Frankrig, Montelimar
...Provence-specialitet! Ristede mandler, aromatiseret med Bourbon-vanilje, derefter dækket med mørk chokolade og hvid chokolade farvet i forskellige grønne og sorte nuancer, der genskaber farveskalaen af naturlige oliven. Ideel konfekture til at pynte dine festborde eller til at give som gave. Reference: 708513 VÆGT (i KG): 2.5 Pakkeindhold: 1 MOMS: 5.5%...
Frankrig, Olivet
... sprøde! Ingredienser: Flager af korn* 48% (havre*, hvede*, rug*, byg*), råsukker* 13%, solsikkeolie*, puffede korn med kakao* (korn* [ris*, hvede*, havre*, byg*], chokolade* 23,4% [kakaopulver* 21,3% {urørsukker*, kakaopulver* 6,8%}, chokoladechips* 2,1% {kakaomasse*, urørsukker*, kakaosmør*, solsikkelecithin, vanilje*}], dehydratiseret bygmaltsirup*, urørsukker*, vanilje*), ris sirup* (ekstrakter...
Frankrig, Saint Chaptes
...Inkluderet i klar-til-salg pakken: - 5 UZÈS CHERRY parfumer - 50 Ml - 3 UZÈS CHERRY parfumer - 100 Ml TILBUD: - Podium display - Forhandler ark - Tester 50 Ml En smuk kirsebær, uimodståelig og lækker. Kærlighed ved første blik til denne kreation omkring en uimodståelig duo. Kirsebær og mandel er dækket af et slør af vanilje for at tilbyde deres mest forførende egenskaber.
Frankrig, Furiani
...Ingredienser chokolade mælk 36 % (kakaosmør, hel mælk, sukker, emulgator sojalecithin, naturlig vanilje aroma), skumfiduser (glukosesirup, fruktose, sukker, vand, dextrose, svinegelatine, naturlig vanilje aroma, farvestof, karmine syre). Reference:GUIMAUVESACHET...
Frankrig, Saint Orens De Gameville
...De håndlavede orangetter i gammeldags stil er lækre, saftige appelsinskræller dækket af mørk chokolade. Ingredienser: kandiserede appelsinskræller (appelsin, sukker, GLUCOSE-sirup), mørk chokolade (kakaobønner, sukker, kakaosmør, emulgator solsikkelecithin, vanilje). Næringsværdier (100g): Energi kJ / kcal 1671 / 397, Fedt (g) 11, Heraf mættede fedtsyrer (g) 6.5, Kulhydrater (g) 72, Heraf sukker (g) 71, Protein (g) 2.0, Salt (g) 0. Opbevares mellem 17 og 20°C. Nettovægt: ca. 150g...
Frankrig, Tilloy Lez Cambrai
... tilsætningsstoffer. Disse chokolader er fremstillet håndværksmæssigt, og farvestoffet er et naturligt farvestof lavet af gurkemeje, gulerod, hibiscus, radise, solbær, æbler og spirulina. Sammensætning: Calimero i mælkechokolade: mælkechokolade (sukker, hel mælkepulver, kakaosmør, kakaomasse, emulgator: soja-lecithin, naturlig vanilje-aroma). Kakao: minimum 33%.
Frankrig, Arles
...Maison Lesage Noisetter fra Piemonte, ristet, karameliseret og dækket med Gianduja-praliné, til at nyde uden moderation. Ingredienser: NOISETTER fra Piemonte, sukker, kakaosmør, HELMÆLK i pulverform, kakaomasse, naturlig aroma af Bourbon-vanilje, emulgator lecithin fra SOJA.
Frankrig, Cannes
...Vanilla Kush er behageligt bemærkelsesværdig på grund af sin bouquet. Dens lange og tætte knopper er dækket af trichomer i rød og guld, der udsender en vidunderlig duft af vanilje, lavendel med et strejf af citron og appelsinskal. Vanilla Kush har en afslappende effekt og er ideel til at lindre muskelspændinger. Testet og godkendt af os.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play