Grækenland, Thessaloniki
...Fremskridt inden for emballageteknologi til grøntsager De seneste fremskridt inden for emballageteknologi til grøntsager revolutionerer måden, vi pakker og transporterer vores produkter på. Her er nogle af de mest spændende innovationer inden for området: Modificeret Atmosfære Emballage (MAP): Denne teknologi involverer at skabe en kontrolleret atmosfære inde i emballagen for at forlænge...
Spanien, Elche
... maskiner kontinuiteten i kølekæden og opfylder de strengeste standarder for kvalitet og sikkerhed. Vi tilbyder en række emballagesystemer, herunder vakuum, modificeret atmosfære, luftudtræk og shrink film. Vakuumemballage er især effektiv til at forlænge holdbarheden af kød og fisk ved at fjerne ilt fra emballagen, hvilket forhindrer oxidation og bakterievækst.
... modificeret atmosfære friskholdende emballeringsmaskine, som virksomheden har lanceret til koldt frisk kød, tilberedt mad osv. Maden er isoleret fra den omgivende luft, og bakken fyldes (2-3 slags gasser blandes afhængigt af fødevarernes egenskaber) for at holde den emballerede mad i sin oprindelige smag og udseende i lang tid og for at hæmme forskellige bakterier og mikroorganismer i størst muligt omfang. Dette forlænger holdbarheden eller udløbsdatoen for maden.
Italien, Guarene
... tilgængelig DZQ med gasindtagsventil (modificeret atmosfære). Vakuummaskiner kan udstyres med gasinjektionssystem (MAP). Hver forseglingsbar er udstyret med to dyser, der introducerer gasser i forskellige mængder, så maskinerne er velegnede til forpakning af én enkelt brug pr. forseglingsbar. Ved bestilling er det muligt at anmode om en ændring af gasindtagssystemet, så man kan pakke to poser pr. bar ved at indføre den samme mængde gas for hver pakke. Forseglingsbarren længde: mm 470 Kammerbredde: mm 500 Kammerlængde: mm 460 Kammerhøjde: mm 120/180 Vakuumpumpe: 20 m³/h Arbejdscyklus: ca. 30 sek...
Polen, Kolbuszowa
...Den type film er designet til vakuumpakning (VAC) af produkter samt til pakning i en modificeret beskyttende atmosfære (MAP). Pakning af kød på denne måde gør det muligt at bevare kvaliteten og friskheden. Derudover forhindrer filmen krydskontaminering og tillader ikke fremmede lugte at trænge ind i kødet. PET/PE og BOPA/PE emballage er de mest populære strukturer, der anvendes i produktionen...
Frankrig, Pleucadeuc
... • Vakuumpakket i pakker på 2,5 eller 5 kg: Karton 20 kg eller kasse • Under modificeret atmosfære: I polystyrenbakke på 3 eller 5 kg eller i fleksibel emballage på 3 eller 5 kg OPBEVARING • Frisk: 9 dage ved 0 +4°C • Frossen: 12 måneder ved -18°C • Vakuumpakket: 15 dage ved 0 +4°C • Under modificeret atmosfære: 21 dage ved 0 +4°C...
... gas koncentration til fødevarepakker (modificeret atmosfære emballage = MAP) eller produktion af syntetisk luft til medicinske applikationer. Moderne mekaniske eller elektroniske gasblandingssystemer sikrer nøjagtighed og proces sikkerhed. Du kan også nemt styre dine gasblandingssystemer via Intranet, Internet eller mobile enheder. Kombinationer af WITT gasblandere / gasblandingssystemer med andre WITT kvalitetsprodukter såsom gasanalysatorer er også mulige. De kan fremstilles som komplette systemløsninger.
Frankrig, Riec Sur Belon
...Med et stærkt partnerskab med fiskerne kan vi tilbyde vores kunder et bredt udvalg af skaldyr året rundt: Bulotter – Bølger – Muslinger – Klams – Prærier – Varnish – Venus – Telliner – Knivfødder – Mandler – Clams – Ekstra dyrket salicornia Emballage: løs vægt pr. kilo – løs vægt 3 kg – i bakke under modificeret atmosfære: 4x500g – 1kg...
Holland, Tilburg
... hænder, hvor din sammensætning er i fokus - Produkttyper: pressede pellets i flere diametre, former og faconer, blandinger, belagte pellets, væske på bærer, snacks - Emballage - etikettering - modificeret atmosfære: vi hjælper dig med at bestemme den bedste emballagetype, form, størrelse og materiale til dit produkt eller brand. Modificeret emballage forhindrer...
Italien, Morrovalle
...Ung virksomhed grundlagt i 2014 af brødrene Romagnoli sammen med deres mor, som beskæftiger sig med den håndværksmæssige produktion af sandwich og tramezzini, for derefter at pakke dem i "modificeret atmosfære" eller som frysevarer for at forbedre produktets holdbarhed. Siden starten har vi udvalgt de bedste råvarer for at skabe et førsteklasses produkt med en attraktiv emballage.
Tyrkiet, Manisa Alaşehir
... emballageløsninger bevarer friskheden gennem den kombinerede effekt af modificeret atmosfære (MA), modificeret fugtighed (MH) og kondensationskontrol; denne effekt bremser effektivt respirationen af friske produkter, forhindrer mikrobiologisk nedbrydning og bevarer dermed kvaliteten i forsyningskæden for friske produkter, hvilket forlænger holdbarheden. Forsøg har vist, at STEPACK emballager kan forlænge...
Frankrig, Feurs
I 3 generationer har Société DEVEILLE formået at bevare traditionen og håndværket inden for kødbranchen. Som specialist i slagtearbejde i sine tidlige dage har virksomheden udviklet sig mod industrialisering af kødprodukter gennem udbening, vakuumpakning og U.V.C. emballering (bakker under modificeret atmosfære), og senest den innovative og reducerede emballage, darfresh fra CRYOVAC (se...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play