Frankrig, Vatteville-La-Rue
... vilde miljø i mosen. De er i gennemsnit 10 måneder ud af 12 på græs. Afhængigt af forårets tidlighed kommer de ud i begyndelsen eller slutningen af marts. I læ har de adgang til hø fra mosen, halm og roer. Bedriften følger en filosofi om respekt for livet. Dette indebærer at udtage udvalgte dyr fra et beskyttet og værdsat miljø. Laurent LEVACHER opdrætter 300 kvæg, der slagtes enkeltvis i det sidste nærliggende slagteri i Seine-dalen, som ligger 15 minutter fra gården, og som han selv fører til, og som ofte slagtes næsten med det samme (uden stress)!
Selskabet Lanciers, opkaldt efter sin grundlægger, er arketypen på en fleksibel og dynamisk virksomhed. Beliggende i et enestående miljø, ved krydset af vigtige kommunikationsveje, har det specialiseret sig i det bedste fra sin regionale landbrug: det hvide-blå-belgiske oksekød. Dets konstante tilpasning til markedets krav har gjort det til en leder inden for engroskøb af kød og slagtning af kvæg. Som en mellemstor virksomhed har Lanciers også evnen til at udvide sit produktsortiment efter kundens behov, hvilket inkluderer svin, kalve og lam, og dette uden problemer.
Kvægproducenter, beliggende i det solrige Sydportugal. Vi opdrætter vores okser med en kost af høj kvalitet og lader dem græsse på frodige marker, hvilket resulterer i kød af meget høj kvalitet. Størstedelen af vores dyr er fra Limousine-racen eller krydset for at opnå det bedste produkt på markedet. Tøv ikke med at kontakte os når som helst, der er engelsksproget support tilgængelig. Vi følger strenge kvalitets- og sanitetskontroller for at sikre, at det kvæg, vi sælger, er i meget god stand.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play