Frankrig, Ducy-Sainte-Marguerite
...Cidre de Glace fra la Flaguerie er resultatet af koncentrationen af æblemost ved kryogenik. Den således koncentrerede most gærer og bevarer en høj mængde af rest sukker. Med en ravfarve er Cidre de Glace fra la Flaguerie en koncentration af aromaer af bagte æbler, understøttet af tannin og den naturlige syre fra frugten. Den nydes kold (8 til 10 grader) som aperitif, med foie gras, en blåskimmelost eller til dessert. brutto vægt: 970g Vægt af kassen med 6: 6kg...
Frankrig, Soreze
...Koncentrat af most til hvid øl i form af sirup med gær. Dette koncentrat gør det muligt at fremstille 15 liter hvid øl TARWEBIER. En øl, der vil blive særligt værdsat af elskere af øl som Hoegaarden, Hoegaarden Grand Cru, Paulaner Hefeweizen og Aventinus. ANVENDELSE Fortynd mosten med vand og sukker, bryg, tilsæt gæren og lad det fermentere beskyttet mod luft og ved en temperatur mellem 15 og...
Frankrig, Etupes
...Omvendelige pumper (2 rotationsretninger) Industrielle gasolie, olier,... Vinøse vin, most... Fødevare øl, sukker, frugtpulp, flydende sukker, sirup, glukose, mælk, smør, yoghurt, flydende æg, olie, tomatsauce, saltlage,... Kemi stivelse, lim, vandbaseret lim, emulsioner, glycerin, voks, rengøringsmidler, lak, blæk, industrispild,... Kosmetik og farmaceutiske flydende sæber, rengøringsmidler...
Frankrig, Coutras
...For sandblasting or abrasive blasting, there are 2 types of abrasives! There are lost abrasives and recyclable abrasives. The lost abrasive and all abrasives used for sandblasting without recycling, that is to say outdoors or in a sandblasting room. They are intended to be projected only once and then discarded. They are most often used in a low-pressure abrasive blaster for outdoor sandblasting...
Frankrig, Montanay
...Den oenologiske lobepumpe med fjernbetjening og flowmåler kan pumpe alt: saft, vine, alkohol, bær, most, afstilkede druer, saft ved høj temperatur, vaskeprodukter. Dens store alsidighed og fleksibilitet i brug gør Oenopompe til det uundgåelige udstyr til handlinger som fyldning, aftapning, overførsel, filtrering, flaskefyldning, termovinifikation…...
Frankrig, Ascain
...Hele den aromatiske kraft fra en balsamico gennem den lange koncentration af frugten under reduktionen over ild. DE VIGTIGE PUNKTER Egenskaber Eddike fremstillet af karamelisering af most fra friske æbler, blandet med vores naturlige Ozpina eddike. Ægte elixir, hver dråbe tæller. Ideel i salater og til at deglacere stegt kød som svinekød eller and. Emballage Elegant glasflaske med siphon på 200 ml, mekanisk hældekap. ...
Frankrig, Chateau-Gailard
Alpol Cosmetique er en virksomhed inden for skønheds- og kosmetikprodukter beliggende i Paris og til stede over hele verden. Vores brede udvalg af produkter af høj kvalitet, der består af skønhedsartikler, parfumer og kosmetik, er designet til at imødekomme de forskellige behov hos vores kunder. At opdage de bedste produkter i hele verden er en ægte passion for vores grundlægger, og det giver os m...
Frankrig, Paris
... sukkerrør, der udelukkende produceres i Brasilien, med en alkoholprocent, der varierer mellem 38 og 48%, og som arbejdes ved cirka 20°C, hvilket er resultatet af destillationen af den gærede most fra sukkerrør. Det er unødvendigt at præsentere den berømte cocktail Caipirinha, der er lavet med Cachaça, lime og rørsukker. Brasilien producerer også Cachaças, der er lagret i specielle træfade, som giver helt interessante smagsnuancer. Afhængigt af regionerne kan cachaça have andre betegnelser som aguardiente, pinga, branquinha, birita, caninha, gas eller óleo.
Frankrig, Plaisir
... spektrofotometre, sekventielle analyzere osv. Den filtrerede most bliver på ingen måde ændret. Værdierne for de forskellige syrer, pH, sukkerindhold, farve og anthocyaniner forbliver uændrede efter filtrering. Leverandør: TDI...
Frankrig, Chalonnes Sur Loire
...*Forbeholdt pressecentre med godkendelse i henhold til bekendtgørelsen af 3. september 1993 vedrørende den kontrollerede oprindelsesbetegnelse Champagne. Udstyret med de nyeste innovationer drager Bucher Vaslin presseanlæg fordel af den erfaring, der er opnået i Champagne gennem flere årtier. Bucher Dørdimensioner Afgivelse af most Fjernbetjeningspanel Automatisk vask XPlus 4000 630 x 520 I bunden af tanken Valgfrit Valgfrit XPert 6000 800 x 600 Saftopsamler Inkluderet Valgfrit XPert 8000 800 x 600 Saftopsamler Inkluderet Valgfrit XPert 12000 800 x 600 Saftopsamler Inkluderet Valgfrit...
Frankrig, Nanterre
... afbening, klassificering af udskæringer, produktion af hakket kød, produktion af pølser), Kontrol af vin (laboratorieanalyse af druer, most og færdig vin). De analytiske instrumenter udviklet af FOSS forbedrer rentabiliteten og kvaliteten af produkterne samt effektiviteten i produktionen. Ved hjælp af disse brugervenlige og præcise instrumenter sparer vores kunder tid i produktionsprocessen, bruger råmaterialerne mere effektivt, producerer produkter af høj kvalitet og optimerer fødevaresikkerheden.
Frankrig, Chablis
...Olivier Tricon arbejdede i forskellige franske vinmarker, før han i begyndelsen af 80'erne bosatte sig som vinhandler. Han så sine salg vokse støt. For at tilpasse sig markedet blev han vinhandler, der lagrer vine: han køber druerne i most fra Chablis-vinproducenterne under høsten, hvorefter han omdanner dem til vin i sine egne kældre. Dette gør det muligt for ham at sikre en konstant kvalitet af...
... most, kaldet druemost, transporteres til kælderen efter sedimentering og lagres i fade, hvor den alkoholiske gæring finder sted. For rødvine fjernes stilkene delvist (målet er at adskille druerne fra stilkene); de macererer derefter i tanken (helst i træ) i en uge eller mere afhængigt af årgangen. Denne fase muliggør udvinding af tanniner og farve fra drueskallen. Når tankene når en temperatur på omkring 16-18°C, starter gæraktiviteten og den alkoholiske gæring.
Frankrig, Turretot
Frankrig, Zouafques

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play