Frankrig, Paris
...Vores silikoner giver dig mulighed for at skabe fine mønstre, æstetiske konstruktioner og sikrer et resultat, der lever op til dine forventninger. Fødevaregodkendt eller ej, alt efter dit behov, kombinerer de finesse og holdbarhed under dine forberedelser. Til stearinlys tilbyder vi en komplet fremstilling. Disse er lavet af naturlige voks, uden paraffin, og kan beriges med æteriske olier og...
Frankrig, Talant
...Moule aimanté duo pingouins er en del af vores nye serie af forme, to design pingviner til at underholde både små og store. Sammensætning: Denne professionelle chokoladeform er lavet af sprøjtestøbt plastik. Den giver glans til chokoladen og letter afstøbningen af chokoladeemnerne. Gennemsigtigheden af din chokoladeform gør det nemt at dekorere dine stykker. Brugsanvisning: Det er bedst at...
Frankrig, Griesheim Sur Souffel
...Velkommen til vores bageafdeling. Her finder du mange forme til at lave primært kager og bagværk: kageforme, savarinforme, puddingforme, kouglofforme, mousse- og flanringe samt forme til tærte i dej. Vi tilbyder fleksible silikoneforme, nogle i rustfrit stål og andre med en non-stick belægning. I bageafdelingen tilbyder vi også effektive redskaber til at lave bagværk og chokolade. Kvalitet og...
Frankrig, Malataverne
...Mælkchokolade er en chokolade, der normalt indeholder mellem 25 % og 40 % kakao og kakaosmør, mælk, som typisk er i form af mælkepulver, samt sukker. Mælkchokolade blev opfundet i 1875 af Daniel Peter i Vevey, Schweiz. Hvordan fremstilles chokolade? Der udvindes smør, som er flydende, der bliver desodoreret og hældt i forme, samt kager, der knuses for at blive til kakaopulver. Kakaomasse og kakaosmør fra presningen blandes, og man får chokolade. For at lave mørk chokolade tilsættes sukker; derefter tilsættes mælkepulver til mælkchokolade.
Frankrig, La Ville Aux Dames
...Gilles Sicart, rådgiver inden for bageri og direktør for Institutet for Bagerfag, lancerer sammen med Maé Innovation "finger madeleine formen", en serie af forme hvor dine følelser kan komme til udtryk uden grænser. Madeleines i originale former, med chokolade, mandler, korn, nemme at spise som rejsekager... Det er op til dig at skabe opskrifter og tilpasse dine udstillingsvinduer! Format: Individuel Størrelse: 400x300...
Frankrig, Thiais
...Kakaomøllen er designet til kokke eller bagere og gør det muligt at forberede små mængder pasta i forhold til industrielle raffinører. Med den kan du lave "Bean to Bar" chokolade med en raffineringsevne på op til 20 mikron, en perfekt raffineret og uopnåelig tekstur, flydende og elastisk, som gør det muligt for dig at fylde dine forme perfekt.
Frankrig, Saint Lambert De La Potherie
... rustfrie plade har en kuldeafgivelse, så du nemt kan forme chokolade dekorationer. Den rustfrie eutektiske plade er helt tilpasset skinnerne i fryseskabe og er udstyret med skridsikre fødder for at lette monteringen af dine dekorationer. For at bruge kold akkumulator pladen skal den tempererede chokolade spredes enten med en sprøjtepose, en trekant eller en spatula. dimensioner: L 600 x B 400 mm vægt: 9,20 kg...
Frankrig, Joinville-Le-Pont
... fremstilling af soft ice samt til produktion af granita. Vores udvalg af udstyr og produkter sikrer kvaliteten og friskheden af de færdige produkter. Derudover leverer vi forberedelser, blendere og forme, der er specielt designet til isindustrien, hvilket hjælper med at skabe perfekte frosne desserter med den rette tekstur og smag. Udover is inkluderer vores katalog maskiner til chokolade, cappuccino...
Frankrig, Sausheim Cedex
...Décors & Créations, der blev grundlagt i 1994, er specialiseret i fremstilling af chokolade dekorationer, fødevare-silketryk og termoplastiske forme. Virksomheden har to moderne produktionssteder beliggende i Mulhouse – Sausheim, hvor hovedkontoret, der er dedikeret til silketryk og chokolade dekorationer, strækker sig over 1500 m². Med sin historiske ekspertise, især gennem integrationen af CHOCOSIEGEL, som er anerkendt for skabelsen af termoplastiske forme, stræber Décors & Créations konstant efter at forbedre sig for at tilfredsstille dig endnu mere.
Frankrig, Saint Hilaire de Chaléons
PROCYS udvikler, designer og fremstiller skræddersyede automatiserede industrielle udstyr til fødevaresektoren. PROCYS er specialiseret inden for områderne småkager, bagværk, wienerbrød, chokolade, konfekture... og arbejder fra produktionen (ovn, friture, forme) til indgangen til emballeringsmaskinerne. PROCYS tilpasser sine løsninger til kundernes ønsker for at imødekomme specifikationerne og...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play