Frankrig, Brignais
...Praliner bio fra Rhône-Alpes Fuldkornshavre og fransk Rig på fibre Langsomt bagt i ovnen Sprød og lækker Vegansk opskrift Kort ingrediensliste Genlukkelig kraftpapirpose Brugsanvisning Hældes i en skål med mælk/plantebaseret drik, eller bruges som topping på hytteost eller dessert. Ingredienser Havreflager* 32%, rugflager* 29%, ubehandlet lys rørsukker*, praliner i stykker* 8% (sukker*, mandler...
Frankrig, Arengosse
...Naturlig Farvestof: Brug af et naturligt farvestof for at bevare produktets autenticitet. Brugsanvisning: Blåbærsukkeret er perfekt til at tilføje et strejf af friskhed til dine desserter, yoghurter, smoothies og andre søde retter. Drys det over dine crumbles, hytteost eller brug det til at søde dine drikkevarer for en frugtagtig og lækker note. Produktegenskaber: Vægt: 200g Emballage: Genlukkelig PET-beholder for at bevare sukkerets friskhed og smag. Reference:SUCRE00071B...
Frankrig, Saint-Denis-De-Villenette
GAEC LE TRISKEL, beliggende i Normandiet i det ornais landskab, er en bedrift, der omfatter både planteproduktion og især mælkeproduktion. Vi fremstiller og markedsfører friske og naturlige mejeriprodukter under mærket "FLEURS DE FERME". Vi tilbyder forskellige mejeriprodukter 100% lavet i Frankrig: - naturel yoghurt - yoghurt med frugtpuré - pasteuriseret hytteost - pasteuriseret hytteost med a...
Frankrig, Biguglia
...Le cheesecake Reinette Cerise Piment Opskrift til 6 personer ● 75g smør ● 1 glas Confiture Reinette Corse Cerise & Piment d’Espelette O Mà! ● 2 s. k. melasse ● 175 g Cukizzi Castagna Hasselnødder Mælkeschokolade O Mà! ● 150 g fløde (35% fedt) ● 300 g friskost ● 50 g sukker ● 200 g hytteost Smelt smørret og melassen sammen med de smuldrede Cukizzi O Mà! Læg det i bunden af forme og sæt...
Frankrig, Saint-Fraimbault
... naturlige produkt passer meget godt til at ledsage en foie gras, mange oste eller kan simpelthen nydes på en skive brød. Det vil være ideelt til at ledsage en foie gras, ost, eller til at nyde simpelthen med en hytteost eller på en skive brød.
Frankrig, Olivet
... fosfor, calcium, magnesium, jern, mangan, zink, kobber og vitamin B1. Med deres behagelige nøddeagtige smag kan hele blonde sesamfrø bruges i salater, ligesom med dine morgenmåltider med hytteost for eksempel, eller med en yoghurt … Fortrinsvis bør frøene opbevares køligt.
Frankrig, Marseille
... cranberry, som består af havregryn, hvedeflager, bygflager, gyldne rosiner, cranberry og Goji-bær. En lækker blanding til at starte dagen godt og fylde op med næringsstoffer, samtidig med at du forkæler dig selv. Bland det med et mejeriprodukt til morgenmad som mælk, yoghurt eller hytteost; det er en lækker morgenmad, der vil mætte dig! Produkt uden tilsat sukker Produkt certificeret Kosher Mueslien kan pakkes i poser eller i løs vægt i 3 eller 5 kg. Er du privatperson og ønsker at købe muesli med cranberry?
Frankrig, Auterive
... Sammensætning: Banan, kokosjuice, passionsfrugt, sukker, citronsaft, frugtpektin. Samlet frugtkoncentration: 60% Smagsanbefalinger: På brød, Yoghurt, Kager, Pandekager, Hytteost Opbevaring: To år før åbning. Opbevares køligt efter åbning og bør spises hurtigt.
Frankrig, Appietto
...Kagen med kastanjemel fra Biscuiterie d'Afa er et uundgåeligt produkt. I årtier har kastanjen været i centrum for det korsikanske køkken. Fremstillet efter den familiære opskrift, er denne kage blød og delikat. Den kan nydes alene eller perfekt ledsage en is eller en hytteost. Vægt: 400 gr Ingredienser: Mandler 65%, Sukker, AOP-honning fra Korsika, Glukosesirup. Kan indeholde spor af andre. Opbevaring: Opbevares tørt og væk fra varme. Næringsdeklaration pr.: 100 g Energi: 1562 kJ (373 kcal) Fedt: 19 g Mættede fedtsyrer: 2,4 g Kulhydrater: 43 g heraf Sukker: 25 g Proteiner: 6,9 g Salt: 0,61 g...
Frankrig, Talant
...Denne Opskriftsbog om Verriner og Småkager af Stéphane Glacier og Gaëtan Paris, 2 Bedste Håndværkere i Frankrig, præsenterer os for denne samling af opskrifter til individuelle desserter og verriner. 17 opskrifter på verriner (med hytteost, risengrød med appelsin og karamel...), 26 opskrifter på individuelle desserter (hjertet af gariguettes, mille-feuille med karamel...), eksempler på...
Frankrig, Thiais
...Denne mekaniske maskine, mono-format, er designet til emballering af flydende eller pastaagtige produkter (natur yoghurt, smagsat yoghurt, frugtyoghurt, fløde, dessertfløde, risengrød, hytteost, frugtsaft, supper, saucer osv.) i plastbeholdere med en diameter på op til 95 mm ... Egenskaber Doservolumen: 150 til 500 ml. Emballagemateriale: beholder med aluminiums låg Produktivitet: op til 12 beholdere / min.*...
Frankrig, Soreze
... for at finde et produkt, der er nemt at bruge og opbevare, effektivt og velafbalanceret. Det kombinerer både løbe og de laktiske fermenter, der er nødvendige for fremstilling af friske oste i en let håndterbar pulverform. Denne ferment og dette løbe gør det også muligt at fremstille hytteost. Forskellen vil være i fremstillingsprocessen, hvor hytteost er mere drænet end frisk ost. Faktisk er frisk ost, i modsætning til hytteost REF:FROPFRAI Sammensætning:Løbe, laktiske fermenter, calciumchlorid, hjælpestof maltodextrin Fremstillet i:Frankrig...
Frankrig, Cohade
... har bremse. Nominel effekt 3,7 KW - 3 HK Tropisk kondensator op til 46 °C Køleenhed Made In France Hermetisk enhed (Tecumseh) 2480 Trop 230 V mono. Produktion 450 portioner af 80 g is pr. time Dimensioner for din maskine 144 cm x 57 cm x 58,5 cm Muligheder Isolering låg Med denne italienske ismaskine har vi testet opskriften på frossen hytteost. En delikatesse! Du kan finde videoen af opskriften på vores YouTube-kanal.
Frankrig, Arles
...L'artisan Popol Kompot af ansjos. Ingredienser ansjoser hele 29%, hytteost 0% fedt, hvidt brød, ekstra jomfru olivenolie (oprindelse EU), letmælk, ansjospasta 5%.
Frankrig, Champier
... naturligt med en lavere glykemisk indeks. Den kan bruges i naturel yoghurt, hytteost, pandekager, vafler, smørrebrød, brød, toast, müsli. Også ved at erstatte sukker i bagværk, müslibarer, kager, tærter, smoothies, milkshakes, juice...
Frankrig, Auros
...Det er for os en af de bedste producenter i Pyrenæerne. Vi finder en aromatisk kompleksitet, som man ikke finder andre steder. Udvalget af hårde oste fra Pyrenæerne er stort, og disse produkter kan sendes uden køling (-26°). Dette muliggør fri fragt i Europa fra 30 kg. Udvalget: BREBIS, VACHE, MELANGE Vache Brebis, CHEVRE, Bleu de BREBIS, Mélange Chèvre Brebis tome 4 kg og tommette 600g. Vi tilbyder også Saint Nectaire, Comté, naturel og trøffel brie, gård-yoghurt, fåreyoghurt, gård-fløde, hytteost, revet Emmental af råmælk osv.... Tøv ikke med at anmode om vores komplette katalog og priser.
Frankrig, Gennevilliers
... overensstemmelse med gældende lovgivning. Dominant note: Friskhed fra ananas og eksotisk smag fra kokosnød. Ingredienser: Ananas 30%, Kokosnød 30%, Sukker 40%. Tekstur: syltetøj med sprøde stykker af kokosnød. Smagsråd: på brød, bagværk, yoghurt eller hytteost, bagværk.
Frankrig, Vernosc-Les-Annonay
... række uundgåelige produkter til at sikre succes med dine forberedelser. Brugsforslag Klar til brug 100% naturlig uden aroma, uden konserveringsmidler, uden farvestoffer En eksklusiv emballage for nem brug og præcis dosering En besparelse af produkt og tid med doseringshætte En forlænget holdbarhed efter åbning Den ægte smag af kastanje takket være en pose, der bevarer alle smagsnuancer Kastanjecreme til topping og fyld, eller som tilbehør til pandekager, vafler, sorbet, hytteost...
Frankrig, Ozoir-La-Ferriere
...Denne PET-beholder er ideel til desserter eller til at indeholde dine desserter som: Hytteost, chokolade mousse, panna cotta. Denne beholder bruges også ofte til at opbevare dine forretter. Fordelen ved disse produkter ligger i deres udvidede diameter. Beholdere fås i 2 størrelser, solgt med låg.
Frankrig, Saint Christol De Rodières
...Ingredienser: - 100 % Æblecidereddike lavet af økologisk dyrkede druer - Estragonblade fra økologisk landbrug Brugsanvisning: Denne hvidvinseddike med estragon vil give karakter til dine tomatsupper og gazpacho. Den vil også være populær til saucer baseret på hytteost samt til at marinere fisk og fjerkræ. Dette produkt fås også i 25 cl.
Frankrig, Seignosse
... fældning eller beskæring, og ahorntræerne lever i harmoni med andre træarter, for en harmonisk og balanceret skov, certificeret økologisk. Økologisk ahornsirup produceres i midten af marts og slutningen af april. Vifranc Farms høje kvalitetsstandarder afspejles i denne exceptionelle sirup, gennem særligt krævende metoder til arbejdet i ahornlunden og produktionen af ahornsirup. Det passer godt til pandekager og fransk toast, i yoghurt eller hytteost, og med alle slags frugt eller søde og sure opskrifter. Bio-Monde har været den historiske partner for La Ferme Vifranc i 30 år.
Fransk producent af hytteost, økologiske faisselles, økologiske yoghurter. Producent af hytteost lavet af komælk, gedemælk, fåremælk. Producent af faisselles 0% med bærpuré. Producent af yoghurter lavet af gedemælk. Producent af faisselle lavet af gedemælk. Producent af hytteost lavet af gedemælk. Producent af hytteost lavet af fåremælk, faisselles lavet af fåremælk. Producent af oste lavet af...
Frankrig, Courville Sur Eure
... maskiner, er i stand til at dosere produkter med meget varierende egenskaber. Yoghurt, hytteost og fløde, smeltede oste og oste-specialiteter, desserter, andre smørbare produkter, karamel, honning, frugtsirup, marmelade, kompotter. NOVA producerer også en række semi-automatiske og automatiske maskiner til plantebeskyttelsesmidler, kemikalier, kosmetik og produkter som: mejeriprodukter, produkter baseret på frugt og grøntsager, saucer, drikkevarer.
Frankrig, Poligny
- Mælk, smør, fløde, hytteost til detailhandel og fransk og europæisk industri. - Eksport af økologiske og konventionelle oste (ca. 150 produkter) af høj kvalitet fra Frankrig, Schweiz og Italien til Europa, Nordamerika, Japan. - Afvikling: køb og salg af fødevarepartier og andre i Frankrig og i udlandet. - Europæisk logistik for små mængder. - Håndtering af veterinære og toldmæssige formaliteter. - Et netværk af kvalitetsproducenter.
Frankrig, Ancenis
... udviklet et bredt udvalg af ingredienser, såsom yoghurtpulver, hytteost eller endda fermenterede proteiner, der anvendes i mange applikationer: fyld til chokolade, frugtmousser og syrnede dessertcremer, samt bagværksfyld, yoghurtsaucer.
Frankrig, Biars Sur Cere
ANDROS er en agro-industriel virksomhed og et fransk mærke, der specialiserer sig i forarbejdning af frugter og mejeriprodukter til frugtpuréer, marmelader, frugtdesserter, frugtsafter, yoghurt, drikkeyoghurt, mælkeprodukter, frugtdesserter, hytteost osv. Virksomheden ejer blandt andet mærkerne ANDROS, BONNE MAMAN og MAMIE NOVA. Den er også til stede på markedet for sukkervarer gennem sit mærke PIERROT GOURMAND.
Frankrig, Arraye Et Han
Lille mælkeproduktion i Val de Seille med omkring halvtreds malkekøer. Siden 2000 har produktionen været drevet økologisk, og der er for nylig begyndt at producere mejeriprodukter. Produkter til salg: Natur- og frugtyoghurt. Hytteost. Smør. Fløde. Mælkeprodukter. Poser med rå mælk.
Frankrig, Saint Martin Au Bosc
... syrnede eller piskede yoghurter med frugtpuré, hytteost, dessertcremer osv. En ekstern doseringsenhed gør det også muligt at emballere hvad som helst i enhver beholder (f.eks. mælkeflaske). Vi ville være glade for at præsentere dig for alle fordelene ved denne emballagemaskine i detaljer: høj kapacitet, øget sikkerhed, brugervenlighed og enkel betjening med berøringsskærm, rengøring på stedet uden demontering for en betydelig tidsbesparelse, stor brugervenlighed, modulær og udviklingsvenlig...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play