Slovenien, Krmelj
Druzina Vidmar har været aktiv inden for restaurationsbranchen i over 45 år. På grund af vores fælles passion for en sund livsstil har vi udviklet lokale, økologiske og veganske pastaer lavet af forskellige meltyper, som ikke forårsager træthed og "oppustethed i maven". Vores mission er at øge bevidstheden om en sund livsstil gennem sund kost, sunde opskrifter, økologi og samtidig opfylde vores k...
Frankrig, Malataverne
...Ingredienser Ingredienser til dejen hvedemel, durumsemulje, æg (11,2% af det færdige produkt), vand. Ingredienser til fyldet brødkrummer (hvedemel, vand, salt) ricotta (7,5% af det færdige produkt) (valle, fløde), palmeolie, mælkeflager, palmeolie, kartoffelflager, valle, spinat (2% af det færdige produkt), ost (mælk, salt, løbe, konserveringsmiddel lysozym fra æg), salt, solsikkeolie, aromaer...
Tunesien, Hammam Sousse
...Tunisere er meget krævende, når det kommer til pastakvalitet, hvilket forklarer, hvorfor pasta 'MADE IN TUNISIA' er af de bedste standarder i verden. Tunisisk regering begrænser eksport eller salg af enhver pasta, hvis den ikke er lavet med 100% durumsemulje. En anden grund til at garantere kvaliteten af vores pasta. Al vores spaghetti pasta er lavet i overensstemmelse med traditionen for at...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play