Frankrig, Fleury Orléans
Orléans-eddiken er en kombination af tre elementer: temperatur, luft og tid. Hos Martin Pouret kommer et andet faktor i spil, kvaliteten af de vine, der anvendes, eller hvordan en vin bliver til en god eddike. Vi bruger kun vine fra de bedste druesorter i den franske vinregion, såsom dem fra Val de Loire (Cabernet franc, ...), Sydvest (Bordeaux, ...) eller Champagne-regionen (Chardonnay, ...). Udvalgt for rigdommen i deres bouquet og finheden i deres aromaer, gennemgår disse vine den langsomme proces med acetificering. Fransk producent af eddike....
Italien, Badia Calavena
Jeg er producent af irisrødder med økologiske metoder; denne rod bruges i parfumeri, kosmetik, medicin og aromaer.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play