• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • forme til chokolade

Resultater for

Forme til chokolade - Frankrig

Frankrig
  1. L FORMS

    Frankrig

    Verified by europages badge

    L Forms: Vi er eksperter i design af silokoneforme af høj kvalitet til diverse anvendelser, både kreative, professionelle og industrielle. Vores specialiteter omfatter: Chokolade: Vores forme gør dig i stand til at skabe chokolader i delikate former og med fine detaljer, perfekte til chokolademagere, der ønsker at imponere kunderne eller udvikle deres kreativitet. Kager: Vores forme giver konditorer muligheden for at udføre æstetiske og innovative kreationer, hvad end det er kager, kiks, silikonemåtter og tuiles. Lys: Vi fremstiller forme til lys og producerer lys i naturlig voks, uden paraffin, beriget med æteriske olier og naturlige farvestoffer. Dekorationsartikler efter kundeønske: Til events eller særlige behov skaber vi forme til unikke dekorationer, inklusive med dine motiver, logoer eller former. Med vores specialdesignede udstikkere kan du udskære en lang række helt præcise former, ideelle til kager og kreativ madlavning. De er et perfekt tillæg til dine silikoneforme og indtager deres form.

  2. SETHNESS ROQUETTE

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Virksomheden Sethness Roquette har siden 1880 været specialisereti fremstilling af karamel til forskellige anvendelser (flydende, pasta, pulver eller stykker) til fødevareindustrien og andre. Sethness Roquette har 4 produktionsafdelinger i verden og har derfor kunnet slå sig fast som førende på markedet for fremstilling af karamel. KARAMELFARVESTOFFER: Karamelfarvestoffer er de mest anvendte farvestoffer i fødevareindustrien. Anerkendt for deres kvalitet, karamelfarvestoffer i forskellige opløsninger kan anvendes overalt for at standardisere farven. BURNT SUGARS: Burnt sugars, flydende eller i pulverform, er karameliseret sukker, der tilføjer karamelsmag og/eller karamelfarve til fødevarer. AROMATISERET KARAMEL: Aromatiseret karamel fremstilles ved varmekontrol af fødevaresukker. I flydende eller fast form tilføjer den en mere eller mindre kraftig karamelsmag alt efter behov. Alt afhængig af tilberedningen, finder man karamel med honningsmag, traditionel eller stærk smag. KARAMELPRODUKTER: Dette omfatter en lang række karameltyper, såsom mælkekaramel, saltkaramel, vegansk katamel, karamel med lavt sukkerindhold… Disse karameltyper fås i pastaform eller som stykker og giver en unik tekstur og smag til produkterne. Der anvendes diverse ingredienser (honning, mælk, fløde, chokolade, smør, vegetabilske fedtstoffer…).

  3. PRUNEAUX DE MENET

    Frankrig

    PRUNEAUX DE MENET er specialist i svesker fra Agen, med eller uden sten, fyldte, med chokolade, vin, sirup, creme eller i form af frugtkød uden tilsætning af sukker. Kontakt os via e-mail på MENET@PRUNEAUX-DE-MENET.FR. Vi tilbyder også abrikoser, ananas, figner, jordbær og tørrede mangofrugter. Franske svesker forarbejdet i Agen-området af kvalitetsbevidste produktører.

  4. DECORS & CREATIONS

    Frankrig

    Virksomheden DECORS & CREATIONS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme og modeller branchen. Den opererer også inden for dekorationer i chokolade, og forme til fødevareindustrien brancherne. Den er baseret i Sausheim Cedex, Frankrig.