...Kakaomasse, også kendt som kakaolikør, opnås ved at male kornene fra økologiske kakaobønner, og kvaliteten kan variere afhængigt af kvaliteten af de anvendte bønner. Vore bønner er økologiske og naturlige.
...Kakaolie (også kendt som kakaomasse) er den grundlæggende ingrediens i fremstillingen af al chokolade. Det er det første produkt i flydende form, der kommer fra presningen af kakaonibs. Kakaolie er kilden til både kakaosmør og kakaopulver. Efter fermentering gennemgår kakaobønner en højtemperaturbehandling ved hjælp af en mikronizer, hvilket får skallen til at blive adskilt fra nibben. Derefter bliver kakaobønnerne brækket, og en vindsigte bruges til at fjerne skallen, så kun kakaonibsene samles. Efter ristning bliver nibsene malet og forarbejdet til kakaolie.
PACS International er en spansk virksomhed, grundlagt i Barcelona, specialiseret i markedsføring og distribution af integrerede løsninger inden for råvarer, ingredienser, emballage (glas, plastik, aluminium, PVC / PVDC) og tredjepartsproduktion til den farmaceutiske, kosmetiske, personlig pleje og fødevareindustri på verdensplan.
Takket være vores omfattende erfaring og højt kvalificerede team, t...
... overlegen kvalitet og fuld sporbarhed.
Ingredienser: Theobroma cacao bønne masse Ingrediens fra økologisk landbrug
Den fine økologiske Criollo kakaomasse fra Madagascar direkte fra Comptoir Des Epices Madagascar er fremstillet af Criollo kakaobønner, en sort der er kendt for sin exceptionelle kvalitet. Kakaobønnerne bliver omhyggeligt...
...Oprindelse Kakaopulver Regelmæssig Økologisk
Kakaopulver stammer fra kakaobønnen, frugten af kakaotræet. Kakaotræet vokser i lande omkring ækvator og producerer kakaobønner, som blandt andet bruges til at lave chokolade. For at lave kakaopulver anvendes kakaomasse fra kakaobønnen. Massen presses under højt tryk for at producere kakaopulver. Kakaobønner indeholder flere antioxidanter end rødvin og...
Siden virksomhedens grundlæggelse i 1970 har vi været en kompetent leverandør af råvarer til fødevareindustrien. Blandt vores kunder i hele Europa er der, udover andre, en række velkendte virksomheder inden for slik-, bagværk-, is- og dybfrostindustrien. Vores fokus ligger på en seriøs global leverandørstruktur, førsteklasses produktkvalitet og prisværdighed. Gennem vores velassorterede lager er v...
...Det er fordi vi elsker mandler i alle deres former, at kokken har skabt en smørepasta...
Tilstand: Ny
INGREDIENSER: Mandler 43%, mælkechokolade (kakaosmør, kakaomasse, lecithin)
Nettovægt: 230 g
Oprindelse: Korsika...
...Reference
9990000014774
Et strejf af solidaritet i dine bagværk!
Økologisk fairtrade chokolade fra São Tomé med frugtagtige og kraftige nuancer, der nemt vil løfte dine chokolade mousser og andre desserter.
INGREDIENSER: kakaomasse*, rørsukker*, kakaosmør*, emulgator: solsikkelecithin, vaniljeekstrakt*. *Landbrugsingredienser fra økologisk landbrug. Ingredienser fra fairtrade, kakaokæder og...
...Mælkchokolade er en chokolade, der normalt indeholder mellem 25 % og 40 % kakao og kakaosmør, mælk, som typisk er i form af mælkepulver, samt sukker. Mælkchokolade blev opfundet i 1875 af Daniel Peter i Vevey, Schweiz. Hvordan fremstilles chokolade? Der udvindes smør, som er flydende, der bliver desodoreret og hældt i forme, samt kager, der knuses for at blive til kakaopulver. Kakaomasse og kakaosmør fra presningen blandes, og man får chokolade. For at lave mørk chokolade tilsættes sukker; derefter tilsættes mælkepulver til mælkchokolade.
... de la Loire.
Hver chokoladebid indeholder 10 mg CBD.
Ingredienser i mørk chokolade: økologisk og fairtrade kakaomasse fra Papua Ny Guinea, sukker, kakaosmør, vaniljepulver, CBD-isolat. Kan indeholde spor af gluten og nødder.
Vægt: 90 gram...
...Ideel til applikationer med overførsel af viskøse produkter, denne lobepumpe er meget anvendt inden for tætningsmidler, lim eller pumpning af melasse og kakaomasse.
Maks. tryk (bar): 25 bar
Kapacitet: Op til 350 m3/H
Indgangs- og udgangsdia.: 1-12"...
...Maison Lesage
Onctøse og lækre, disse smørepastaer er uden palmeolie, baseret på chiaolie, glutenfri og rige på omega 3.
Ingredienser: HASSNØDDER fra Piemonte 35%, sukker, HELMÆLK i pulverform, kakaomasse, kakaosmør, chiaolie, risklidolie, solsikkeolie, kakaopulver, emulgator sojalecithin.
...Hos LECKER'S Kuvertüre Chokoladechips er der tale om delikat smeltende mørk chokolade, der er fremragende til glasering. Takket være chipsformen på kuverturen kan den nemt doseres og bruges også til at forfine müsli og desserter.
Ingredienser: Kakaomasse*, rørsukker*, kakaosmør*, emulgator SOJALECITHIN*
Allergener: Soja
Vegetarisk: Ja
Vegan: Ja...
...Udvalget af mørk chokolade med lækre fyldninger vil efterlade en behagelig smag af hasselnødder, karamel, mandler eller milde trøfler. Præsenteret i den luksuriøse gaveæske La Flambee i en fristende skinnende rød farve med guld elementer og dekoreret med en guldsløjfe, er det en fantastisk og værdifuld gave.
Mørk chokolade indeholder minimum 50% kakaomasse.
... og Rock Water.
Dette godteri er en lækker snack, der hjælper med at behandle, på en naturlig måde, angstsituationer, frygt og usikkerhed.
Fordelene ved Jellybeans Angst er:
Bach-blomster Aspen og Rock Water hjælper med at kontrollere angstsituationer, frygt, usikkerhed, sorg, angst, uro, agitation og urolighed.
Chokolade og Korn giver energi, er godt for hjertet, hjælper med at sænke blodtrykket, er en kilde til fiber, stimulerer centralnervesystemet og giver en følelse af velvære.
Sammensætning: Theobroma cacao ekstrakt (kakaomasse), Theobroma grandifolium (kakaosmør)
Format: 100g...