Frankrig, Saint Germain En Laye
... af fordøjelsesproblemer, gastrointestinale lidelser og appetitløshed. Når dens rødder males til pulver, bruges de til at lindre hovedpine, og dens blade giver smag til likører, øl og andre hvidvine... Æterisk olie fra salvie bruges som fikseringsmiddel i parfumeindustrien. I madlavning kan den bruges til at give smag til en salatdressing eller kød, når den først er fortyndet i olie. Æterisk olie er delikat at bruge og bør undgås i tilfælde af mastopati, fibrom eller kræftsygdom. Indhold: 10 mL/0,35 fl.oz...
Frankrig, Acquigny
...-løsninger: Fleksibilitet og robusthed i brug, Lav driftsomkostning, Kvalitet af de ekstruderede produkter. 100 % alsidigt udstyr til at producere: Dyrefoder (foder til hunde og katte...), Foder til akvatiske arter (flydende eller synkende), Foder til husdyr (højtydende malkekøer, andre kvæg, får, svin, fjerkræ (æggeproducenter, kød), heste, samt anvendt til behandling af råvarer: soja, raps, hvede og andre kornsorter. I forberedelse til mekanisk olieudvinding fra olieholdige frø.
Frankrig, Gorrevod
Arcos - Byggefirma for tørretumblere, røgere og ovne. Erfaringen fra en producent...Specialister i behandling af kød- og fiskeprodukter, er vi klar til at lytte til dig for at tilbyde innovative løsninger, der passer til din produktion. Vores kompetence og vores dybe kendskab til fremstillingsprocesserne sikrer dig et resultat af uovertruffen kvalitet. Ved at kombinere dit håndværk med vores teknologi, får du garanti for at præsentere dine kunder for produkter, der lever op til forbrugernes krav.
Frankrig, Vimoutiers
... fra visse markeder (Halal, Kosher). NORMAN har industrielle faciliteter til at fremstille udstyr og transportsystemer i galvaniseret stål eller rustfrit stål, aluminium og plast, patenteret: NORMALUX og NORMAPLAST. Vi leverer individuelle maskiner eller komplette linjer til slagtning og behandling af svin, kvæg, kalve og får, som tilbyder de bedste hygiejne- og produktivitetsforhold.
... stand til at producere. Nogle typiske eksempler: -> Bagværk: autonom ægglansmaskine -> Færdigretter/Kød: Kontinuerlig kogning 500 kg/t -> Stivelse: Kontinuerlig kogning af pasta, ris 2,5 T/t -> Andekød/Fugle: Process til afskæring af lår, vinger, hals 500 kg/t -> Behandling af krydderurter (basilikum, mynte, persille) ved aerosoleration. 1,5 T/t -> Kød: køler til kød 500 kg/t -> Transitisk fabrik til emballering af frosne grøntsager (60 oktobins (1,3 T)/t -> afskaller og afpiller af frosne grøntsager og frugter...
Frankrig, Baud
Specialist i produktlinjer inden for fisk, kød, fjerkræ og produkter, MAREL har i over 30 år leveret præcisionsudstyr, integrerede løsninger, avancerede udstyr og systemer til forarbejdning af fjerkræ, fisk, samt avancerede udstyr og systemer til forarbejdede produkter under mærkerne Marel, Stork og Townsend Further Processing: linjer til behandling af fjerkræ; maskiner og systemer til...
Frankrig, Nanterre
... afbening, klassificering af udskæringer, produktion af hakket kød, produktion af pølser), Kontrol af vin (laboratorieanalyse af druer, most og færdig vin). De analytiske instrumenter udviklet af FOSS forbedrer rentabiliteten og kvaliteten af produkterne samt effektiviteten i produktionen. Ved hjælp af disse brugervenlige og præcise instrumenter sparer vores kunder tid i produktionsprocessen, bruger råmaterialerne mere effektivt, producerer produkter af høj kvalitet og optimerer fødevaresikkerheden.
Frankrig, Le Mans
... industrielle ekspertise. Denne knowhow gør det muligt for AKIOLIS at tilbyde et bredt udvalg af tjenester og især at finde de bedste værdiskabelser for alle de indsamlede organiske affaldsprodukter. Disse affaldsprodukter genereres gennem forskellige fritureprocesser, udskæringer af kød og andre kødretter, retur fra salg osv.: - HAU (brugte madolier) og fedtstoffer fra stegerier - kød- eller animalske biprodukter - osv...
JV LA FRANÇAISE INTERNATIONAL er specialiseret i distribution af specialmaskiner til fødevareindustrien til: La FORBEREDELSE (Industrielle skærere, Hakkerblandere, Palet- eller båndblandere eller skraberarme, Wok til færdigretter og saucer, Speciallinjer til forberedelse af saucer eller færdigretter, Modningsmaskiner uden kniv, Automatiserede produktionslinjer eller produktion af hakket kød...
Frankrig, Fleville Devant Nancy
STALE PROCESSING er specialiseret i fremstillingen af saltningsmaskiner i alle former (injektion-nedsænkning-massage-vakuum osmose...) og termisk behandling (tørring-dampning-tørring og fugtig madlavning-rygning varm eller kold...). Vi er specialister i udstyr til pølsemageri og salting, der muliggør forarbejdning af fødevarer som for eksempel: nuggets, frikadeller, hakket kød eller forårsruller...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play