Frankrig, Objat
... foie gras, fyldte vagtler med foie gras, fløjte af magret med foie gras, patéer med kastanjer og foie gras. - Færdigretter: andepaupietter med foie gras, fyldte kål med foie gras, andesteg med kantareller, cassoulet med andeconfit, andeconfit, gåseconfit, tilberedte kantareller. - Regionale patéer: corrézien-paté, paté med svesker og foie gras, skovterrine, terrine med 2 oliven og foie gras. - Røget magret, ande- og gåsegæs, assorteret salat. - Gaveæsker og skræddersyede firmagaver. - Produktion af konserverede varer efter din opskrift med personlig etikettering.
Frankrig, La Chapelle Aubareil
I over tredive år har vi været håndværkere og producenter af gåse- og andefedter samt kastanjer i Dordogne. Vores konserver er fremstillet på stedet, efter de traditionelle opskrifter fra Périgord. Konservesfabrikken er i menneskelig størrelse. Fedterne og de færdigretter (cassoulet, confit, civet...) tilberedes med omhu og får den største opmærksomhed gennem hele produktionskæden. Vores laboratorium er godkendt i henhold til europæiske standarder og HACCP. De værdier, vi forsvarer, er gæstfrihed, gastronomi, tradition og kvalitet.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play