...Produktet er velegnet til hurtig og effektiv modificeret atmosfære friskholdende emballage af kølet frisk kød, tilberedte kødprodukter, fastfood, kager, risnudler, ost, soja produkter, akvatiske produkter, fjerkræ osv. Det har egenskaber som at bevare fødevarekvalitet, friskhed, farve, form og smag. Maskinen til modificeret atmosfære friskholdende emballage er en kasse-type modificeret atmosfære...
Frankrig, Auxerre
...Nez noter af røde og sorte frugter, let vaniljeagtige Aftale madvin charcuteri, rødt kød, kartoffel, svamp, hård ost og mørk chokolade Vinifikation opbevaring 1 år på franske egetræsfade (25% på nye fade og 75% på et år gamle fade) Øje: skinnende granatrød farve Smag: bløde tanniner som tegn på lang levetid Vinmagerens råd: serveres mellem 14 og 16°C Alkoholindhold: 13,5% Opbevaringstid: 5 til 12 år Emballage: Karton med 6 flasker á 75cl Domaine: Château Cantenac Brown Appellation: Margaux Årgang: 2017 Kultur: Bæredygtig Label: Appellation d'Origine Contrôlée...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play