Frankrig, Le Plessis Robinson
96km
... individuelle portioner: entrecôte, T-bone, ribeye, faux-filet, ribben, tomahawk, flæskekoteletter, bavette, tende de tranche osv. Grand Caractère anvender Skin Pack-teknologi til sine bakker, som giver længere holdbarhed end klassisk emballage. Exceptionelt kød til gastronomiske fagfolk: restauratører, håndværksslagtere, store fødevareforhandlere. For at gøre de bedste kødtyper tilgængelige for flest mulige, tilbyder Grand Caractère et udvalg af sine kødtyper i LS- og traditionelle GMS-afdelinger.
Frankrig, Paris
101km
MATÉQUIP sælger og distribuerer emballage- og pakkeudstyr: Lukkemaskiner, termisk forsegling af bakker, lågmaskiner, komplette linjer til emballering af friske, konserverede eller frosne produkter, kakaoprocesser og emballering af chokolade. Partnerne hos MATEQUIP er hver især verdensledere inden for deres område, når det kommer til emballage- og pakkeudstyr: CM-OPM, CM-FIMA, FUTURA og G.MONDINI...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play