Frankrig, Brue Auriac
84km
... vanilje. Den udvikler sig derefter til noter af peberkrydderier og rosa bær. I munden er angrebet rundt og fyldigt, med krydrede noter, der derefter udvikler sig til lækre noter af sorte frugter og træagtige noter, som understøtter en smuk og lang eftersmag. MAD- OG VINPARING: Rødt kød, kødretter, svampe, oste SERVERING: 18-20°C OPBEVARING: Drik nu eller vil fortsætte med at forbedre sig i de næste 5 år...
Frankrig, Saint Cannat
106km
... afslører aromaer af solbær og kirsebær. Smagen er velafbalanceret med fyldige tanniner og noter af bær og lakrids. Perfekt tilbehør til middelhavretter, hvide kødretter, mildt krydret mad (f.eks. paella eller curry) og rødt kød.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play