Frankrig, Montelimar
...stivelse, vegetabilsk olie), æggehvider, naturlig vaniljesmag.\n\nMethod of production: Traditionel tilberedning i en kobbergryde i det fri. Honning og glukosesirup koges i gryden, efterfulgt af æggehvider, kogt sukker, mandler og pistacienødder.\n\nAllergens: Mandler, æg, mulige spor af nødder.\n\nAlle vores nougater er garanteret GLUTENFRIE.\n\nStorage recommendations: Opbevares lukket og tørt mellem 18 og 22°C.\n\nUse-by date: 12 måneder"}...
Frankrig, Vallieres
...Ekstra kogt marmelade i kobbergryde, lavet af økologisk frugt, økologisk rørsukker, økologisk citronsaft, frugtpektin og ascorbinsyre (vitamin C). Vi producerer et bredt udvalg af marmelader ved at følge en traditionel fremstillingsmetode med enkle ingredienser og langsom kogning.
Frankrig, Auterive
...Når den eksotiske smag af passionsfrugt møder sødmen fra banan og sensualiteten fra kokosnød, fødes denne perle, som helt sikkert vil glæde elskere af sjældne, subtile og exceptionelle smagsoplevelser. Håndlavet, den har et lavt sukkerindhold, kogt i hånden i kobbergryde i små mængder, uden farvestoffer, uden tilsætningsstoffer, uden konserveringsmidler og uden tilsætning af aromaer...
Frankrig, Lyon
...Denne autentiske Aleppo-sæbe med 20% laurbærolie er fremstillet af vores mester sæbemaker i Aleppo, efter den traditionelle metode, kogt i en kobbergryde og derefter tørret i 9 måneder. Denne Aleppo-sæbe er rig på 20% laurbærbærolie. Den er velegnet til alle hudtyper til daglig pleje. Den indeholder hverken farvestoffer, parfume eller tilsætningsstoffer. Mere koncentreret end traditionel Aleppo-sæbe, er Aleppo-sæbe med 20% laurbærbærolie velegnet til alle hudtyper, selv de tørreste. Det er en mild, ikke-fedtende, hypoallergenisk, 100% naturlig og biologisk nedbrydelig sæbe.
Frankrig, Brive La Gaillarde
...Den ægte fornøjelse og sundhedsgodteri i en smuk kasse, hvor du finder den berømte Limousine! Håndlavet opskrift på honningkarameller kogt i en kobbergryde. 25 mm højde, 75 mm diameter, 50g...
Frankrig, Gisay La Coudre
... sukker, mælk, æg eller fedt); naturel, med figner eller med appelsin. Vi laver også en lækker blød nougat med honning, lavet af franske mandler, mere honning og et minimum af sukker for at holde dejen sammen, samt vanilje fra Réunion… Vi forbereder vores marmelader i en kobbergryde, lavet af franske frugter af udvalgte sorter for deres smagskvalitet, hvor vi erstatter en del af sukkeret med honning...
Frankrig, Virazeil
Kendt og anerkendt for den høje kvalitet af sine kogte marmelader, viderefører Lucien GEORGELIN traditionen for marmelader fra din barndom. Forberedt af sæsonens frugter, plukket på det rette tidspunkt og kogt over åben ild i en kobbergryde, har vores frugtforberedelser den karakteristiske smag af marmelader, som kun vores bedstemødre havde opskriften på. Det er det ancestrale mærke af marmelader fra Lucien Georgelin. Hans credo: specialiteter fra lokalområdet, sunde og baseret på regionalt håndværk, med smag fra fortiden og et strejf af kreativitet.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play