Italien, Acicastello
...Vi tilbyder færdigretter, der kan sættes i ovnen, og på få minutter har man en velsmagende og lækker typisk ret, både forretter og hovedretter baseret på kød og fisk fra vores typiske middelhavskøkken. Enkeltportioner fra 25-300 g, ideelle til plejehjem, børnehaver, folkeskoler, universitetskantiner, militærkantiner, hospitaler, kaserner osv. Meget interessante priser, da vi handler direkte med producenterne og ikke via mellemled eller andet, nøje udvalgte produkter.
...Håndlavede færdigretter. Certificeret høj kvalitet. Første og anden retter i portionsstørrelse på 300 g og bageplader på 2,5 kg. Forskellige referencer, klassisk og fyldt frisk pasta af høj kvalitet, både med kød og fisk. Ravioli, Tortellini, Lasagne, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci osv.. Vi laver skræddersyede pakker til flyselskaber, hoteller, krydstogtskibe osv..
Italien, Bolzano
...Halal tramezzino fyldt med bresaola, rucola og flageret ost.
Italien, San Pietro Clarenza
...Elegant smagfuld tilbehør med intense aromaer, ideel til at kombinere med kødretter eller til at skabe fremragende forretter. Alle auberginer og de øvrige ingredienser vælges individuelt. INGREDIENSER: Friske auberginer (stegt separat i ekstra jomfru olivenolie), friske røde peberfrugter (stegt separat), tomatpuré, kapers, friske gulerødder, løg, FRISK SELLERI, grønne oliven, PINJER, sultana...
...Soluzioni Alimentari producerer og sælger til distributører: supermarkeder, storhandel, apoteker og specialbutikker færdigretter uden gluten, piadine, brød og pizzabunde uden gluten. Færdigretterne overholder ingredienser og procedurer i tilberedningen for cøliakere og intolerante. De glutenfrie lasagner er forkogte og er straks klar til at spise med en hurtig tilberedning på 2 minutter i mikrobølgeovnen eller med 15 minutters tilberedning i den traditionelle ovn.
Italien, Parma
...Færdiglavet lasagne også tilgængelig i praktiske enkeltportioner. Vores gastronomiske produktion tilbyder et bredt udvalg af færdigretter fra den parmigianske og italienske tradition, både friske og frosne, tilgængelige til detailhandel eller engros.
Frankrig, Laguiole
La Maison CONQUET er specialiseret i de gastronomiske traditioner fra Aubrac. La Maison producerer således pølser, konserver og mange kødretter og specialiteter baseret på renracet Aubrac oksekød, svinekød, lammekød fra Aveyron og kalvekød. Virksomheden producerer også færdigretter, indmad, aligot og lokale oste som tome. De færdigretter, der tilbydes af La Maison, er hovedsageligt tripoux, fyldt kål og farçous aveyronnais med svesker.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play