Frankrig, Kervignac
SDTN-KREPELEK, det bretonske selskab, der blev grundlagt i 2000, er specialiseret i levering af automatiske produktionslinjer til alle produkter baseret på flydende dej (Crêpes, Galettes, Pancakes, Blinis, Bricks, Diouls, Omelettes, nems, Samoussas, Blintze, Injera, Nalesniki, Krokieti, Oladi, Palatschinken, Pfannkuchen.... Linjerne er skræddersyet med mulighed for opvarmning med gas eller...
Frankrig, Landeleau
Siden 1968 har den familieejede virksomhed BALPE designet og distribueret crêpemaskiner. Specialiseret designer og producent af semi-automatiske eller automatiske maskiner og linjer til produktion af crêpes, galetter, pandekager, blinis, filodej, diouls, fyldte dej, regag, nems, omeletter, … og alle fyldte produkter såsom forårsruller, samosaer, eggrolls, fyldte crêpes osv. … Vi mestrer...
Frankrig, Ivry Sur Seine
...uden farvestoffer, kun saltet, kan boutargue opbevares i 6 måneder tørt eller køligt (+6 til 8°C). Et produkt fra havet par excellence, vil boutargue eller poutargue få dine aperitiffer til at "synge". Til aperitiffen en smuk tallerken med skiver; det enkleste er at lade voksbeskyttelsen være på. Serveret med godt brød, blinis eller crackers (nature), eller ganske enkelt uden noget! Den kraftige, salte og jodede smag af boutargue går godt sammen med en alkohol som vodka, eller figensprit (Boukha Bokobsa anbefales!), eller med en tør hvidvin, pastis, champagne, men ikke rødvin.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play