Spanien, Madrid
... Brancaleone; håndværkstradition, respekt for råvarerne og modernitet. Respekt for miljøet er en af vores grundpiller, og derfor fremstiller vi mange af vores pastaer kun med økologiske produkter og æg fra fritgående høns. Al vores pasta er lavet med italiensk semolina af høj kvalitet, fra de bedste møller i Italien, æg fra fritgående høns og ved at bruge de bedste råvarer af oprindelse. Frisk italiensk...
Laboratorium for økologisk frisk pasta (familiedrevet håndværk). Vi producerer dagligt ved hjælp af økologiske semoliner og certificerede økologiske æg. Derudover har vi selv certificeringen for produktionsprocessen, udstedt af ICEA. Vi er den økologiske operatør G2091. Vi tilbyder også online bestilling med levering til døren. Vores pastafabrik har over 40 års erfaring.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play