Tyskland, Aachen
...Kakaomasse, også kendt som kakaolikør, opnås ved at male kornene fra økologiske kakaobønner, og kvaliteten kan variere afhængigt af kvaliteten af de anvendte bønner. Vore bønner er økologiske og naturlige.
Litauen, Kaunas
...Kakaolie (også kendt som kakaomasse) er den grundlæggende ingrediens i fremstillingen af al chokolade. Det er det første produkt i flydende form, der kommer fra presningen af kakaonibs. Kakaolie er kilden til både kakaosmør og kakaopulver. Efter fermentering gennemgår kakaobønner en højtemperaturbehandling ved hjælp af en mikronizer, hvilket får skallen til at blive adskilt fra nibben. Derefter bliver kakaobønnerne brækket, og en vindsigte bruges til at fjerne skallen, så kun kakaonibsene samles. Efter ristning bliver nibsene malet og forarbejdet til kakaolie.
Spanien, Sabadell
PACS International er en spansk virksomhed, grundlagt i Barcelona, specialiseret i markedsføring og distribution af integrerede løsninger inden for råvarer, ingredienser, emballage (glas, plastik, aluminium, PVC / PVDC) og tredjepartsproduktion til den farmaceutiske, kosmetiske, personlig pleje og fødevareindustri på verdensplan. Takket være vores omfattende erfaring og højt kvalificerede team, t...
Frankrig, Brignais
...*, mørk chokolade* 20% [kakao: 88% minimum] (kakaomasse*, kakaosmør*, kokossukker*) *Ingredienser fra Økologisk Landbrug. Kan indeholde spor af nødder, mælk, soja. Næringsværdier pr. 100 ml færdig produkt** Energi: 276 kJ / 66 kcal Fedt: 2,4 g (heraf mættede fedtsyrer: 1,5 g) Kulhydrater: 7,1 g (heraf sukker: 6,8 g) Kostfibre: 0,7 g Proteiner: 3,6 Økologisk: Ja Format: 300g, 1kg, 5kg 100% Plantebaseret: Ja...
... overlegen kvalitet og fuld sporbarhed. Ingredienser: Theobroma cacao bønne masse Ingrediens fra økologisk landbrug Den fine økologiske Criollo kakaomasse fra Madagascar direkte fra Comptoir Des Epices Madagascar er fremstillet af Criollo kakaobønner, en sort der er kendt for sin exceptionelle kvalitet. Kakaobønnerne bliver omhyggeligt...
Tyskland, Bad Bentheim
...Oprindelse Kakaopulver Regelmæssig Økologisk Kakaopulver stammer fra kakaobønnen, frugten af kakaotræet. Kakaotræet vokser i lande omkring ækvator og producerer kakaobønner, som blandt andet bruges til at lave chokolade. For at lave kakaopulver anvendes kakaomasse fra kakaobønnen. Massen presses under højt tryk for at producere kakaopulver. Kakaobønner indeholder flere antioxidanter end rødvin og...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Naturlig økologisk kakaomasse Nettovægt: 200 g Energiværdi pr. 100 g: 600 kcal Holdbarhed: 24 måneder...
Polen, Wrocław
...Udover kakaosmør indeholder chokolade vegetabilske fedtstoffer. Ingredienser: tørrede tranebær 40% (tranebær, sukker, solsikkeolie), chokolade 30% - kakaomasse min. 43% (sukker, kakaomasse, kakaosmør, vegetabilsk fedt - palme, shea, sal, mango kerne - i variable proportioner, emulgatorer: lecithiner (soja) og E476, aroma), sukker, reduceret kakaopulver fedt, glukosesirup, vand, glasureringsmidler...
Tyskland, Düsseldorf
Siden virksomhedens grundlæggelse i 1970 har vi været en kompetent leverandør af råvarer til fødevareindustrien. Blandt vores kunder i hele Europa er der, udover andre, en række velkendte virksomheder inden for slik-, bagværk-, is- og dybfrostindustrien. Vores fokus ligger på en seriøs global leverandørstruktur, førsteklasses produktkvalitet og prisværdighed. Gennem vores velassorterede lager er v...
Frankrig, Biguglia
...Det er fordi vi elsker mandler i alle deres former, at kokken har skabt en smørepasta... Tilstand: Ny INGREDIENSER: Mandler 43%, mælkechokolade (kakaosmør, kakaomasse, lecithin) Nettovægt: 230 g Oprindelse: Korsika...
Italien, Torino
Frankrig, Olivet
...Reference 9990000014774 Et strejf af solidaritet i dine bagværk! Økologisk fairtrade chokolade fra São Tomé med frugtagtige og kraftige nuancer, der nemt vil løfte dine chokolade mousser og andre desserter. INGREDIENSER: kakaomasse*, rørsukker*, kakaosmør*, emulgator: solsikkelecithin, vaniljeekstrakt*. *Landbrugsingredienser fra økologisk landbrug. Ingredienser fra fairtrade, kakaokæder og...
Frankrig, Tilloy Lez Cambrai
... palmeolie, uden farvestoffer og uden tilsætningsstoffer. Disse chokolader er fremstillet håndlavet. Sammensætning: Mørk chokolade 73% kakao: kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgator: soja-lecithin, naturlig vanilje-aroma. Mælkechokolade 33% kakao: sukker, helmælkspulver, kakaosmør, kakaomasse, emulgator: soja-lecithin, naturlig vanilje-aroma. Hvid chokolade 31% kakao: sukker, kakaosmør, helmælkspulver, emulgator: soja-lecithin, naturlig vanilje-aroma.
... naturlig sødemiddel, Mælkechokolade: Belgisk mælkechokoladeblanding (minimum 33,6 % kakao), kakaomasse, sukker, kakaosmør, mælkepulver, emulgator (sojalecithin), vanilje naturlig sødemiddel, Ruby Chokolade: Belgisk ruby chokoladeblanding (minimum 47,3 % kakao), sukker, kakaosmør, mælkepulver, kakao, emulgator (sojalecithin), citronsyre, vanilje naturlig sødemiddel. Produktegenskaber: Glutenfri. Allergen(er): Mælkerester, soja, laktose. Opbevaringsbetingelser: Opbevares væk fra dagslys, ved stuetemperatur (18-24 °C) og i original emballage. Holdbarhed: 12-14 dage...
Tyskland, Koblenz
...Mørk chokolade* 80% (kakaomasse*, rørsukker*, kakaosmør*, vaniljepulver*), Ristede hampfrø* 20% (hampfrø* 72%, rørsukker* 28%)...
Frankrig, Malataverne
...Mælkchokolade er en chokolade, der normalt indeholder mellem 25 % og 40 % kakao og kakaosmør, mælk, som typisk er i form af mælkepulver, samt sukker. Mælkchokolade blev opfundet i 1875 af Daniel Peter i Vevey, Schweiz. Hvordan fremstilles chokolade? Der udvindes smør, som er flydende, der bliver desodoreret og hældt i forme, samt kager, der knuses for at blive til kakaopulver. Kakaomasse og kakaosmør fra presningen blandes, og man får chokolade. For at lave mørk chokolade tilsættes sukker; derefter tilsættes mælkepulver til mælkchokolade.
Tyrkiet, Ankara
...Naturpy Glutenfri Sprøde Kugler Indhold; Chokolade kornkugler; Majsmel, rismel, hvidt sukker, kakao, chokolade (sukker, kakaosmør, valleproteinpulver, kakaomasse, fuldfed mælkepulver, skummetmælkepulver, emulgator (solsikke lecithin), aroma (vanilje), demineraliseret valleproteinpulver, vegetabilsk olie, salt, vanilje, sukkerholdige kornkugler; rismel, majsmel, hvidt sukker, demineraliseret...
...-stivelse, salt, fugtighedsbevarende middel (sorbitol), kakaomasse 0,4%, smør, emulgator (sojalecitin), konserveringsmiddel (sorbinsyre), aroma (chokolade), emulgator (mono- og diglyceridernes vinsyreestere), konserveringsmiddel (calciumpropionat), emulgator (natriumstearoyllactylat), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), antioxidant (askorbinsyre), hasselnøddeolie 0,06%. Allergioplysning: Indeholder æg, hasselnødder, mælk, soja, hvede. Kan indeholde jordnødder, nødder (mandler, pistacienødder).
Frankrig, Roye
... de la Loire. Hver chokoladebid indeholder 10 mg CBD. Ingredienser i mørk chokolade: økologisk og fairtrade kakaomasse fra Papua Ny Guinea, sukker, kakaosmør, vaniljepulver, CBD-isolat. Kan indeholde spor af gluten og nødder. Vægt: 90 gram...
Frankrig, Albertville
...Ideel til applikationer med overførsel af viskøse produkter, denne lobepumpe er meget anvendt inden for tætningsmidler, lim eller pumpning af melasse og kakaomasse. Maks. tryk (bar): 25 bar Kapacitet: Op til 350 m3/H Indgangs- og udgangsdia.: 1-12"...
Østrig, Gerasdorf
...Bitter chokolade (kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgator: sojalecithin, Bourbon-vanilje), rosenblade, 23 karat spiselige guldflager. Kakaomasse mindst 60%. Kan indeholde nødder og mælk.
Italien, Barletta
...Den 100% mørke chokolade Orsini, lavet med kakaomasse fra Den Dominikanske Republik, udtrykker den bedste smag af ren chokolade.
Frankrig, Objat
...Ingredienser: Mælkeschokolade 38% oprindelse ikke EU (råsukker, kakaosmør, mælkepulver, kakaomasse), 7,33% mandel, 4,96% abrikos. Næringsværdier pr. 100g: Energi 2336Kj, 561Kcal, fedt 39g, heraf mættede fedtsyrer 22g, kulhydrater 45g, heraf sukker 44g, protein 7,5g, salt 0g.
Frankrig, Arles
...Maison Lesage Onctøse og lækre, disse smørepastaer er uden palmeolie, baseret på chiaolie, glutenfri og rige på omega 3. Ingredienser: HASSNØDDER fra Piemonte 35%, sukker, HELMÆLK i pulverform, kakaomasse, kakaosmør, chiaolie, risklidolie, solsikkeolie, kakaopulver, emulgator sojalecithin.
Litauen, Kaunas
...mælkekoncentrat, fløde, eddike, puré, chokolade, kakaomasse, øl, alkohol, brandy og spiritus. I kemiske tankskibe transporteres ikke-fødevarer, neutrale og kemisk farlige ADR-gods, rå vegetabilsk olie, animalsk fedt, fiskeolie, gødning, biodiesel, RME, ethanol, glycerol, melasse, mineralbaseret olie, brændstof, brugt olie, polyol, paraffin, affald, acetone, acetat, maling, syrer, lim, peroxid...
Tyskland, Wörrstadt
...Hos LECKER'S Kuvertüre Chokoladechips er der tale om delikat smeltende mørk chokolade, der er fremragende til glasering. Takket være chipsformen på kuverturen kan den nemt doseres og bruges også til at forfine müsli og desserter. Ingredienser: Kakaomasse*, rørsukker*, kakaosmør*, emulgator SOJALECITHIN* Allergener: Soja Vegetarisk: Ja Vegan: Ja...
Belgien, Wommelgem
...Udvalget af mørk chokolade med lækre fyldninger vil efterlade en behagelig smag af hasselnødder, karamel, mandler eller milde trøfler. Præsenteret i den luksuriøse gaveæske La Flambee i en fristende skinnende rød farve med guld elementer og dekoreret med en guldsløjfe, er det en fantastisk og værdifuld gave. Mørk chokolade indeholder minimum 50% kakaomasse.
... og Rock Water. Dette godteri er en lækker snack, der hjælper med at behandle, på en naturlig måde, angstsituationer, frygt og usikkerhed. Fordelene ved Jellybeans Angst er: Bach-blomster Aspen og Rock Water hjælper med at kontrollere angstsituationer, frygt, usikkerhed, sorg, angst, uro, agitation og urolighed. Chokolade og Korn giver energi, er godt for hjertet, hjælper med at sænke blodtrykket, er en kilde til fiber, stimulerer centralnervesystemet og giver en følelse af velvære. Sammensætning: Theobroma cacao ekstrakt (kakaomasse), Theobroma grandifolium (kakaosmør) Format: 100g...
...Hvedemel, Smør, Brun sukker, Mælkchokolade 29% (Sukker, helmelkpulver, kakaosmør, kakaomasse, emulgator (sojalecithin), naturlig vaniljeekstrakt) (9%), Jordnødder (9%), Hønseæg, Peanutbutter (4,1%), Bagepulver, Salt. Formater: 180g & 100g...
Frankrig, Furiani
...Ingredienser: mælkechokolade 36% (sukker, kakaosmør, hel mælkepulver, kakaomasse, emulgator: sojalecithin, naturlig vanilje aroma), karameliserede hasselnødder Reference: CASLTNOIS...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play