Frankrig, Malataverne
...Ingredienser: udstenede grønne oliven 55%, solsikkeolie, skrællede mandler 9%, salt, krydderier, syre-regulatorer mælkesyre og citronsyre, antioxidant, ascorbinsyre (vitamin C). Indeholder mandler.
Frankrig, Marseille
...Ved aperitiffer kan du servere de mexicanske knuste grønne oliven. De mexicanske knuste grønne oliven dyrkes, tilberedes og krydres i Marokko. Ingredienser: Oliven, gul peber, rød chili, citron, oregano, majs, vand, salt, E330, sojaolie. CROC'ELLA er specialiseret i oliven, antipasti og tørrede frugter. CROC'ELLA ligger i Frankrig i regionen Provence-Alpes-Côte d'Azur i departementet Bouches-du-Rhône i Marseille. CROC'ELLA inviterer dig til at opdage italienske oliven og oliven fra Marokko. Hos CROC'ELLA tilbydes levering med mulighed for gratis fragt* på hele eller blandede paller.
Frankrig, Auxerre
...Næse ren solbær, knuste sorte blommer og sorte kirsebær med noter af sorte oliven, lavendel og duftende jord Smag mikroskopisk, fast og grynet med en muskuløs kerne og en god længde Mad- og vinparring aperitif (franske frøer i armagnac), forret (fyldte kantareller à la bordelaise), hovedret (puré af skovsnepper à la bazadaise), ost (camembert med calvados) Vinifikation Vinifikationen foregår...
Frankrig, Objat
... foie gras, fyldte vagtler med foie gras, fløjte af magret med foie gras, patéer med kastanjer og foie gras. - Færdigretter: andepaupietter med foie gras, fyldte kål med foie gras, andesteg med kantareller, cassoulet med andeconfit, andeconfit, gåseconfit, tilberedte kantareller. - Regionale patéer: corrézien-paté, paté med svesker og foie gras, skovterrine, terrine med 2 oliven og foie gras. - Røget magret, ande- og gåsegæs, assorteret salat. - Gaveæsker og skræddersyede firmagaver. - Produktion af konserverede varer efter din opskrift med personlig etikettering.
Frankrig, BEDARRIDES
...Vores regionale aktivitet er helt håndværksmæssig, hvilket gør det muligt for os at opnå en overlegen kvalitet af vores produkter: gnocchi, blæksprutteblæk-specialitet, tagliatelle, tagliatelle med basilikum, spinatgirelle, ricotta, kød-cannelloni, tilberedt tomatsauce, tomatsauce med basilikum, tomatsauce med oliven.
Frankrig, Sete Cedex
COMOLIVE er specialiseret i oliven: oliven i små emballager, oliven til RHF eller oliven til restauration. Vi tilbyder også aperitifoliven: forberedte oliven, fyldte oliven, markedsoliven samt kondimenter: kapers, løg, syltede agurker, varianter, majsører og chili. Vi er også leverandører af olivenolie til tapenade, antipasti osv. Kun oliven, der er bearbejdet efter en unik håndværksmetode, produceres under mærket CRESPO.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play