Spanien, Guijuelo-Salamanca
César Nieto er en fabrik for pølser og skinker, der stiller følgende produkter til rådighed: Ibéricos curados: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Ibéricos frescos: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
Spanien, Guijuelo
FISAN er en familievirksomhed med en stor historie (grundlagt i 1920, en hundredeårig virksomhed), som er specialiseret i en håndværksmæssig produktion af det stjerneprodukt fra den spanske gastronomi, Iberico Bellota Skinke. Vi fremstiller også mange andre produkter fra Iberico Svinekød såsom Embutidos (Chorizo, Lomo..) og frosne udskæringer (Pluma, Secreto, Presa...). Vi tilbyder flere formater...
Frankrig, Saint-Jean-Le-Vieux
Grundlagt i 1993 er Maison Mayté en baskisk håndværkscharcuteri. Maison producerer et bredt udvalg af tørret kød fra Baskerlandet: skinker, pølser, tørrede pølser, flade eller rullede bryststykker (ventrêches), chorizo, tørrede lomo... Maison tilbyder også sine specialiteter baseret på and (foie gras, magret, confit, rillettes, foie gras-pâté), svinekød (baskisk pâté, baskisk pâté med Espelette...
Spanien, Bescano
Producent, håndværker og distributør af catalansk charcuteri: udvalg af fuets 110g med stykker, landpølse, små pølser, udvalg af fuets 150g; skinkestykker, landskinke med eller uden ben, serranoskinke med eller uden ben, vakuumpakket lomo. Et meget godt forhold mellem kvalitet og pris. Et team, der lytter til dig!
... oksekød, som vi fremstiller i vores separate faciliteter. Vores mål er at sikre de højeste standarder for kvalitet og fødevaresikkerhed (IFS, BRC). Luis Oliveras er til stede i Horeca og detailhandelen. Tilgængelige formater: - Hele stykker til skæring i værkstedet og hele industrielle stykker til professionelle skærere. - Bakker med skiver fra 50g til 500g. Jamón Serrano Jamón Ibérico Lomo Salami Tunnel Tapas Chorizo Pepperoni Chorizo pizza Salchichón Cecina/Bresaola Salami...
...Vi er producent af Serrano-skinker A.O.C fra Teruel (Calamocha) & producent af Ibérico Bellota-skinker fra Los Pédroches (Cordou). Vi distribuerer i hele Frankrig, Belgien, Schweiz, Korsika med levering fra et Bodéga-lager i 87520 Veyrac!!!! Du kan finde Serrano-skinke med ben & uden ben vakuumpakket. Ibérico lomo, pølse, chorizo, og sobrasada fra Mallorca.
... bedsteforældres opskrifter. Vi fremstiller produkter som salchichón chapado, salchichón cular, salchichón al corte, sød og stærk chorizo, chorizo cular, chorizo corte, fuet, hvid og rød chistorra, rød longaniza, sort butifarra, blanquillo i tarm og i krukke, catalansk butifarra, kogt salchichón, stærk og normal sobrasada i tarm og i bøtter, lomo embuchado, lomo al romero med svær, skinker... I øjeblikket har...
Spanien, Encinasola
Vi er kvægavlere og producenter af skinker og pølser fra Huelva, med et bredt udvalg af skinker, skulderstykker, chorizo, morcones, salchichoner af første kvalitet, lomo og skiver,... alle produkter fra den iberiske svine race, fremstillet efter vores tradition, med særlig omhu for at opnå den højeste kvalitet. Besøg vores fysiske butik, hvis du er i Encinasola, eller foretag dine indkøb, hvis du ønsker det, i vores online butik.
Spanien, Casalarreina
...Embutidos Gamboa blev grundlagt i 70'erne og var en af de vigtigste virksomheder inden for produktion og salg af chorizo og skinker i det nordlige og centrale Spanien. I dag er det en virksomhed, der kombinerer traditionel fremstilling med nye produktionsteknikker, hvilket muliggør åbningen til nye og krævende udenlandske markeder. Produktionen er specialiseret i serranoskinker, chorizo, lomo og pancetta, og når en gennemsnitlig omsætning på 3,5 millioner (75 % nationalt og 25 % fra EU). Tyskland, Storbritannien, Benelux og Frankrig er de fire markeder, hvor hele vores virksomheds eksport findes.
Spanien, Alcobendas-Madrid
... i Alcobendas. Vi er leverandører af iberisk svinekød. De produkter, vi tilbyder, er: pluma, secreto og solomillo. Og i tørrede produkter: iberisk skinke, iberisk skulder, presa embuchada, lomo embuchado, chorizo cular og salchichón cular. Vi er involveret i hver del af processen fra opdræt til markedsføring og distribution af kød og tørrede produkter. Kontakt os og anmod om information om vores produkter og tjenester. Vores hjemmeside www.navarretintoibericos.com...
Spanien, Madrid
Bellota Ibérica er den eksklusive distributør af iberiske produkter fra Grupo Mendoza, som er dedikeret til opdræt af iberiske svin og fremstilling af skinker, paletter og lomo. De ejer flere gårde i forskellige lokaliteter i Sierra de Huelva (ANDALUSIEN), og alle deres produkter stammer fra eget opdræt og græsser på deres marker. Opdrætsprocessen, slagtning, udskæring, salting, tørring og...
Spanien, San Miguel De Valero
Jamon Iberico, Lomo Embuchado Iberico, Chorizo og Salchichon Iberico, Longaniza Iberica, Panceta adobada curada, Lomo adobado, Cabecero embuchado, Chorizo og Salchichon uden tilsætningsstoffer: uden konserveringsmidler, uden laktose, uden gluten, alle produkter af svinekød. Kvalitet i produkterne og håndværksmæssig fremstilling.
Spanien, Calera De León
Vi har i over 25 år været opdrættere af pure iberiske svin og modnere af Pata Negra Bellota-skinker (100% iberiske skinker). Vi er en lille familievirksomhed med en meget begrænset produktion, der er helt håndlavet og naturlig, på gammeldags vis. Vores produkter: Pata Negra Bellota-skinker, chorizo, pølse, blodpølse, lomo, coppa, panceta... og alle de typiske produkter fra traditionel iberisk...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play