...{"DLC en moyenne:360 jours":"MFD i gennemsnit:360 dage","Liste des ingrédients :":"Ingrediensliste :","Lait":"Mælk","Sucres 47 g / 100g":"Sukker 47 g / 100g","Matières grasses 7.8 g / 100g":"Fedt 7,8 g / 100g","Mots clés:carambar":"Nøgleord:carambar","A conserver à l’abri de la chaleur et de l’humidité.":"Opbevares væk fra varme og fugt.","Glucides 79 g / 100g":"Kulhydrater 79 g / 100g","Code...
...Specialty karamel er en stor familie af karamel, der spænder fra mælkekaramel til saltet smørkaramel, vegansk, reduceret sukker... Disse karamel tilbyder en unik tekstur og smag til hvert produkt. I pasta- eller glimmerform kan en række ingredienser (honning, mælk, fløde, chokolade, smør, vegetabilske fedtstoffer...) bruges til at skabe dem.
De imødekommer clean label tendenser og kan laves af...
...nødder og æg.
Allergener under lup
Mælk, hvede, soja.
At opbevare det korrekt er ikke kompliceret
Régilait Karamel med speculoos smag kan opbevares i 15 måneder før åbning og 1 måned efter åbning, ved stuetemperatur. Må ikke opbevares i køleskabet efter åbning.
Plastikrør, låg: skal smides ud med husholdningsaffald.
...Mælkechokolade tablet med 36% kakao. Chokolade med en udtalt smag af kakao og mælk, og fremhævet af et strejf af karamel og ristede noter. For at tilbyde exceptionelle produkter vælger vi de bedste råvarer.
Nettovægt (G): 100...
...Vores karamel har forskellige smagsprofiler; nogle er ristede, andre mere vaniljeagtige, mælkeagtige eller endda smøragtige. Brune eller blonde, alle vil garantere en gourmet-effekt til dine produkter.
...Jeg kan PET
Vægt sukker 100 gram.
Mulig anvendelse: flødeskum, yoghurt, marcipan, makroner, skumfiduser, slikpinde, isterninger, is på vand....
Sammensætning: ikke raffineret fransk rørsukker, naturlig smag af karamel med saltet smør, naturlig farve brun (E150c)
Der kan være spor af æg, mælk, sennep, jordnødder, bløddyr og skaldyr, fisk, sesamfrø og soja
Reference:SUCRE0028A...
...En gastronomisk flugt, der vækker minder om solrige morgener og hyggelige morgenmad. De søde noter af varm brioche blander sig med mælkeagtige og karameliserede akkorder, understøttet af den trøstende sødme fra vanilje og kokos.
Olfaktiv Familie: Mælk, vanilje
Topnoter: Mælkeakkord, karamel
Hjerte noter: Brioche...
...Specialitetskarameller er karameller, der stammer fra en kontrolleret varmebehandling af sukkerarter i nærvær af andre ingredienser: mælk, fløde, smør, saltet smør, frugtekstrakter, honning, malt, chokolade, vegetabilske fedtstoffer...
Specialitetskaramellen findes i alle former: pulver, stykker, væske, pasta, men også i en økologisk variant. Det er en karamel med en tekstur og smag, der bruges...
...Tag en pause med en velfortjent varm chokolade!
Chokolade ske til at smelte i mælk.
Ideel til 200 ml mælk.
Størrelse - L13 x B 7 x H 2 cm
Antal pr. karton: 25
Minimumsantal pr. ordre: 25
Type af minimumsantal for ordre: Enhed pr. karton
SKU: C-C
Fremstillingsland: Frankrig
Forudbestilling: Ja
Best-seller: Nej
Tilpasning: Nej
Vægt (lbs): 0.04
Længde (tommer): 9.80
Bredde (tommer): 4.00
Højde (tommer): 5.40...
...Opdag vores udvalg af lækre og chokoladeholdige produkter.
1 æske med et assorteret udvalg af fyldte chokolader på 125 gram
1 assorteret pakke med 9 mendiants med tre slags chokolade på 90 gram
1 duo af stænger til varm chokolade, mælk og mørk chokolade, hver på 40 gram
1 glas karamel til smøring på 200 gram
1 glas chokolade- og hasselnøddecreme på 200 gram
1 glas chokoladecreme med sprøde flager på 200 gram...
... været populære blandt mange. Ideelle med yoghurt, is og som fyld i bagværk samt til at smøre på pandekager, brioche, vafler, brød...
Mælkekonfiture
Mælkespecialitet, en cremet blanding af frisk mælk og sukker med en fin smag af karamel. Meget lavt fedtindhold og højt calciumindhold.
Karamelcreme med havsalt fra Camargue
Fristelsen er stor... og fornøjelsen er i top! I sammensætning i et glas, som...
...Lille ultra blød galette: en ægte fornøjelse!
Denne lille galette kan nydes kold og naturel. Den kan også steges på panden og flamberes med en alkohol efter eget valg eller serveres med en kugle is, karamel sauce og flødeskum.
En iltabsorber bevarer produktets kvalitet, når posen er lukket.
Diameter: ca. 18 cm
Ingredienser: mælk, hvedemel, sukker, æg, solsikkeolie, salt, gær
Praktisk råd:
På...
Chokoladebelagte specialiteter (mørk, mælk, nougatcreme, karamel, trøffel osv.) og dekorationsperler (sølvfarvede, guldfarvede, multicolor, indvendig sukker eller chokolade), små multicolor chokoladehjerter. Vi arbejder med udvalgte mandler: Avola, mandler fra Frankrig og Spanien, valgt for deres unikke smag. Hvad angår vores chokolade-specialiteter, arbejder vi med ekstra fin chokolade. Råvaren til vores chokolade dragéer er baseret på 70 % kakao. Vi søger eksportdistributører.