Frankrig, Castelnaudary
Med en lokal forankring i det sydlige Frankrig har Groupe Rivière, i 3 generationer, skabt og udviklet lækre og innovative færdigretter baseret på traditionelle franske opskrifter. Designet med naturlige ingredienser er deres opskrifter uden farvestoffer, uden konserveringsmidler og uden kunstige aromaer. Gennem sine mærker viser Groupe Rivière sin tilknytning til kvaliteten af sine produkter og ...
Grundlagt i 1986, VIJAYA® er et fransk mærke. Som en familieejet virksomhed, der er pioner inden for økologi, er vi specialiseret i import og distribution af økologiske tørrede frugter. Vijaya udvælger de mest smagsrige sorter og størrelser, hvilket giver de saftige frugter en unik blødhed. Takket være mere end 35 års langvarige relationer med vores producenter og partnere, tilbyder Vijaya produ...
Frankrig, Castelnaudary
...Andelår konserveret i eget fedt, salt. Kød fra Frankrig. KØKKENMESTERENS RÅD: Åbn dåsen og sæt den i vandbad for at smelte fedtet. Grill andelårene i ovnen eller på panden, og nyd dem med kantareller eller kartofler stegt i fedtet. Confit er retten fra Sydvestfrankrig! Et godt grillet andelår i ovnen bliver dejligt sprødt. Det er høj gastronomi, som er tilgængelig for os alle. Til denne confit får jeg specielt opdrættet ænder af M. Marty i Plaigne, en lille landsby gemt i bakkerne omkring Castelnaudary.
Frankrig, Arles
Gourmet Provence er en samarbejdsgruppe, der blev grundlagt i 2018 af Corine Marmotan og 3 håndværksvirksomhedsledere med det formål at udvikle salget i Frankrig, Europa og til eksport. Den stigende efterspørgsel fra vores kunder for at tilbyde dem et bredere udvalg af gourmetprodukter, kombineret med vores ønske om at fremme Middelhavet, herunder Provence, er vi glade for at præsentere vores nye...
Frankrig, Vaulx-En-Velin
Siden 2001 har virksomheden BHS OLIVES specialiseret sig i konfekture, emballering og markedsføring af olivenprodukter og deres afledte produkter på det nationale marked og har til hensigt at fortsætte med at eksportere, hvilket var en af virksomhedens hovedopgaver. Den arbejder også inden for underleverandørsektoren ved at bidrage med sin ekspertise, sine lagerkapaciteter og sit personale med sto...
Frankrig, Valence
F2S blev grundlagt i 2013 af sin leder, Mr. Serpegini Fabrizio. Med over 25 års erfaring inden for fødevareindustrien har han formået at opbygge et netværk både opstrøms og nedstrøms i kæden. Dette har givet ham næsten total kontrol over udvælgelsen af sine leverandører og varer. F2S's styrke ligger i, at virksomheden er direkte knyttet til produktionsfabrikkerne, hvilket gør det muligt for dem at...
Frankrig, Brive La Gaillarde
...En fremragende confit fra Cul Noir i Limousin! Smagsråd: Nyd denne confit varm, sammen med kartofler eller friske pastaer. Hvis du foretrækker den kold, kan den nydes med nødder eller hasselnødder og et stænk eddike. Ideel sammen med en rød eller rosévin. Uden farvestoffer eller konserveringsmidler.
Frankrig, Biguglia
Af korsikansk oprindelse ønsker kokken Jean-Michel Querci gennem sine kreationer at dele sin kærlighed til produkterne fra sin ø. Som opfinder af marmelade baseret på Brocciu (frisk korsikansk ost) tilbyder kokken os en kulinarisk rejse ind i sine rødder. Serien "O Mà" er meget varieret og spænder fra søde fornøjelser (marmelader, smørepastaer, aromatiserede sukker, kager) til salte fornøjelser (a...
Frankrig, Puyricard
...konfekt af økologiske korsikanske clementiner med rørsukker. Confit de Provence tilbyder en økologisk clementinkonfekt. Kogt i gryde, er de ekstra konfekter fra Confit de Provence lavet af omhyggeligt udvalgte frugter, og så vidt muligt med frugter fra oprindelsesbetegnelse: korsikanske clementiner. Forberedt med økologisk rørsukker, er konfekten af korsikanske clementiner garanteret uden...
Frankrig, Saint-Fraimbault
Velkommen til DEGUSTONFOIN, din foretrukne partner til dine professionelle behov inden for oksekød. Vores virksomhed er dedikeret til udvælgelse og distribution af kød af høj kvalitet til professionelle inden for restaurations- og gastronomibranchen. Vi arbejder tæt sammen med omhyggeligt udvalgte lokale opdrættere for at sikre kød af exceptionel kvalitet, der er opdrættet med respekt for dyret o...
Frankrig, Marseille
...Ail aux herbes antipasti Italien grøntsager CROC’ELLA Marseille ProvenceAlpesCôted’Azur Er du forhandler? Du vil sætte pris på hvidløg confit med urter. CROC’ELLA præsenterer hvidløg confit med urter. Hvidløg, der ofte bruges i madlavning, fås nu hos CROC’ELLA i et mini glas på 290g. Hvidløg med urter sælges i kasser med 12 glas á 290g. Ingredienser Hvidløgsfed (55%), solsikkeolie (37%), eddike...
Frankrig, Essey-Les-Nancy
... udarbejdet uden æg, mælk og smør, lover ren nydelse for alle smagsløg, herunder dem der følger specifikke kostvaner. Vores tilbud starter med "Nougat Cacahuète" kaldet 'Nouga Péyi', en ikonisk konfekt fra Caribien, hvor sprødheden af ristede jordnødder møder sødmen af nougat for en uforglemmelig smagsoplevelse. "Gingembre Confit Chocolat Noir" forener modet fra ingefær med dybden af mørk chokolade...
Frankrig, Pomarez
I tre generationer har familien DUMECQ, der ligger i hjertet af Chalosse, produceret foie gras. Udover foie gras producerer DUMECQ også konserver og friske produkter fra gården. De tilbyder derfor et bredt udvalg af produkter: friske produkter (andebryst, hel and, ande foie gras, andebryst), ande foie gras på dåse eller i glas, andebryst, mavefedt, confit, andelår og vinger på dåse, lokale produkter på dåse (andefedt, anderillettes med foie gras...) og gaveæsker.
Frankrig, La Chapelle Aubareil
I over tredive år har vi været håndværkere og producenter af gåse- og andefedter samt kastanjer i Dordogne. Vores konserver er fremstillet på stedet, efter de traditionelle opskrifter fra Périgord. Konservesfabrikken er i menneskelig størrelse. Fedterne og de færdigretter (cassoulet, confit, civet...) tilberedes med omhu og får den største opmærksomhed gennem hele produktionskæden. Vores laboratorium er godkendt i henhold til europæiske standarder og HACCP. De værdier, vi forsvarer, er gæstfrihed, gastronomi, tradition og kvalitet.
Frankrig, Saint-Jean-Le-Vieux
...-peber, landpâté, rillettes, hure, baskisk blodpølse, confiterede pølser og confit af svinekød Ibaïona) og vildt (terriner af hare, terriner af vildsvin og salmis af turteldue). Endelig producerer charcuteriet Mayté uundgåelige baskiske opskrifter som axoa, piperade og baskiske tarme samt opskrifter som cassoulet eller boeuf bourguignon.
Frankrig, Vigan (Le)
Virksomheden THOCAVEN er specialiseret i opdræt af ænder. Vi fodrer ænderne med kornmajs for at sikre sunde og naturlige produkter. Vi tilbyder et komplet udvalg af andekød såsom foie gras, brystfileter, confit, tournedos, rillettes, pølser, lår...
Frankrig, Badefols Sur Dordogne
Le Domaine de la Barbe, også kaldet Foie Gras Kuster, producerer ande- og gåselever. Domaine tilbyder lever uden tilsætningsstoffer eller kemiske konserveringsmidler. Domaine markedsfører også specialiteter med foie gras, patéer, rilletter, grattons, confit, gæslinger, confiterede specialiteter, tørrede brystfileter samt færdigretter som cassoulet Périgourdin. Som forarbejdere af nødder og...
Beliggende i hjertet af Sydvestfrankrig, i Albigeois-regionen, dedikerer vi hele vores aktivitet til fremstillingen af produkter af høj kvalitet såsom foie gras, confit og cassoulet, blandt mange andre. I 4 generationer har vi tilbudt friske produkter året rundt, ud over vores udvalg af konserver og gourmetpakker. Opdag uden videre vores andebryst og vores confit af gås eller and fra Sydvestfrankrig.
Frankrig, Lanzac
... færdigretter. Den markedsfører også forretter som anderillettes og pâtéer baseret på foie gras, samt specialiteter som confit de canard med appelsin og cassoulet Lanzaguais. La Ferme de Grezelade har også et bredt udvalg af gaveæsker med regionale produkter. Produkter sælges i vores egne butikker, delikatesseforretninger og restauranter. Et mødelokale med forbindelse samt en spisesal er under opførelse til 2016.
Frankrig, Laguiole
DROSERA GOURMANDE er en virksomhed, der specialiserer sig i håndlavede regionale fødevarer. DROSERA GOURMANDE producerer derfor mange fødevarer baseret på and, såsom foie gras, blokke af foie gras, mousse af foie gras, gæs, confit, andebryst osv. Virksomheden tilbyder også tripoux, pølser, patéer, fritoner, cassoulet, galantiner, terriner til aperitif og vildtterriner.
Frankrig, Montaut
Grundlagt i 1920 har Maison LAFITTE i 4 generationer specialiseret sig i gastronomi fra Landes. Maison er den ægte specialist i traditionel fedtfugl. Den producerer ande- og gåselever, confit, brystfileter, vinger og lår af and. Den tilbyder også forretter og færdigretter såsom andepaté, andemousse, rillons og rilletter, traditionelle pâtéer, terriner, halvstegte pâtéer, caviar fra Aquitaine...
Frankrig, Cambiac
...Alle vores ænder opdrættes på over 20.000 m2 park. Familiebedrift, der praktiserer selvforsynende opdræt, fodring med hvid majs, godkendt konservering. Vores politik er baseret på opdrætskvalitet og fødevaresporbarhed for dyret. https://www.producteur-foie-gras.net/elevage-des-canard/ Vi tilbyder et udvalg af konserverede produkter, der udelukkende stammer fra vores opdræt: foie gras, paté, galantine, confit.
Frankrig, Montfort En Chalosse
Grundlagt i 1982, samler kooperativet FOIE GRAS DE CHALOSSE i dag 80 producenter. Ønskende at bevare deres håndværk, lokale traditioner og værdsætte kvaliteten af deres produkter, har opdrætterne engageret sig i Label Rouge-initiativet siden 1999. Alle dyr opdrættes på friland, fodres med majs i kollektive parker. De er mindst 104 dage gamle, når de kommer ind i kooperativet. Kooperativet FOIE GRAS DE CHALOSSE producerer foie gras, gæslinger, confit, brystfileter, manchons, rilletter, terriner og andepaté.
Frankrig, Cahors
SUDREAU er et firma, der er specialiseret i produktion og salg af foie gras, andebryst, gizzards, ande-rillettes, ande-confit og typiske retter fra Sydvesten som Coq au Vin fra Cahors eller cassoulet.
Frankrig, Pamiers
Gastronomiske specialiteter fra sydvest: Caprices Ariegeois er en familieejet virksomhed i Ariège, ved foden af Pyrenæerne, der tilbyder lokale produkter, traditionelle retter fra Sydvest, herunder den traditionelle hele ande foie gras, konserverede retter tilberedt i andefedt, hjemmelavede patéer, andeterine med appelsin, confit og gourmetkasser.
Frankrig, Figeac
Huset Jean LARNAUDIE er specialiseret i fremstillingen af regionale specialiteter baseret på andekød. Således producerer virksomheden foie gras, confit, terriner og færdigretter. Hos Jean Larnaudie tilberedes hele foie gras stadig manuelt og traditionelt. Forankret i mere end 60 år i Lot i Quercy, er Jean Larnaudie først og fremmest mænd og kvinder, der er knyttet til det regionale håndværk og...
Frankrig, Les Aldudes
Firmaet PIERRE OTEIZA producerer regionale fødevarer. Vi tilbyder skinker, ventrèches, magretter, pølser, chorizo, garbures, cremede supper, foie gras, rillettes, pâtéer, confit, cassoulet, oste og vin. Vi distribuerer vores produkter i Frankrig og til eksport.
Frankrig, Ascain
Frankrig, Beuste
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play