Grækenland, Veria
... pontiske produkter som perec, siron og evreston, bagt i en traditionel sat, der er specielt designet til vores værksted. Vores værdier er tæt forbundet med kvalitet, integritet og ansvarsfølelse. I vores pasta finder du ikke konserveringsmidler, kemiske farvestoffer eller dehydraterede råvarer (æg, grøntsager eller mælkepulver). I stedet skaffer vi friske æg fra Neo Prodomo i Imathia og mælk fra en landmand i området Triopota i Veria. Melet kommer fra de certificerede møller Koutsiares.
Belgien, Anzegem
Vi er specialister i at lave håndlavet Crème Brûlée. Den traditionelle friske frosne dessert er lavet med egne gårdfriske æg og 100 % naturlige ingredienser af høj kvalitet. Vores specialitet er vores klar-til-at-spise crème brûlée, frosset med en sprød karameliseret sukkerbelægning. Pakning, størrelser og afslutningsdetaljer udføres efter kundens ønsker. Tøv ikke med at kontakte os for mere information!
Italien, Cesenatico
... italiensk produktion. Vi har mulighed for at producere både friske pastaartikler i ATM og IQF-frosne pastaartikler. Italiensk smag, passion for kvalitet og den bedste kvalitet på bordet. Det er, hvad Pastificio LA FENICE står for.
Produktion og salg af pasteuriserede æggevæsker (hele æg), kogte og pillede æg, rørægspulp. Salg af æggepulver (blomme, æggehvide HW, hele æg, Choux-dejblanding, varmebestandig mayonnaise blommepulver). Produktion og emballering af friske æg. Logistik GSM +372 53437145...
Tyrkiet, Kemalpaşa
... landbrugsprodukter og TUNGE SERVICEKASSER - transportpreformer til OKTABIN KASSER - vandmelon - bilreservedele - osv. For eventuelle spørgsmål, der måtte være relevante for dig, er du velkommen til at kontakte os. Vi producerer i øjeblikket emballagematerialer til sektorer som fødevarer og landbrug; friske frugter, grøntsager, faste og flydende olier, kød, fisk, æg, alkoholiske drikkevarer og drikkevarer samt industriel produktion; kemiske produkter, forbrugsvarer, tekstil og konfektion samt keramik.
Bulgarien, Zlatusha
Green Living Farm er en familiedrevet landbrugsvirksomhed, der specialiserer sig i at producere højkvalitets friske æg fra vagtler.
Tyrkiet, Denizli
... verden nyder denne dessert. Min dessert er en legende; den fremkalder ikke fornemmelser som halsbrand eller mavekramper, den er så let, at selv diabetikere er mine kunder. Den indeholder absolut ikke æg eller animalske produkter, og der er valnødder i hver lag. Der er i alt 40 lag. Du må helt sikkert prøve den; livet handler om at nyde. Alt, hvad vi lægger arbejde i, bliver smukt. Kvalitet er uundgåelig for mig. Mit mål er at introducere Denizli hjemmelavet baklava til verden og lade folk smage den. For at fuldføre min succeshistorie, kontakt mig venligst. Med venlig hilsen...
Salg af friske æg +4.8.6.9.4.5.3.0.8.4.8...
Italien, Cesena
Friske æg fra naturen...
håndværkslaboratorium for frisk æg-pasta, fyldt pasta med friske og sæsonbestemte produkter, i mange formater, også tilpassede til uovertrufne priser!!! For os er kvalitet og ægthed de råvarer, der skaber ægte lækkerhed.... kontakt os, vi står til jeres fulde rådighed!!
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play