...Kvalitet af produkter, virksomhedens planlægning og båndet til området er grundpillerne, som Grassenio Landbrug er bygget på. En udfordring, der begyndte i begyndelsen af 90'erne for en række unikke produkter: - økologiske mandler - økologiske kaktusfigner - økologisk kaktusfignesaft - økologiske spiseoliven - økologisk ekstra jomfruolivenolie...
Vi er en familieejet virksomhed, der arbejder inden for fødevaresektoren. Vi producerer specifikt oliven og ekstra jomfruolivenolie. Vi er også specialiserede i grøntsagskonserves som gazpacho, olivenpatéer og middelhavs-salater. Alt dette gør vi i overensstemmelse med vores familie tradition, med en omhyggelig fremstilling for ikke at miste de traditionelle smage fra det spanske østland.
Landbruget Faggeto producerer primært ekstra jomfruolivenolie. Hele produktionsprocessen foregår på virksomheden, fra høst til malning af oliven, som sker i virksomhedens oliemølle. Møllen er en kontinuerlig proces, og udvindingen sker helt koldt. Virksomheden producerer desuden bagværk, der hovedsageligt er lavet med ekstra jomfruolivenolie og mel fra de kornsorter, vi dyrker og maler på sten...
Italien, Moricone
... en simpel e-handels hjemmeside, når Oliotto kunder over hele verden og bliver et mærke, der er stadig mere kendt blandt familier. Vi deltager i markeder, nationale og internationale messer. Kataloget beriges konstant med produkter af høj kvalitet som vine, marmelader, grøntsager i olie, honning, paté og kosmetik med ekstra jomfruolivenolie.
Grækenland, Athens
Vi er en familieejet virksomhed, beliggende i Olympia-regionen i det sydvestlige Peloponnes. Området er verdensberømt for sin fremragende ekstra jomfruolivenolie. Med respekt for miljøet, ved at bruge traditionelle metoder og personligt tage os af vores olivenlunde, producerer vi en begrænset mængde ekstra jomfruolivenolie, som kun er tilgængelig på udvalgte salgssteder.
Vi udfører tredjepartsmaling og sælger ekstra jomfruolivenolie fra vores egen produktion.
Italien, Castelvetrano
Oliepresseri og ekstra jomfruolivenolie...
Italien, Caltabellotta
Efter at have afsluttet min uddannelse i naturvidenskab, forsøger jeg at drive min landbrugsejendom, som ligger i Caltabellotta (prov. AG) på Sicilien, der strækker sig over 18 hektar, hvoraf størstedelen er plantet med oliven- og mandeltræer. Jeg producerer koldpresset ekstra jomfruolivenolie, som er under omstilling til ØKOLOGISK (og fra næste år vil være en del af DOP Val di Mazzara), samt...
Jeg vil gerne præsentere en række innovative skønhedsbehandlinger. De er 100% naturlige og lavet med økologisk ekstra jomfruolivenolie og vin. Kropsbehandlingen opnår spektakulære resultater fra den første session uden rebound-effekt. Ansigtsbehandlingen genopretter skønheden i ansigtet, halsen og décolletéen og forynger naturligt omkring 10 år. www.cosmeticsv.com...
Olivenavlere og producenter af kvalitets ekstra jomfruolivenolie: 1) DOP Colline Teatine - Don Vincenzo 2) Monovarietal Ascolana tenera - Per Liliana 3) Monovarietal Leccino - Don Nicola 4) Traditionel, blanding af olier...
Italien, San Gennaro-Lucca
... 500 kvintaler om dagen, efter at der er blevet taget endnu mere moderne maskiner og udstyr i brug. Det ekstra jomfruolivenolie fra Lucca er Frantoio Lenzis typiske produkt. Derudover produceres der et DOP ekstra jomfruolivenolie og et olivenolie aromatiseret med citron, kaldet "Limonolio".
Italien, Melzo
...provinsen Milano. Toppings til pizzaerne er alle italienske og inkluderer DOP bøffelmozzarella, fior di latte mozzarella, røget provola og DOP økologisk ekstra jomfruolivenolie. For mere information eller for at reservere et bord, kan man ringe til nummeret 3667146300.
Italien, Lavello
La Masseria Catena er en landbrugsvirksomhed, der blev grundlagt i 1600-tallet og strækker sig over et areal på 100 hektar. Takket være ledelsen af familien Carretta producerer den i dag ekstra jomfruolivenolie og syltede produkter, der er værdsat i det lokale område, samt vin, korn, frugt, grøntsager og grøntsager.
... 89 og Corsica 2, efterfulgt af den klassiske clementin, der strækker sig fra november til december, og den sene variant, ernandina, som varer indtil slutningen af februar. Citrusproduktionen suppleres med to varianter af appelsiner, en tidlig og en sen; den tidlige er new Navel, og den sene er tarocco. Fra i år dedikerer vi os også til produktionen af ekstra jomfruolivenolie, som naturligvis også er økologisk.
100% italiensk ekstra jomfruolivenolie, kun olie fra århundrede gamle oliventræer, produceret i Basilicata, forsendelse overalt.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play