Le Moulin à huile PASCHETTA HENRY blev grundlagt i 1922. Vi tilbyder olivenolie af høj kvalitet, takket være de over 400 olivenproducenter fra Alpes de Haute Provence, som vi arbejder sammen med. Møllen producerer og fremstiller ekstra jomfru olivenolie fra landet med fokus på bæredygtigt landbrug, samtidig med at vi bevarer traditionelle teknikker. Vores olivenolie har en peberagtig smag med...
Frankrig, Montpellier
...LE MOULIN DU SAURET er en virksomhed, der blev grundlagt i 1146, og er den lokale partner for det håndværksmæssige bageri. LE MOULIN DU SAURET har det økologiske mærke til at fremstille melet "RASPAILLOU", der stammer fra hvede fra Gard, samt godkendelsen af Møllen du SAURET til at fremstille melet med Label Rouge "La Festive". Siden 2011 har installationen af 500 m² solpaneler på møllebygningerne gjort det muligt at producere 30% af møllens elforbrug.
Den eneste håndværkschokoladeproducent, der forarbejder kakao i regionen Paca! THEOBROMEUR CHOCOLATIER med en overbygning i agro-fødevarer, Daniel Eynard, forarbejder udelukkende kakao fra Elfenbenskysten! Han fremstiller sin egen chokoladeovertræk! i sin mikroenhed i Venelles i Provence! Mørk chokolade og mælk 100% fra Elfenbenskysten, den eneste ægte mono-ursprungs monovarietal i Frankrig! Uden...
Frankrig, Begadan
Familiedomænet COMPAGNET VINS har eksisteret i flere generationer. Domaine COMPAGNET består af tre ejendomme beliggende i Médoc. Den første ejendom producerer Châteaux Le Pey og Le Barrail, og har været i familien i flere generationer. Den anden ejendom er Château Grand Bertin de Saint Clair, som er den mindste ejendom i domænet. Den tredje og sidste erhvervede ejendom er Château Moulin de Cassy...
Frankrig, St Sulpice De Faleyrens
Vi er producent og fabrikant af mel og håndlavede pastaer siden 2 år i Saint Sulpice de Faleyrens 33. Vores specifikhed er, at vi mestrer vores produktion fra mark til tallerken til stor glæde for vores franske kunder. Vi dyrker forskellige kornsorter i bæredygtigt landbrug (certificeret HVE3 siden 2019), herunder blød hvede og stor spelt, og vi gemmer en del af høsten til at lave vores mel og pa...
Frankrig, Descartes
Beliggende i Touraine i hjertet af Loire-slottene, forvandler Moulin du Couvent rå fisk til skræddersyede røgede produkter: laks, ål fra Loire, røget torsk, hellefisk, sværdfisk, tun, marlin, torskeguf, stør, ørred, karpe fra Brenne... Vi tilbyder et bredt udvalg af emballage: Hel røget laks, kort skæring (til anretninger på tallerken), tilpasning af skiver efter ønske: 20, 30, 40, 50, 60 eller 70 g, skæring over hele længden til fremstilling af kanapéer, •speciel skæring: strimler, blokke osv.
Frankrig, Noyers Sur Jabron
Produktion af safran i pistiller i Haute Provence, 10 km fra Sisteron, i Jabron-dalen. Økologisk landbrugsmiljø, markerne bruges af en økologisk lammeopdrætter fra Sisteron. Hjemmelavede marmelader af bær og safran. Gratis besøg og smagning på gården fra marts til november. Mulighed for parkering for campingvogne.
Frankrig, Royaumeix
Hos Royaumeix dyrker vi korn – hvede, rug og spelt – som vi forvandler til mel i vores håndværksmølle med stenmølle. Denne produktion gør det muligt at fremstille vores forskellige produkter, brød uden tilsætningsstoffer eller med frø, som formes i hånden og bages i en brændefyret ovn, samt brioche og mel. Specialiteter: Brød lavet af hvedemel uden tilsætningsstoffer eller med frø, speltbrød, rugb...
Frankrig, Engomer
Frankrig, Castelnaudary Cedex
Frankrig, La Voulte Sur Rhone
Frankrig, Mirabel Aux Baronnies
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play