Tyskland, Heidelberg
...Enebær har en unik, harpiksagtig smag, der ofte bruges til at smage kød, især vildt, og i ginproduktion. Ideel til marinader, saucer og kulinariske anvendelser.
Tyskland, Bad Bramstedt
...Getrocknede enebær bruges til at krydre mange kendte, salte retter. En intens og krydret note gør enebærene ideelle til at forberede marinader og saucer samt til indlægning. Enebær anvendes ofte tørrede. Det tørrede krydderi har en lidt mere intens aroma end den friske bær. Som krydderi kan du klassisk bruge dem ved tilberedning af surkål samt ved fremstilling af tærter, vildt eller surstegt kød...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Evnen til enebær at beskytte vin mod at blive sur var kendt allerede i det antikke Rom. I de middelhavslande og i Skandinavien er enebærkegler blevet brugt i marinader og krydderier til kød og fisk. Brug til Basis for saucer, supper, saucer, vildtretter, marinader, indmad, surkål. Smag Krydret, syrligt bitter. Næringsværdi pr. 100 gr. Proteiner (g / 100g)… 7,5 Fedt (g / 100g)… 5,5 Kulhydrater (g / 100g)… 57 Energiværdi (kcal / 100g)… 310...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play