Spanien, Balaguer-Lleida
... strenge kvalitetskontroller i vores faciliteter og er ideel til anvendelse i fødevareindustrien og bagning, hvilket tilbyder et sikkert, homogent og praktisk produkt til brug i forskellige forberedelser. Vores avancerede laboratorium sikrer overholdelse af de mest krævende standarder og et system for kontinuerlig forbedring for at sikre vores kunders tilfredshed. Vi er stolte af at tilbyde en fremragende pris-kvalitet-forhold og løsninger tilpasset hver kundes behov.
Frankrig, Ploërmel Cedex
...Ækvivalent til 22 æg pr. kg. Pasteuriseret hele æg bruges i tilberedningen af omeletter, flan, genoise, brioche, bagværk... Et produkt lavet af æg lagt i Frankrig. Tilgængelig i flasker på 1 kg, 2 kg eller 5 kg.
Estland, Kaunas
.../Levevilkår for æglæggende høns: - Økologiske hønseæg - Frilandsæg - Æg fra høns på strøelse - Buræg Emballeringsmuligheder: - 25 kg Opbevaringsforhold: - Holdbarhed – 40 måneder. - Oprindelsesland: Litauen Anvendelse: Baseret på det høje og sikre hygiejneniveau for produktet, opretholdes et bredt spektrum af anvendelse af æggehvidepulver under produktionen. Velegnet til tilberedning af alle retter, der bruger hønseæg: bagværk, bagning, madlavning, saucer, pasta produktion osv.
Rumænien, Grindu
...EU-standarder for æg, søger importører/distributører i Storbritannien. De fleste af vores standard flydende æggeprodukter bruges som ingredienser i bagværk og cateringindustrien. De leverer den samme smag og ydeevne som skaldæg, samtidig med at de sparer dig tid og kræfter. De kan bruges i stedet for skaldæg til bagning, røræg, omeletter, desserter, quiche, Yorkshire puddings, marcipan og meget...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play