Finland, Turku
Italien, Salerno
...Baccala' friskarbejdet samme dag og marineret i vineddike. Forpakket i blandet olie, 20% ekstra jomfru olivenolie, 80% solsikkeolie med friske aromaer, oliven, kapers og soltørrede tomater. Baccala' (Gadus Morhua), (FAO ZONE 27), 80% solsikkeolie, 20% ekstra jomfru olivenolie, eddike, antioxidant, smagsforstærker, aroma, salt, naturlige aromaer. Virksomheden opererer i overensstemmelse med...
...MARINEREDE ANCHOVIER: Forstærket med en blanding af solsikkeolie, eddike, stærk pebersauce og salt. En af de mest klassiske, men elskede skaldyrsmagter, ansjoser præsenteres i marineret form og bringer deres unikke smag til dine borde.
Frankrig, Malataverne
... ingredienser, der passer perfekt sammen med ansjosfileter marineret i olivenolie. Hvis du har en opskrift, der primært bruger disse ingredienser, kan du uden tvivl tilføje ansjoser og få succes hver gang: - Grøn eller sort oliven - Tomat (frisk, hakket, cherrytomat...) - Kapers - Grillede peberfrugter - Zucchini - Kartofler - Mozzarella- og fetaost - Hårdkogte æg, mayonnaise eller omelet - Hvidløg.
Tyskland, Hamburg
...Frisk marineret laks, modnet i en krydderiblanding, vi har lavet. Den særlige konsistens og den første korte søde smag, fuldendt med frisk koriander, ingefær og appelsin, ender i en aromatisk oplevelse, hvor man ikke glemmer den kulinariske nydelse af laksen. Oprindelse: De primære leverandører fra Norge driver højkvalitets ASC-certificerede laksopdræt. En lav tæthed af fisk og rent nordatlantic...
Holland, Nuenen
...Unagi er det japanske ord for ferskvandsål. Vores Unagi-skiver (Anguilla rostrata) er grillet og marineret i en kabayaki-sauce og derefter lynfrosset. Perfekt til at bruge som sushi-topper til Nigiri.
...Røget kulmulebider / Røget torskebider / Røget torskebider marineret med tomater og basilikum / Røget torskebider marineret med thailandske krydderier / Assortiment af røget torskebider natur / thailandsk / Tomater-basilikum.
...Marineret olie tomat med havsalt Tilføj dette særlige middelhavselement til dine BBQ-specialiteter! Fantastisk til kød, fisk og skaldyr, men også en højdepunkt på auberginer og courgetter eller friske baguetter. For en fristende farve og den ekstra smag af frugtagtige, solmodne tomater. Ingen tilsatte allergener*. Hela. Vi er din kompetente partner for smag og moderne funktionelle systemer til...
Tyskland, Obermoschel
...´Gravad` stammer fra norsk og betyder `at grave ned`, - at opbevare laksen med salt og sukker under pres for at konservere den. I dag bliver laksestykkerne marineret (indlagt) med salt, sukker, dild, krydderier, lidt kildevand og whiskey. Under denne proces fermenterer og modnes laksen til en yderligere delikatesse. Marineringen tager ca. tre dage og gør Gravad-laksen holdbar i flere dage. Den traditionelle opskrift - vores husopskrift - giver laksen sin særligt fine, krydrede og aromatiske smag.
...ansjoser, sardiner, rejer, tommy, gopesh, istavrit, tirsi, sarpa, kraça, kıraça, barbun, mosko, bonito, makrel, de havprodukter, vi fanger med vores både, sælges i vores kølelagre som glaserede eller ubehandlede, rene eller beskidte, hovedet taget af eller halen taget af, eller hele, på tallerken eller i blokform, marineret eller saltet, i konservesform eller som portioner eller som cocktail i blandet form som skaldyr eller havprodukter, samt engros salg og eksport, og frysebehandling og salg ved hjælp af IQF-maskiner.
Belgien, Péronnes-lez-Binche
...men også friske produkter som oste og mejeriprodukter, røget og marineret fisk, kød og kødprodukter. Endelig tilbyder Nordic Centre også is, sorbeter og desserter, krydderier, pasta, ris, mel, non-food, vin og alkoholiske drikke, baguette, bagværk og derivater, konserves og olier.
Frankrig, Quimper
Siden 2002 har MERALLIANCE valgt en bæredygtig udvikling baseret på en etik, der omfatter økonomiske, sociale og miljømæssige aspekter. Vores speciale er røget og marineret fisk.
... andre typer laks, såsom marineret og røget. Hvad kan vi tilbyde - Import Vi hos SCANDITA EUROPE har muligheder for at importere de mest typiske produkter fra landene omkring Middelhavet. Takket være den direkte kontakt, vi har opnået gennem årene med små virksomheder, kan vi tilbyde ægte produkter af høj kvalitet. Vores mål er at udvælge og introducere de typiske produkter fra hver region, såsom dem der produceres i Italien, som er unikke der. Efter du har spurgt om noget særligt, er vi ivrige efter at hjælpe og forsøge at finde det bedste til dig.
Spanien, Finestrat
...marineret makrel eller muslinger, samt også tørret tun i salt (spansk mojama eller hueva - spanske tunæg), frosne fisk og skaldyr, iberiske pølser, iberisk skinke, spansk safran og meget mere. Vores katalog udvides konstant, tilpasset efter vores kunders forespørgsler og behov. Det er vigtigt for os at arbejde internationalt. Vi opdager løbende nye leverandører i forskellige lande for ikke kun at udvide produktudvalget, men også for at tilpasse priserne i takt med globaliseringen så godt som muligt til kundernes behov.
MED 50 ÅRS ERFARING TILBYDER VI ENGROS SALG AF VANDPRODUKTER I ISTANBUL OG IMPORT OG EKSPORT AF FRISK OG FROSSEN FISK FRA ESENYURT ADEN VANDPRODUKTER ANLÆG TIL HELE VERDEN. DERUDOVER TILBYDER VI OGSÅ VANDPRODUKTER SOM MARINERET TIL VORES KUNDER. VORES ANLÆG TILBYDER OGSÅ KOLDLAGRINGSTJENESTE. VI ER KLAR TIL AT SERVICERE VORES VÆRDIKUNDER 365 DAGE OM ÅRET, 24 TIMER I DØGNET.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play