer. Uddannelse i hygiejne i restaurationsbranchen. Uddannelse inden for fødevaresektoren i Frankrig. Uddannelse inden for fødevaresektoren i Indre-et-Loire.
Frankrig, St Médard D'eyrans
...Oprettet i 2004, kommercierer virksomheden GIRONDE SPECIALITES under sit mærke "Les pâtisseries d’Hubert" en specialitet fra Bordeaux, canelés. Virksomheden producerer canelés i industriel skala for at sælge dem. Som et kvalitetsstempel, sporbarhed og fødevaresikkerhed har virksomheden implementeret en kvalitetsstrategi baseret på HACCP-systemet og IFS-certificeringen.
Frankrig, Le Nouvion En Thiérache
...Siden 1925 har virksomheden Fromagers de Thiérache produceret et bredt udvalg af oste og specialiteter fra Nordfrankrig, herunder Maroilles FAUQUET, boulette d'Avesnes, crème de Maroilles, Dauphin, Vieux Lille, ... Maroilles FAUQUET har vundet priser hvert år siden 1995 ved Concours Général Agricole i Paris og er blevet referencen på markedet. Virksomheden er ISO 9001-certificeret og anerkendt af Veterinærmyndighederne som en virksomhed, der arbejder under HACCP.
Frankrig, La Réole Cedex
Brosseri og professionelt rengørings- og hygiejneudstyr. Fabrik af Bergegère kostes tilbyder produkter designet til at imødekomme de lovgivningsmæssige, tekniske, kvalitetsmæssige og ergonomiske krav fra fødevaresektoren, vinsektoren, industrien, kommuner osv. FEIBP - HACCP - 5S. BØRSTER; KOSTE; MALERBØRSTER; RENGØRINGSBØRSTER; SKRABERE; HÅNDTAG; STANG; TILBEHØR. SKOVLE; KROG; GAFFEL; SKRABER; SPATLER; BLANDERE. MÅLEKANDER; MÅLESKOVLE; SPAND; BADEKAR; VASKE; SKRALDESPAND. DETEKTERBARE PRODUKTER I FARVER.
Frankrig, Geispolsheim
... atmosfærer samt HACCP-IFS armaturer, der er specielt designet til fødevareindustrien. Andre produkter: Væglamper og indbygningslamper, Overfladelamper og indbygningslamper, Højtemperatur- og kuldearmaturer, LED-armaturer, til nød- og signalbelysning, rørformede armaturer, Projektører, Skinner. Eksempler på anvendelser: Arkitektur, Kølerum, Vedligeholdelsesgrave, Fødevareindustrien, Kemiindustrien, Mejeriindustrien, Malelinjer, Parkeringspladser, Svømmehaller, Containerterminaler, Offentlig transport.
Frankrig, La Teste
... modernitet for at tilbyde produkter af høj kvalitet. Virksomheden har kvalitetspartnere og producerer selv i laboratoriet, der er HACCP-godkendt og CE-mærket, iscremer, sorbeter, Tofidou (karamelcreme med saltet smør), nougatine, ismacarons, flødeskum og vafler.
Frankrig, Sète
... overalt i Danmark og også online. Til vores online kurser bruger vi innovative værktøjer, der kan fremme interaktionen med deltagerne, der følger vores kurser. Hvad gør 360 OBJETS' kurser unikke? For hvert kursus er der en ekspert inden for sit felt, der er i stand til virkelig at overføre sin viden, sine kundskaber og sine kompetencer til en umiddelbar anvendelse i virksomheden. Vi uddanner også i HACCP, fødevaresikkerhed for vores kunder i restauranter, hoteller, bagerier... Vi er desuden certificeret qualiopi, hvilket er et kvalitetsstempel!
Frankrig, Plémet
...farvestof, hæmoglobin, aroma og kollagen, hver med en specifik funktionel egenskab: koagulerende, emulgerende, gelerende eller farvende. VEPRO's produkter er allergenfrie og tilbyder et naturligt alternativ til kemiske tilsætningsstoffer. Hver fase af vores produktion overvåges og kontrolleres strengt i overensstemmelse med HACCP- og ISO 9001-certificeringerne: den absolutte garanti for en fejlfri kvalitet. Grundlagt i 1974 har gruppen oplevet en uafbrudt vækst og har opbygget et globalt distributionsnetværk og udvidet sin produktion til flere lande.
Frankrig, Eschbach
REA PLASNET er den franske datterselskab af producenten REA. Vi fremstiller hygiejniske opbevaringsløsninger til opbevaring og håndtering af dit udstyr. Vores produkter er robuste og stabile, rustfrie og opfylder hygiejne- og sikkerhedsstandarder samt HACCP-retningslinjer. Vores opbevaringssystemer har den fordel at være lette, stabile og solide, de er velegnede til fugtige miljøer og til...
Frankrig, La Ciotat
...multimedia, internet, grafisk design, CAD, netværk, ledelse, arbejdsret, salgsteknik, regnskab, restauration, madlavning, bagning, hygiejne og sikkerhed (HACCP), samt fremmedsprog som engelsk, spansk, italiensk og kinesisk.
Frankrig, Bergerac
... tradition. Der er indført total sporbarhed af produkterne (HACCP-standard) for bedre fødevaresikkerhed. Denne kvalitetspolitik, kombineret med en konstant kommerciel indsats og en udvidelse af sortimentet, har gjort det muligt at udvide kundebasen til prestigefyldte stormagasiner og eksport. Alimentation Fine de France tilbyder i dag, under sine mærker M. de Turenne, Atelier Turenne og Lou Bersac, et sortiment på over 1200 anerkendte kvalitetsprodukter, der fornyes hvert halve år med originale og eksklusive nyheder som Selôvin.
JOKEY, europæisk leder inden for emballager i polypropylen, fremstiller spande og beholdere til fødevare- og non-food industrien. JOKEY tilbyder et sortiment fra 0,120 til 35 liter, i rund, rektangulær, oval eller kvadratisk form, fremstillet i overensstemmelse med hygiejne- og kvalitetsstandarder som HACCP, BRC og ISO. Producent af stive plastemballager med låg: plastspande, plastikbokse og...
Frankrig, Quintigny
...hvilket finder sit udtryk i fremstillingen af crémant og flaskning. Vi tilbyder også tilbehør som propper, muselet og kapsler til flasker. Vore fagfolk kombinerer håndværk og kompetence for at levere et omhyggeligt og kvalitetsbevidst arbejde. Fremstilling af crémant, flaskning af vine tilpasset og hjemme for vinproducenter, kooperativer og vinhandlere. HACCP-standard. Udenlandsrejser: Spanien, Marokko, England.
Frankrig, Lavercantiere
... vores kunder, der er designet i overensstemmelse med de gode fremstillingspraksisser fra BARGUES AGRO INDUSTRIE. Disse gode praksisser, der blev etableret ved implementeringen af HACCP-systemet i 1998, har til formål at forebygge og kontrollere mikrobiologiske, fysiske og kemiske risici. De sikrer dermed, at vores kunder får pålidelige produkter på markedet, som garanterer sikkerheden for den endelige bruger, nemlig forbrugeren.
Frankrig, Saint Laurent Du Var
Siden 2004 har FOOD and BEVERAGE SERVICES haft aktiviteter inden for import, handel og eksport af frosne og friske fiskeprodukter i Saint Laurent du Var. Vores differentiering bygger på kundetilfredshed ved at imødekomme deres forventninger og sikre produkter af høj kvalitet og fødevaresikkerhed. Overholdelse af de regulative sundhedskrav i HACCP gør os i stand til at styre risici og etablere forebyggende foranstaltninger. Med en kundebase bestående af GMS, ENGROSSØRER, HOTEL, RESTAURANT, DETAILHANDLER, sikrer vores dynamiske team dagligt leverancer på den franske Riviera.
Frankrig, Rochefort
... overholder strengt kølekæden, sikrer sporbarhed af produkterne ved hjælp af HACCP-metoden, er certificeret økologisk for sine friske frugter og grøntsager af Ecocert siden 2008 og er i gang med at opnå ISO 22000-certificeringen. Produkterne opbevares i kølerum og transporteres i egne kølebiler ved temperaturer mellem 0 og 4 °C. Leveringer udføres til flere afdelinger hurtigst muligt takket være en striks organisation. Virksomheden er medlem af gruppen Hexagro, en sammenslutning af uafhængige franske grossister.
Frankrig, Arcelot
Siden 1996 har vi dedikeret os til at skabe og producere kvalitets tørre småkager lavet i hånden. Vores honningbrød med krydderier er berømte og sælges i delikatesseforretninger. Alle ingredienser er nøje udvalgt. Vi producerer alle vores håndlavede produkter i Frankrig i Bourgogne. Vi sælger engros eller til detailhandlere og eksporterer til Asien, Europa, Canada... gennem specialiserede importører af højkvalitets fødevarer. Vi producerer også glutenfrie småkager. Vores produkter er uden farvestoffer og konserveringsmidler. Produktions- og emballageprocessen er underlagt HACCP-certificering.
Frankrig, Prades Le Lez
Rådgivning - vejledning til ledere af små og mellemstore fødevarevirksomheder. Kvalitetsmetode, HACCP, sundhedsovervågningsplan. Design og organisering af fødevareworkshops. CSR-projekter og bæredygtig udvikling. Plakater, visuelle elementer, logoer, hjemmesider.
Frankrig, Vallauris
... udvalg af nøje udvalgte og regelmæssigt fornyede produkter.Vi garanterer HACCP-procedurer, der sikrer kontinuiteten i kølekæden, og vores produkter er omhyggeligt udvalgt af vores agenter. Disse kontrollerer kvaliteten og friskheden af varerne, samtidig med at de sikrer overholdelsen af de specifikationer, der er fastsat af vores leverandører i produktionslandene.Ved hver afsendelse analyserer vores agenter alle varer og sender os en detaljeret rapport, hvilket gør det muligt for os at sikre dig en optimal kvalitet.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play